Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:09, 12. 1. 2024.

U Skupštini Srbije biće 22 južnjaka, opozicionari kažu loše rešenje da odustanu od mandata

skupština srbije Jug će predstavljati 12 poslanika SNS-a, 6 njih sa liste "Srbija protiv nasilja" i po dva poslanika SPS-a i koalicije NADA-a; ilustracija; foto: Printscreen

Konačni rezultati parlamentarnih izbora su saopšteni i prema raspodeli mandata jug Srbije imaće 22 poslanika u Narodnoj skupštini. Od toga je 6 predstavnika liste "Srbija protiv nasilja", a neki od njih smatraju da bi bila loša odluka da od svojih mandata odustanu jer su ih zaslužili glasovima građana, a veruju i da bi time omogućili naprednjacima da bez problema menjaju Ustav i zakone.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Knez selo

    14:49 // 12. 1. 2024.

    I ove godine najvise predstavnika ce imati Bosna Crna Gora i Krajina.Ali Nis ce da radi za sve 3 drzavice.

  • DedaR

    14:50 // 12. 1. 2024.

    Mi nemamo Narodnu Skupštinu i narodne poslanike već stranačku i stranačke poslanike. Treba promeniti izborni zakon,da izbori budu direktni na svim ni

  • Sale

    15:01 // 12. 1. 2024.

    Neće mačka slaninu.Neću da budem poslanica, ali kako stranka kaže.A Hadži Miloradu Stošiću i Miliji Miletiću treba omogućiti da budu doživotni poslanici.Oni su neuništivi po tom pitanju.Jedinstveni.

  • Vlada

    15:19 // 12. 1. 2024.

    Sto bi rekao Ćuta:"Ja sam se za moj mandat krvavo izborio".Ne priznajemo rezultate i kradju ali bi ipak da glodjemo neku kosku do sledece sanse.A onda cemo opet da animiramo i ubedjujemo apstinente da ipak imaju za koga da glasaju. Sa ovakvom opozicijom, ovaj ce biti na vlasti dokle god mora, da zavrsi posao. Ipak je tako rekao Jenki.

  • Naravno

    15:30 // 12. 1. 2024.

    Naravno da je njima bolje sa poslaničkim platama,beneficijama i dodacima nego bez. Ko još razmišlja o strategiji. Ubediće oni iz poslaničkih klupa birače da 2027. većinski glasaju protiv rezima tako što će se valjati u brlogu zajedno sa Rističevićima i Orlićima.

    • Brane

      16:32 // 12. 1. 2024.

      Alo se ne sredi birački spisak (uvezeni glasači, jedan glasač vredi deset glasova, pokojnici i drugo), SNS će biti večito na vlasti!!!

  • Gavrilo Milentijevic

    16:50 // 12. 1. 2024.

    Da li oni stvarno misle da im verujemo da mandate nece da vrate kako bi se borili za nas? Da li sns poslanici misle da verujemo da se nesto pitaju?

  • Marko

    16:57 // 12. 1. 2024.

    Nisu mi jasni ljudi koji traze od opozicije da se povuce. Bojkot izbora je pokazao kolika je to greska! Opozicija mora u skupštinu!

  • Otpor

    17:40 // 12. 1. 2024.

    Sta je opozicija uspela za ovo vreme u skupstini?Nista.Bez vecine i mez medija dzabe sede ovamo.Uzimanje mandata je prodaja glasaca i borbe.A s ovakvom vlascu nece imati ko da ih glasa 2027 a do tad Srbija ce biti na nivou neke male africke drzave.

  • Dragan Petrovic

    19:22 // 12. 1. 2024.

    Idemo napredno u propast mozda zs manje od 4 godine...a opozicija ce odigrati poslednji tango sa glasacima 16.1. i malo ih prosetati opet da se smire,a oni u poslanicke klupe sa svim beneficijama na drzavna jasla...do nove tragedije napreDNO...a onda ce opozicija opet da nas povede u setnju,mozda bez povratka...EU neka neguje Severnu Koreju i dalje...nema predaje...

  • Rif Sadri

    20:42 // 12. 1. 2024.

    Ma kakva skupstina, kakav mandat. Sramota. Ajde budite koherentni pa dajte primer i odbijte mandat i konstituisanje novog formata lažne demokratske skupštine. Uradite to časno i u znak protesta, dajte signal i žrtvuje se malo i vi. Budite uz studente, novu energiju. Neka oni pošalju u zaborav ove političke dinosauruse. U protivnom ste njihovi saucesnici.

  • Farsa

    23:41 // 12. 1. 2024.

    Davanjem ostavke na mandate, ne dajete legitimitet za ove farsa izbore.

  • MC

    09:34 // 13. 1. 2024.

    Sve ove izjave su apsurdne koliko i izjave predstavnika vlasti, samo malo uvijenije i elokventnije. Suština je ista. SNS zajedno sa SPS-om, strankama manjina, poslanicima "Mi - Glas iz naroda", a nesumnjivo i nekim poslanima NADA-e ako to okolnosti budu zahtevale imaju 2/3 većinu, tako da opozicija sedela tamo ili ne, usvajanje bilo kakve suštinske odluke ne može da spreči i blokira.

  • Milos

    11:39 // 13. 1. 2024.

    Opozicijasad resva svoju i sudbinu Srbije,2027-e je kasno.

  • Pada Vlada...

    16:14 // 13. 1. 2024.

    Vlada : Tako je rekao pametni "narod" ... Jenki je na Hillu ! A "narod" voli Jenkija i vodju o svom trošku !
    Ćuta barem galami , svima u Skupštini kaže šta misli ... a "narod" čeka da mu drugi reši problem !

  • Milan Grujic

    16:59 // 13. 1. 2024.

    Nislije, probudite se. Ako smo za vlast u Brogradu nevidljivi, da trazimo kantone, pa neka svako radpolaze svojim novcem i glasa ljude koje poznaje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: