Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:19, 13. 12. 2012.

Jovica Cvetković otišao iz Železničara

490x370-IMG-2630.jpg

Dosadašnji trener Železničara Jovica Cvetković neće više voditi niški klub jer se sporazumno rastao sa ovim rukometnim klubom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Popokatepetl

    13:52 // 13. 12. 2012.

    Rasturiste Zeleznicar, pa bi sad Radnicki! Piki ne daj se!

  • Juznjak

    14:04 // 13. 12. 2012.

    Ovo je krah Zeleznicara, sigurno koraca ka gasenju .
    COBI DAJ OSTAVKU!!! Uprava takodje !
    Ne brukajte niski rukomet !!!!

    Pokazace RK RADNICKI kako se igra rukomet, i predstavlja grad !

    Gradonacelnice vi i dalje nastavite da pomazete Zeleznicar , dok je KK Konstantin i
    FK Radnicki u problemima do guse.
    KK Konstantin ukoliko se do kraja godine ne obezbedi generalni sponzor , preti mu gasenje ! Gradonacelnice pamet u glavu !
    http://img716.imageshack.us/img716/5107/picture31d.jpg

  • xa xa

    14:55 // 13. 12. 2012.

    Cobi, Tuta jedva ceka da ga pozoves. Kakvo licemerje zelja mu Tuta a isteraste ga iz kluba pre tri meseca ko stetnog, a Zoran Ivic da ostavi Jagodinu gde su mu pare u minut i dodje u raspali Zeleznicar da zanima Cobija. Da nije smesno bilo bi tuzno, postali ste paranoicni...

  • Dosta bre više!!!

    16:05 // 13. 12. 2012.

    Paranoični, samoljubivi, licemerni čoveče, Slobodane Milosavljeviću, da li si ti svestan šta pričaš? Piki zaslužuje ozbiljnu šansu? Znači li to da je sve ovo do sada bilo neozbiljno što je radio?! Znači li to da je preuzimanje ekipe sa tri i po igrača, nula bodova na polusezoni i nula dinara na računu ozbiljna šansa?! Pa taj isti trener ti je celog leta bio pred nosom, na stadionu Čair, sa svojom "neozbiljnom" ekipom, ali avaj, tada verovatno nije bio dovoljno "ozbiljan" za tvoj projekat! Ponovo vređaš RK "Radnički", a niko te od tih ljudi nikada nije uvredio!!! 'Ajde, života ti, spasi nas muka i skloni se malo iz sporta, bar na jedno... 100-tinak godina!!!

    • meraklija

      12:26 // 15. 12. 2012.

      Li !!!!

  • Trenutak Istine

    17:48 // 13. 12. 2012.

    Ovaj Cobi misli da su iz Radnickog toliko glupi da puste Pikija da dodje u raspali Zeleznicar? Pa pre ce da ostane u Radnickom sa kojim sigurno upada u super ligu nego da se uvlaci u govna i da ga na kraj sezone neko pljuje i ispira usta s njim!!!

  • navijac

    18:59 // 13. 12. 2012.

    dobro se dobrim vraca a lose losim

  • Navijac

    19:32 // 13. 12. 2012.

    Cobi o kakvim Cvetkovicevim nadljudskim naporima ti pricas?Pa covek je dolazio dva dana u nedelji da trenira ekipu koja se bori za opstanak! Od Zelje je napravio seljacku ekipu koja se sastaje 1 sat pre utakmice, od solidnih igraca bezvoljnu ekipu. O kakvom poverenju u igrace pricas? Cvetkovic je imao poverenje samo u svog sina Djordja i da je mogao pustio bi da samo on igra!Tuta je bar tu bio realniji shvatio je na vreme da njegov sin nije za rukometasa! Cvetkovic je trebalo da ode iz Zelje jos pre 4-5 kola ali ga je verovatno neko ostavio da rasturi Zelju. I za tebe nije kasno da se povuces i pustis da Zelju vodi neko manje sujetan a sposobniji od tebe!!!

  • Nole

    22:10 // 13. 12. 2012.

    Sta, sta? A Vojca iz Banje??
    Da li je njega pominjao bata Cobi?

  • meraklija

    23:58 // 13. 12. 2012.

    Poceo sam aktivnije da pratim ovu spansku seriju od ovog leta,pa se nesto mislim,da li ce Cobisna da se uda za pare ili ipak mozda tu ima malo ljubavi.Pitam ljude,racunam mozda oni nesto vise znaju.Kazu da Cobisni,Kraljisni,Igorisni i ostalim Ljovisnama ovo nije prvi put,da su oni i skorijoj proslosti dovodili klub do propasti pa su (zamislite)raznim fuzijama,uz naklonost politicara(koji normalno misle dobro Niskom rukometu)ko feniks opet bili na celu super ligasa.Pa nece moci ovaj put.Tuta ne moze ocima da vas gleda,Ivic je covek sa dovoljno mozga,a to sto hoces i Pikija da uvuces u tu ruznu pricu,pa da i on malo bude kriv,nek ti je na cast O Dona Cobisna

  • meraklija

    00:30 // 14. 12. 2012.

    SRAMOTA...ne mogu da verujem da ste dozvolili da od "Zelje" Cvetkovic napravi svoj privatni klub,gde ce sin da mu napredije i njegovi poznanici iz Bg-a!!! sakupljao ih je po kafanama i da "pomognu" da se ostane u ligi, a niskih igraca se odrekao preko noci! smetali su mu jer nisu hteli da trpa i ucestvuju u propadanju svog kluba!!! neko mora zbog svega ovoga da odgovara...SRAMORA!!!

  • ACO

    02:27 // 14. 12. 2012.

    Samo tri reci, Cobi sta cekas ?

  • KIKI

    10:10 // 14. 12. 2012.

    Piki vi i vasi igraci u RK RADNICKOM ste poceli od nule i uz puno rada i pozrtvovanja stvorili kvalitetan klub koji ima lepu buducnost.Nadam se da cete to imati na umu kada budete donosili odluku.Iskreno postujem vas rad i malo me brine recenica "nisam nezainteresovan".

  • navijac

    13:29 // 14. 12. 2012.

    Zasto se Cobi nisi pitao kako ce klub da egzistira kada ste ga ti tvoja klika tuzili? Stalno kukas kako Vas ( nazovi Zelju) pojedinci sabotiraju a nisi stavio prst na svoje celo i rekao, kao kada si ti tuzio, pa oni su to i zaradili ?
    Ja sam ptoriv da das ostavku, jer ces samo na taj nacin KONACNO da ugasis Zeleznicar , ovog puta iz drugog pokusaja.
    Molim navijace Zelje i rukometbe radnike da Slobodana Milosavljevica predloze za nagradu 11.januar. Zasluzio je.

    • meraklija

      12:16 // 15. 12. 2012.

      E ako si im rekao,CARE

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: