Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KMF Kalča

  • Vinter sport Kalča futsal

    Prva futsal liga: "Kiks" Vinter sporta u Ivanjici, ispaštaju i Vranjanci

    Porazom u Ivanjici, niški Vinter sport doveo je sebe u situaciju da ne odlučuje sam o svom plasmanu u plej-of, ali i otežao Vranju borbu za opstanak. Iako su u dramatičnoj utakmici, “začinjenoj” sa čak 3 crvena kartona, pobedili RB u Valjevu i time ga i definitivno poslali u niži rang, Vranjanci će morati da se u poslednjem kolu Prve lige izbore za baraž.

    detaljnije
  • Kalča futsal Vinter sport

    Kalča pobedio u južnjačkom derbiju i obezbedio opstanak u Prvoj ligi

    Da je niški Kalča doživeo pravi preporod tokom zimske pauze dokazao je i u pretposlednjem kolu regularnog dela Prve lige, pošto je savladao tradicionalnog rivala iz komšiluka Jastrebac iz Blaca, rezultatom 6:4. Ovom pobedom, niški futsaleri osigurali su opstanak u ligi i makar na jedan dan prešli u zonu koja vodi u plej-of.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: U Nišu derbi juga za približavanje plej-ofu

    Izvesno je da će jug imati makar jednog predstavnika u plej-ofu najjačeg domaćeg takmičenja u futsalu, ali ko će to biti ne zna se ni 2 kola pre kraja regularnog dela. Malo jasnija situacija trebalo bi da bude nakon ovog kola, pošto se u nedelju, 21. aprila od 16 sati u Nišu sastaju Kalča i Jastrebac iz Blaca, dva tima koja se nalaze odmah ispod “crte” za plasman u doigravanje.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Važne pobede Vranja i Kalče, remi južnjaka u Blacu

    “Slađi” bod u južnjačkom okršaju pripao je niškom Vinter sport, pošto je domaći Jastrebac vodio sa 2:0, a meč je završen sa 3:3. Tako se dodatno “zakuvala” borba za plej-of, sada se ozbiljno umešao i niški Kalča, koji je savladao vicešampiona Srbije Novu Pazovu sa 5:4, a važnu pobedu u 20. kolu Prve futsal lige upisalo je i Vranje.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: U 20. kolu južnjačka borba za plej-of

    Još tri kola preostala su do kraja regularnog dela Prve lige, a i dalje je neizvesno ko će u plej-of, a ko u plej-aut. 20. kolo zatvoriće dve ekipe sa juga koje su direktni konkurenti za plej-of Jastrebac iz Blaca i niški Vinter sport, koji će se sastati u ponedeljak, 8. aprila. Vranjanci u subotu dočekuju Ivanjicu, a Kalča u nedelju u Nišu Novu Pazovu.

    detaljnije
  • Kalča futsal Vinter sport

    Prva futsal liga: Vinter sport bolji od Vranja u južnjačkom okršaju

    Sve same pobede domaćina dogodile su se u 19. kolu Prve futsal lige, a među njima i niškog Vinter sporta, koji je sa 2:1 savladao komšije iz Vranja. Izgubili su Jastrebac i Kalča, Blačani u Novoj Pazovi - rezultatom 3:2, a Nišlije u Kragujevcu od Ekonomca, sa 7:4.

    detaljnije
  • Vinter sport Kalča futsal

    Prva futsal liga: Kalča otvara kolo, Vranjanci gostuju u Blacu

    U duelu 18. kola Prve lige niški Kalča će u subotu, 23. marta ugostiti trećepalsirani FON, kog je Jastrebac iz Blaca izbacio iz četvrtfinala Kupa. Dva dana kasnije i ostali predstavnici juga odigraće svoje duele, kada će niški Vinter sport gostovati “fenjerašu” Smederevu, dok će Vranje gostovati u Blacu.

    detaljnije
  • Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Slabije plasirani južnjaci slavili, uspešniji izgubili

    Polovičan učinak ostvarili su predstavnici juga Srbije u 17. kolu najjačeg domaćeg futsal takmičenja, pošto je Vranje kod kuće savladalo Smederevo, a niški Kalča u Valjevu RB, i jedni i drugi rezultatom 5:1. Dva bolje plasirana tima sa juga Jastrebac i Vinter sport izgubili su, prvi od neprikosnovenog Ekonomca u Kragujevcu, drugi kod kuće od Srpske.

    detaljnije
  • Prokuplje Kalča futsal

    Kup u futsalu: Prokupčani izbacili Kalču, prošao i Jastrebac

    Najveće iznenađenje u osmini finala Kupa priredio je četvrtoligaš Prokuplje, koji je izbacio niškog Kalču, tim koji se nadmeće u tri ranga višem takmičenju. Od južnjaka je u četvrtfinale prošao i Jastrebac, koji je deklasirao Smederevo, dok je Pirot izgubio od Novog Pazara.

    detaljnije
  • Svi južnjaci večeras igraju mečeve osmine finala Kupa u futsalu

    Većina mečeva osmine finala Kupa Srbije u futsalu igra se u sredu, 6. marta, a među njima i timovi sa juga Srbije. "Komšijski" okršaj odigraće se u Sportskoj hali u Prokuplju, gde će akteri biti domaći četvrtoligaš i niški Kalča, a igraće još i Jastrebac iz Blaca u Smederevu, te Pirot koji dočekuje Novi Pazar.

    detaljnije
  • Vibter posrt Kalča

    Prva futsal liga: Kalča preokretom do slavlja u gradskom derbiju

    Kako je Vinter sport u prvom delu sezone, tako je Kalča u prolećnom preokrenula i uz mnogo tenzija na tribinama i na terenu pred više od 1.000 gledalaca u hali “Čair” pobedila gradskog rivala, rezultatom 5:4. Slavili su u 15. kolu Prve lige i futsaleri iz Vranja i to ubedljivo favorizovani Novi Pazar, dok je Jastrebac izgubio od FON-a u derbiju kola.

    detaljnije
  • Vinter posrt futsal

    Prva futsal liga: Gradski derbi u “Čairu”

    Susret Kalče i Vinter sporta, dva niška predstavnika u najjačem domaćem futsal takmičenju, koji sa sobom uvek nosi mnogo emotivnog naboja, odigraće se u hali “Čair”, u nedelju, 3. marta od 21 sat. Dan ranije igraće i druga dva predstavnika juga - Jastrebac će gostovati FON-u u Beogradu, a Vranje će dočekati Novi Pazar.

    (1) detaljnije
  • Vinter sport Ekonomac futsal

    Prva futsal liga: Vranje bolje u derbiju juga, Jastrebac remizirao

    Zahuktala se borba za opstanak u Prvoj ligi, pošto je u 14. kolu Vranje pobedilo Kalču u “Čairu” i time se izjednačilo sa njim po broju bodova. U poslednjim sekundama meča u Blacu Jastrebac je spasio bod protiv Srpske (4:4), dok je Vinter sport izgubio od vicešampiona Srbije Nove Pazove.

    detaljnije
  • Vinter sport Ekonomac futsal

    Prva futsal liga: Kalča još jednom slavio, sledi okršaj sa Vranjem

    Sve ekipe sa juga Srbije svoje duele 14. kola Prve lige igraće u nedelju 24. februara, a u jednom od njih sukobiće se u Nišu i dva tima sa ovih prostora - Vranje i Kalča. Nišlije su odigrale svoj odloženi duel i u njemu savladale ekipu Srpska sa 3:2, a Beograđani će u ovom kolu pred sobom imati još jedan tim sa juga - Jastrebac u Blacu. Vinter sport će gostovati Novoj Pazovi.

    detaljnije
  • futsal

    Kup u futsalu: Prokuplje dočekuje Kalču u osmini finala

    U osmini finala futsal Kupa jug će imati četiri predstavnika, a jedan je siguran u četvrtfinalu, s obzirom na to da će Prokuplje dočekati niškog Kalču. “Fenjerašu” Prve lige Smederevu gostovaće Jastrebac iz Blaca, dok će Pirot ugostiti Novi Pazar. Svi mečevi bi trebalo da se igraju 6. marta.

    detaljnije
  • Turnir se održava po drugi put

    Prva futsal liga: Vicešampion Srbije “pao” u Vranju, slavio i Kalča

    Aktuelni vicešampion Srbije, trenutno drugi tim na tabeli Nova Pazova, neočekivano je izgubila od ekipe koja je treća sa začelja - Vranja. U lepoj atmosferi vranjske hale domaćin je pobedio sa 6:2, uz het-trik Miloša Trajkovića, a istim rezultatom slavio je i niški Kalča, koji je nošen novajlijom Aleksandrom Pavlovićem trijumfovao u Smederevu.

    (2) detaljnije
  • Turnir se održava po drugi put

    Prva futsal liga: Šampion u Nišu, vicešampion u Vranju

    Kragujevački Ekonomac, devetostruki uzastopni šampion Srbije, gostovaće niškom Vinter sportu u hali "Čair" u ponedeljak 18. februara. Težak posao je i pred futsalerima Vranja, koji će dočekati aktuelnog vicešampiona Novu Pazovu, dok će niški Kalča i Jastrebac iz Blaca u ovom kolu gostovati.

    (1) detaljnije
  • Kalča Pirot futsal

    Prva futsal liga: Za 11 sekundi Vinter sport preokrenuo i pobedio

    Dobar vikend je za prvoligašima sa juga Srbije, posebno uzimajući u obzir koliko su ozbiljne rivale imali. Spektakl je viđen u “Šumicama”, gde je niški Vinter sport za 11 sekundi preokrenuo, savladao FON i preuzeo od njega 3. poziciju na tabeli. Jastrebac je u Blacu remizirao sa Novim Pazarom, dok su Vranjanci pružili častan otpor šampionu Ekonomcu.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: