Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:54, 27. 11. 2012.

| Politika

Vranjske demokrate kritikuju vlast

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
Goran-Stefanovic.jpg
Goran Stefanović

Prvi čovek vranjskih demokrata Goran Stefanović rekao je da je ova stranka kao opozicija do sada ćutala jer je smatrala da je korektno novoj vlasti dati sto dana, a onda kritikovati.

- Gradski odbor će imati znatno veću podršku i uticaj na donošenje političkih odluka nakon izbora dragana Đilasa koga je ovaj odbor i podržao, tome u prilog govori i podatak da je Miroslav Nešić član DS-a iz Vranja izabran za člana Statutarne komisija je radnog tela koje se bavi analizom i usklađivanjem statutarnih ovlašćenja i mogućnosti donošenja političkih odluka, odlučivanjem u drugostepenom postupku i pravnim kvalifikacijama rada Demokratske stranke - kazao je Stefanović, prveći osvrt na izbornu skupštinu u centrali stranke.

Inače na izbornoj skupštini učestvovalo je 100 delegata iz Pčinjskog okruga, od toga 26 iz Vranja.

Govoreći o propustima nove vlasti koju čine koalicije okupljene oko SPS-a i SNS-a, Stefanović je skrenuo pažnju na najnoviju odluku upravnog odbora Direkcije za izgradnju.

- Upravni odbor doneo je odluku odluku da oslobodi plaćanja parkiranja gradonačelnika, predsednika Skupštine, gradske većnike i dvojicu narodnih poslanika, za privatne automobile, što smatramo  zloupotrebom i bahatim odnosom prema građanima - rekao je Stefanović.

Na naše pitanje i konstataciju da su oni jedina stranka u gradu koja nije komentarisala rad policije i veliki broj paljevina u gradu, Stefanović je kazao:

- Stav DS-a, a i moj lični je da nadležni organi treba da rade svoj posao. Smena načelnika policije ili nadležnih iz sudstva se ne vrši preko medija i svaki politički pritisak mora biti isključen - kazao je Stefanović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    13:48 // 28. 11. 2012.

    Gospodo,kada ste vi imali 80 bespaltnih kartica,onda kada ste bili u vlasti,to nije bilo nista!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: