Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:34, 11. 10. 2017.

“Živi zid” u borbi protiv privatnih izvršitelja u Nišu

Izvršitelji na vratima U odbrani građana od izvršitelja; Foto: Screenshot Institucije u službi građana JV

Svi građani Niša koji imaju sporove sa privatnim izvršiteljima i preti im oduzimanje imovine, a to smatraju nepravednim, mogu se obratiti novoformiranoj stranci Narodna jaka Srbija “Živi zid” i njihovoj kancelariji u Nišu. Iz te stranke poručuju da nude i besplatnu pravnu pomoć i fizičku odbranu kuća ljudskim “živim zidom”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nenad

    18:30 // 11. 10. 2017.

    Hevi nije ruska, nego engleska reč

  • Mica

    19:26 // 11. 10. 2017.

    A da li kapirate da mnogo toga prethodi tome da slucaj dodje do izvrsitelja?? Godinama se neko sudi, tuzi, nateze sa nekim....i onda dodje na izvrsiteljev sto i onda on kriv??Koja vam je to logika, borite se za svoja prava pre nego da to stigne kod njih.

    • Jelena

      21:23 // 11. 10. 2017.

      To nije tačno, pojma nemaš šta se dešava!!!

    • srba

      08:56 // 12. 10. 2017.

      problem je u tome ako je neko socijalni slucaj a ti mu jos otmes kucu u kojoj zivi on ide na ulicu, a ko onda treba da mu pruzi minimalna socijalne i zdravstvene usluge na cemu se zasniva jedna drzava ako joj pola gradjana postanu socijalni slucajevi i zavrse na ulici ???

  • MARY

    19:30 // 11. 10. 2017.

    Poštovani, zahvaljujuci "Južnim vestima", tek sada sam videla da ipak za mene ima nade. U roku od mesec dana plaćam 2 utuženja izvršitelja! Prvi put 3500, drugi put 6500 din, a sve zbog problema sa JKP ON. Kome da se obratim za pomoć i zaštitu?
    Srdačan pozdrav!

  • Peđa

    22:51 // 11. 10. 2017.

    Mary, nije te tužio izvršitelj, nego komunalno preduzeće. Izvršitelj ne utužuje, niti su dužnici u sporu sa izvršiteljem. Izvršitelj samo sprovodi odluku suda i naplaćuje ono što je sud odredio, odnosno ono što stoji u predlogu za izvršenje kada su komunalni predmeti u pitanju. U svakom slučaju imaš pravo na žalbu, odnosno prigovor. Pročitajte zakon pre pisanja (isto važi i za novinare).

  • Gorolomac

    23:48 // 11. 10. 2017.

    Uzoran sam gradjanin ovog drustva, svoje obaveze prema drzavi izmirujem na vreme i jedino sto od drustva trazim je da od svakog gradjanina naplati ono sto mu sleduje i tako svima zajedno unapredi uslove zivota. Nemam, necu ili ne mogu je najlakse reci, ali ako sam ja "budala" pa svoje obaveze izmirujem na vreme zasto bi neko "pametan" bio privilegovan i ne bi to radio?!?

    • coa

      09:38 // 12. 10. 2017.

      U 99% slucajeva, zato sto nema...Verovatno ste uzoran gradjanin jer imate stalni posao, penziju, tetku u Kanadi, pa imate stalne i sigurne prihode i raspolazete sa novcem kao uzoran gr.
      A sta je sa ljudima koji nemaju posao, rade za bednu dnevnicu...?
      U pravu ste i Vi, tako se gradi stabilno drustvo, ali treba regulisati jos mnogo stvari da bi dosli dotle.

  • Objedinjeni harač

    00:38 // 12. 10. 2017.

    Čemu služi "Objedinjena naplata"?! Posrednik u naplati! Ulebljeni partijski poslušnici na grbači poštenog Nišlije koji jedva preživljava sa oko 20 hiljada! Ako ima sreće da ima posao...

  • sky

    10:56 // 12. 10. 2017.

    Tako su nekad u Engleskoj pocetkom 19. veka nezadovoljni radnici rusili masine u fabrikama misleci da su im one krive. LUDISTICKI POKRET

    Radnici su evoulirali i posle shvatili ko im je kriv za los zivot.

    Tako ce i Zivi zid jednom da evoulira i shvati ko je kriv i ko je odgovoran
    Svakako nisu javni izvrsitelji odgovorni

    • skyfall

      11:49 // 12. 10. 2017.

      edukujete narod, iz kafića ili..?

      u svakom slučaju, baš lepo od Vas,

      štete što komentaru manjka poenta, jer Izvršitelji fakat nisu krivi

      oni su samo mera našeg finansijskog kraha,

      institut lični bankrotu,

      pročitajte, može da vas zanima

  • Filozof iz kazandziskog

    15:33 // 12. 10. 2017.

    Sta je poenta dakle, da neko placa a neko ne, sto bi ja onda radio ako trebam da placam, i ja bih da ne radim i da ne placam nista... dajte onda da niko ne placa nista, a vi stampajte novac pa ga delite ljudima i da svi uzivamo, i da cveta hiljadu cvetova... nemamo mi pojma sta je drzava, zato je i gubimo, ili smo je vec izgubili samo vecina nas jos to nije procitala u novinama

    • nezaposleni DIPL

      18:33 // 12. 10. 2017.

      Pristajem da se menjam s tobom! Dajem ti mojih NULA dinara koja primam od države! I plaćaću SVE račune i neću se buniti kao ti! I neću biti ljubomoran na tvoje NIŠTA!

    • Ivana Grujic

      21:56 // 29. 4. 2018.

      Filozof iz kazandziJskog ili kazandziskog kako kazes, naravno da treba placati svoje racune no, ne treba preterivati s otimacinom a bogami drzavni aparati preteruju sa visinom nagrada koje primaju izvrsitelji ,notari i slicni, veruj mi, jer kad ti dug od 2,3,5000 naraste na 20,30 i vise 1000 din. e, to je legalizovana otimacina, a narod siromasan i kad zna da je otimacina inema para za sudski spor

  • Obespravljeni građanin

    17:21 // 12. 10. 2017.

    Opa, još jedna partija na sceni. Katastrofa, partija da me štiti od partije. Kako da ne. Svi oni obećavaju kule i gradove da se narod zaleti, a onda zaborave na sva obećanja. Kad se narod organizuje tad mogu da kažem da ima pomaka, kao ovi iz skupštine stanara. Ovo mi već deluje kao da se popularizuje jedna politika zarad ostvarivanja svojih ciljeva.

    • Ivana Grujic

      21:58 // 29. 4. 2018.

      Pa neka je jos jedna partija, ionako nam trebaju nova lica , novi ljudi, samo treba da se mi kao narod opametimo i pazljivo ih drzimo za rec i kaznjavamo kad god je prekrse!

  • Palilulac

    11:01 // 13. 10. 2017.

    Ugasiti sve gradske opstine,ukinuti parking servis,objedinjenu naplatu,goricu i Nis ce imati para avakog meseca za neku novu investiciju koju pojedu njihove platel

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: