Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 12. 1. 2023.

Grad Niš obećao glamuroznu organizaciju Kupa Koraća

Kup Koraća 2018 hala Čair Grad Niš obećava spektakl; foto: JV / Vanja Keser

Značajan novac iz budžeta Grada kako bi organizacija bila glamurozna, kotizacija veća od propisane, koktel kod gradonačelnice, boravak predstavnika KSS-a, dodatni i specijalni program tokom i nakon utakmica, uključivanje gradskih službi, VIP saloni sa osveženjem, ogroman broj ljudi u stafu, hostese, pokloni, nagrade za igrače, dodatni treninzi u drugim halama, angažovanje vojnog orkestra, poznatih umetnika i izvođača, samo su deo ponude koju je Grad, preko gradonačelnice Dragane Sotirovski, dostavio Košarkaškom savezu Srbije kako bi organizaovao Kup Koraća naredne dve godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • preCednik

    09:54 // 12. 1. 2023.

    Samo pazite sklopka da vam se ne iskljuci kao na utakmici sa belgijom. Bruka i sramota.
    Dok u cairu sedimo u mraku Delta sija kao las vegas

  • Grad jeftine zabave

    10:18 // 12. 1. 2023.

    Novi Sad gradi mostove i razvija se u svakom pogledu dok ovde na jugu ne obnavljaju vec ruse vec postojece mostove, rupe na ulicama krpe mrvljenim asfaltom, krive ulice koje su bile prave i za to vreme nas zamajavaju nekim jeftinim koncertima i organizacijom sportskih priredbi.

  • Nikola

    11:43 // 12. 1. 2023.

    Gusimo se u smogu, lomimo tockove po rupetinama na ovim razvaljenim gradskim ulicama, a Sotirovska nasla se pametna da organizuje svetkovine za beogradske klubove i armije njihovih huligana.
    Samo da se sto vise ulizemo Beogradu! Teraj, be, taj cirkus iz Nisa. Ulozite te bacene pare na filtere za ove dimjake koje nam truju vazduh!!

  • Jonca

    13:54 // 12. 1. 2023.

    A jel gradonacelnica ponudila i zahtev za besplatne udzbenike djacima, besplatne vrtice, brzu prugu, ukljucenje struje ostalom stanovnistvu, zahtev za lekarima specijalistima u UKCu, da ne bi decu slali za Beograd... Uputila je nesto u sta se i sama ne razume

  • Njofra

    14:14 // 12. 1. 2023.

    Šta je u Nišu glamurozna organizacija ? Pa kad ima struje u hali Čair. Sve u ovoj zemlji funkcioniše na ličnim relacijama, u ovom slučaju gradonačelnice i generalnog sekretara KSS. Sprovedena konkursna procedura je samo formalna da verifikuje dogovor napred spomenutih aktera.

  • Marger_Stadt

    14:30 // 12. 1. 2023.

    Umesto da ulazemo novac u infrastrukturu, u kulturu, u industrijsku zonu, mi dajemo pare da se ulizujemo beogradjanima. Zato smo svake godine sve vise u kanalu. Uzas.

  • Alo

    15:35 // 12. 1. 2023.

    Pa vi niste u libeli grad puca po šavovima će pravite koktele i samo iritirate gradjane bolje usmeriti novac u infrastrukturu nema ni jedna ulica čitava sve rupa do rupe...treba bar još jedna velika javna garaža da li vi uopšte nešto trezveno razmišljate!!!

  • Veki

    15:39 // 12. 1. 2023.

    Ulažite više u grad ugledajte se na Novi Sad pa i Jagodinu kakvi Koraći i druge priredbe grad od toga nema vajde.

  • Aleksa

    16:51 // 12. 1. 2023.

    Jedina svrha ovolikog bahanalisanja je da bi se snsovci i vipovci slikali i samoreklamirali na socijalnim mrezama. Bolje da se domacinstvo svake godine menja i bude u vecim gradovima Srbije (Leskovac, Kragujevac, Krusevac, Zajecar, Cacak, Vrsac, N.Sad, Subotica..)

  • Auttrikter

    20:00 // 12. 1. 2023.

    Ono sto niko nece, ovde se prihvata kao veliki uspeh, jer se dobilo !?
    U, sportskom smislu, osvajanje Kupa, nema nikakav znacaj, jer se ne dobija prohodnost ni za jedno evropsko takmicenje ! Zato drugi provincijalni gradovi i nisu zainteresovani,jer car pojede vajdu a Beograd se gnusa organizacije ,jer se igra Euro liga i Aba liga ! Pametni Vojvodjani se podsmevaju i bojkotuju organizaci

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: