Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:10, 29. 11. 2012.

Vukadinović prešao u DSS

dragan-vukadinovic.jpg Dragan Vukadinović, arhivska fotografija

Dugogodišnji lider SRS u Nišu Dragan Vukadinović novi je član Demokratske stranke Srbije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Sasa Vasilic

    15:13 // 29. 11. 2012.

    gospodine vukadinovicu!moje uvazavanje vaseg intelekta i odbornickog rada nije kurtoazno,pa se pitam da li je vojvoda seselj dao aber za vas politicki transfer?nikada nisam bio pobornik srs-a,ali mislim da je vasim odlaskom ova partija zavrsila sa zivotom u ovom gradu.konacno,ako je i todorovic formirao svoju stranku,mogli ste bar malo da sacekate sa napustanjem broda koji tone.iskreno,pojacali ste dss,ali prodali veru za veceru.

  • hm

    12:21 // 29. 11. 2012.

    Steta sto opciju "evro skepticizma" u Srbiji predstavlja DSS.

  • Branislav Petrović

    13:53 // 29. 11. 2012.

    Dokle god vam je vodja ne informisan i mrzovoljan do podneva a posle politička M....P.... vi će te nestati sa političke scene.

  • jaguar

    19:06 // 29. 11. 2012.

    Pojačanje, nema šta. Iz propale partije.Što nije ostao dosledan svojim idejama? Kakav bre DSS. Pa što vas Vidanović napusti sa kompletnom banjskom garniturom i predje u URS? Toliko ste dobri! Demokratizujte partiju, istaknite bar neko drugo lice osim Koštunice. Naravno da ne možete, jer ga nemate! Kakav vam je samo direktor Tržnice, ali su ga radnici smirili i opametili pa je miran kao bubica.Direktor i stečajni upravnik u mnogim preduzećima. Baš pošteno od strane DSS-a.Nisu ni drugi ok, ali ste vi uvek isti 6-7%!!!

  • Nebojsa Ozimic

    11:37 // 29. 11. 2012.

    Neka ti je sa srecom,prijatelju, trebace ti.

    • Ivica D

      13:27 // 29. 11. 2012.

      Mozete li nekad dati komentar koji se odnosi na politiku DSS-a kako u gradu tako i u drzavi. Činjenice stoje da dok je DSS vodio drzavu i pojedina preduzeća u gradu da je bilo dobro i pozitivno se poslovalo do 2008. Sta sada imamo? Preduzeća u katastrofalnom stanju, drzava ponižena na svim poljima leglo korupcije,krađe. U gradu nije samo Lapcević DSS Ima nas mnogo a to ce se videti na narednim izborima mada mnogi prizeljkuju da DSS nestane sa političke scene

    • Marko

      14:21 // 29. 11. 2012.

      Ivice, vi ste već nestali sa političke scene, samo ste neobavešteni.

    • Super Mario

      11:24 // 30. 11. 2012.

      @Ivica D Da, da, bageri u kolubari radili 25 sati od 24, Mišković preuzeo sve živo, najveći broj loših privatizacija u vreme Vojislava K. Jesmo li nas dvojica živeli u istoj zemlji ili si ti Ivice neobavešten?

    • Драган Вукадиновић

      17:15 // 2. 12. 2012.

      Озимићу,
      пријетаељу, хавала на подршци.

      Саша Василић,
      не, није Шешељ дао абер и дубоко жалим што је још увек у Хагу. Из СРС сам изашао пре него што сам сазнао за поступак Тодоровића. Са господином Тодоровићем сам се чуо после тога и пожелео и њему и радикалима пуно успеха (он је остао и даље члан радикала).

      Лепо Зоне,
      За своје одлуке и поступке спреман сам да трпим и критику и похвалу јер знам да су искључиво мој избор. Само да те исправим ово није трећа већ четврта, са осамнаест година су ме примили у СКЈ. Али као што рекох... мењају се времена а и ми са њима.

      Медо,
      хвала на савету, у праву си када тврдиш да су озбињно зла времена.

    • Nebojsa Ozimic

      11:27 // 3. 12. 2012.

      @Ivica D,razumem ja Vas da branite DSS čiji ste član.Takođe,trebalo bi da razumete i Vi mene, koji sam u njemu proveo značajan period svog života. Video sam DSS kada je imao 123 člana i kada je bio na vrhu svoje moći. Iz tog iskustva mom prijatelju Vukadinoviću želim puno neophodne sreće.

  • Александар Миладиновић

    12:40 // 7. 12. 2012.

    Xaxaxaxaxa, jaka vest, e moj doktore u SRS niste nista radili osim sto ste pricali u skupstini grada i sebe promovisali, sve najbolje vam zelim. Molicete da se vratite u redove SRS-a, ne zaboravite: SRBIJA JE VECNA DOK SU JOJ DECA VERNA !!!

  • koga bre ovaj može da predje

    23:59 // 1. 12. 2012.

    A i ranije su mu govorili: „Blago tebi, Vukadine, ti i u DSS ili u SPS (NS, SNS, SDB, KOS, KGB itd) da pređeš – ne bi ti se poznavalo“!

    • Zone

      00:56 // 2. 12. 2012.

      Pa kaže se treća sreća. Pošto mu je ovo posle SPS-a i SRS-a treća stranka čiji je član... kraj će kaže.

  • СССС

    11:27 // 8. 12. 2012.

    Лицемерштина најобичнија .

    Радикално до краја !!!

  • Djoka Paracinac

    00:20 // 4. 12. 2012.

    E sad ce njive same da radjaju od paprike pa do televizora.....
    Kakav uspeh i znacaj za Srbiju...

  • Zabrinut, ali stvarno

    00:53 // 4. 12. 2012.

    ОБЈЕКТИВНО: Г. Озимић зна о чему прича, само као господин човек не жели да пређе границу доброг укуса. Убеђен сам да је искрен и добронамеран према Вукадиновићу.
    Г. Вукадиновићу, желим Вам срећу, стварно ће Вам бити потребна. Иду још тежа времена за све нас, па и за ДСС.

  • Меда

    02:28 // 2. 12. 2012.

    Мали корак за човека а велики за ДСС.
    Или тако некако, слично оном холивудском "слетању на Месец".

    Можда је ово храбар потез... прећи у странку која може лако да издахне, али то је знак карактера.

    Честитам докторе, желим вам да обавестите Коштуњавог да странка може да нестане ако се не прилагоди новој врсти рафалне паљбе страног интереса.

  • Jasna

    02:41 // 12. 12. 2012.

    Zlonamerni komentar koji je usledio nije vredan paznje jer se taj " neko" nije potpisao, jos gore, krije se iza naseg ponosnog slogana. Budi hrabar pa reci javno, narocito zbog toga sto upucujes uvrede coveku koji to ne zasluzuje.Oprosteno ti je samo iz dva razloga: ako si radikal pa zalis sto vas je ovakva ljudina napustila ili mislis da na Juznim vestima, u komentarima treba upucivati sto vise uvreda kako bi bilo interesanto. O.K. Ali molim te, ovog coveka ne nazivaj takvim imenom. To nikako ne zasluzuje.

  • Jasna

    00:08 // 14. 12. 2012.

    Pardon, gospodo! Primite moje izvinjenje! Slobodno pljujte po doktoru Vukadinovicu! Pa ja tek sad procitah da je jedan od finansijera Juznih vesti i Ambasada SAD-a! Pa onda je razumljivo sto su komentari takvi. Izvinite jos jednom, ja sam zalutala greskom.

    • Predrag Blagojevic

      00:31 // 14. 12. 2012.

      Niste dobro pročitali. Ambasada SAD je "pomogla rad" Južnih vesti, ali to ne znači da nas finansiraju.
      Od ambasade nikada nismo dobili ni jedan jedini dinar u novcu ili opremi.
      A, konkretno, pomogli su nam u edukaciji naših novinara.

      Inače, podatak o tome ko je pomagao rad Južnih vesti objavili smo upravo da bi čitaoci imali i to u vidu, ako smatraju da je bitno. Da li znate još neki medij koji je to učinio?

      Što se Dragana Vukadinovića tiče, on je jedan od veoma retkih političara koji je pristao da na Južnim vestima objavljuje kolumne i sa čitaocima deli svoja razmišljanja.

      Pri tom, ne pamtim da je na njegove tekstove stigao makar jedan negativan (što bi rekli "pljuvački") komentar. Pazite, ne da smo mi brisali, nego prosto niko nije takav komentar poslao.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: