Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KMF Vranje

  • Kalča mali fudbal futsal

    Prva futsal liga: Vinter sport i Jastrebac podelili bodove

    U duelu dva najbolje plasirana kluba sa juga Srbije Vinter sporta i Jastrepca iz Blaca nije bilo pobednika, pošto je meč u niškoj hali “Čair” završen rezultatom 3:3. U 9. kolu Prve futsal lige ostala dva južnjaka su poražena - niški Kalča u Novoj Pazovi, a Vranje u Ivanjici.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Solidan otpor Kalče šampionu, Vinter sport slavio u Vranju

    U odnosu na većinu klubova, koji su iz duela sa šampionom Ekonomcem izlazili sa “napunjenom mrežom”, Kalča se u niškoj hali “Čair” nije obrukao. Iako je primio 3 gola u prvom poluvremenu, u drugom su timovi bili izjednačeni, a Kragujevčani su slavili sa 5:2. Vinter sport je rezultatom 4:2 pobedio u Vranju, dok je Jastrebac u Blacu izgubio od Nove Pazove.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Šampion Ekonomac u Nišu, derbi novajlija sa juga u Vranju

    U subotu, 3. novembra, niška hala “Čair” ugostiće šampiona Srbije Ekonomac, koji će igrati protiv ovdašnjeg prvoligaša Kalče. Istog dana, Jastrebac će u Blacu ugostiti drugoplasiranu Novu Pazovu, dok je za nedelju zakazan okršaj južnjaka, pošto će niški Vinter sport gostovati Vranju.

    detaljnije
  • Kalča futsal

    Prva futsal liga: “Komšijska” podela bodova u Vranju, Vinter sportu nije došao rival

    Po 6 golova postigli su Jastrebac iz Blaca i Vranje u “komšijskom” okršaju 7. Kola Prve futsal lige i podelili bodove. Kalča je izgubio od FON-a u Beogradu, dok Smederevo, protivnik Vinter sporta, nije došlo na zakazani meč.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Južnjački derbi bez publike, Nišlije igraju u nedelju

    Duel Vranja i Jastrepca iz Blaca u petak, 26. oktobra, otvoriće 7. kolo Prve lige u futsalu, ali će vranjska hala ovom prilikom biti prazna, zbog kazne Disciplinke komisije. Ostala dva predstavnika juga Srbije, svoje mečeve odigraće u nedelju, 28. oktobra, Vinter sport kod kuće protiv “fenjeraša” Smedereva, a Kalča u Beogradu protiv FON-a.

    detaljnije
  • mali fudbal foto aleksandar kostic

    Futsaleri Vranja kažnjeni sa dve utakmice bez prisustva publike

    Burne reakcije publike, nakon utakmice koju je Klub malog fudbala Vranje izgubio od ekipe Srpska, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije sankcionisala je zabranom prisustva publike na sledeća dva meča vranjskog prvoligaša. Takođe, pomoćni trener Igor Stojanović suspendovan je na godinu dana zbog napada na sudiju.

    detaljnije
  • futsal Kalča

    Prva futsal liga: Bodovi otišli samo u Vranje

    Debakle su u 6. kolu Prve lige doživeli Kalča i Jastrebac kod kuće, s obzirom na to da je prve deklasirao šampion Ekonomac sa 11:0, a druge RB iz Valjeva sa 6:0. Južnjaci koji su igrali na strani ovog vikenda bolje su prošli, pošto je Vranje pobedilo u Smederevu sa 3:2, a Vinter sport je tesno izgubio od Srpske sa 3:2.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Šampion stiže u Blace

    Duel Vranja u Smederevu otvoriće 6. kolo najjačeg domaćeg futsal takmičenja, pošto je zakazan za petak, 19. oktobar. Dan kasnije u Blace stiže aktuelni šampion Srbije Ekonomac, protiv koga će igrati Jastrebac, dok su mečevi prvoligaša iz Niša zakazani za nedelju (Kalča), odnosno ponedeljak (Vinter sport).

    detaljnije
  • Kalča Pirot futsal

    Prva futsal liga: Loš vikend za klubove sa juga Srbije

    Jedini tim sa juga Srbije koji nije izgubio u 5. kolu Prve futsal lige je Jastrebac iz Blaca, ali je i on morao da se zadovolji samo jednim bodom, pošto je remizirao u Smederevu sa istoimenim timom. Niški klubovi Kalča i Vinter sport primili su po pet golova i izgubili, dok je Vranje u neizvesnom duelu novajlija savladano od ekipe Srpska.

    (1) detaljnije
  • Kalča futsal

    Prva futsal liga: U Vranju okršaj novajlija, izazov pred Vinter sportom

    Jastrebac iz Blaca će svojim gostovanjem u Smederevu, istoimenoj ekipi, u petak, 12. oktobra, otvoriti 5. kolo Prve futsal lige. Dan kasnije će Vinter sport u Nišu ugostiti Novi Pazar, dok je za nedelju zakazan okršaj novajlija u Prvoj ligi, pošto Vranje dočekuje beogradski tim Srpska.

    detaljnije
  • futsal Kalča

    Prva futsal liga: Porazi Jastrepca i Vranja

    Nakon duela dva do sada neporažena tima u Prvoj futsal ligi, ovo zvanje sačuvao je FON, pošto je savladao Jastrebac u Blacu sa 6:3. Vranjanci su se borili u Novom Pazaru, ali su tokom celog meča jurili rezultat i na kraju izgubili sa 6:5.

    detaljnije
  • futsal Kalča

    Prva futsal liga: Derbi kola u Blacu, Jastrebac dočekuje FON

    Pobednički niz, koji ima od početka nove sezone, Jastrebac iz Blaca pokušaće da nastavi i u 4. kolu Prve lige u futsalu, pošto će u petak, 5. oktobra, dočekati beogradski FON. Drugi predstavnik juga Srbije Vranje u ponedeljak, 8. oktobra gostovaće Novom Pazaru.

    detaljnije
  • Kalča futsal

    Prva futsal liga: Jastrebac među tri neporažena tima u Srbiji

    Pored Nove Pazove i Ekonomca, među timova sa maksimalnim učinkom u uvodna dva kola Prve lige, nalazi se i jedan tim sa juga, a reč je o Jastrepcu - ekipa iz Blaca u ovom kolu pobedila je sa 8:4 valjevsku ekipu RB. Vranje je sa 4:1 izgubilo u Novoj Pazovi, kao “bos po trnju” proveo se niški Vinter sport, koji je izgubio od Ekonomca sa 18:2, dok je Kalča remizirao sa Smederevom.

    (1) detaljnije
  • futsal Kalča

    Prva futsal liga: Kalča i Jastrebac otvaraju sezonu na domaćem terenu

    U 2. kolu najjače domaće lige u futsalu od južnjaka će domaćini biti niški Kalča u subotu, 22. septembra i Jastrebac u Blacu u ponedeljak, 24. septembra. Mnogo teže zadatke imaće novajlije u Prvoj ligi Vinter sport iz Niša, koji ide “na noge” kragujevačkom Ekonomcu i Vranje koje gostuje Novoj Pazovi.

    detaljnije
  • futsal

    Prva liga: Preokret i trijumf Jastrepca, futsal spektakl u Vranju

    Očekivano, novajlija u Prvoj futsal ligi Vranje izgubio je na startu šampionata (6:3) od višestrukog šampiona Srbije Ekonomca iz Kragujevca, ali su se protiv takvog tima odlično pokazali i navijači i futsaleri. Jastrebac iz Blaca napravio je veliki preokret i u gostima savladao (5:3) Novi Pazar. Od niških predstavnika Vinter sport je remizirao sa FON-om, a Kalča pobedio tim Srpska.

    detaljnije
  • futsal

    Počinje sezona u Prvoj futsal ligi, jug sa četiri predstavnika

    Jastrebac iz Blaca otvoriće novu sezonu u najjačem domaćem futsal takmičenju, pošto će u petak, 14. septembra gostovati Novom Pazaru. Najteži posao na startu imaće novajlija Vranje, koji će dočekati šampiona Ekonomac 15. septembra, istog dana kada će i niški Vinter sport biti domaćin beogradskom FON-u.

    detaljnije
  • futsal

    Vranje novi prvoligaš u futsalu, južnjaci sa četiri predstavnika u eliti

    Iako su futsaleri Pirota pobedili u revanš meču plej-auta Prve futsal lige sa 5:3, prva utakmica, u kojoj je Vranje slavilo sa 5:0, ispostavila se kao presudna za to ko će se sledeće sezone naći među domaćom elitom. Pored Vranja, tu će se nadmetati i niški Vinter sport i Kalča, kao i Jastrebac iz Blaca.

    detaljnije
  • futsal Kalča

    Nišlije otvaraju revanš mečeve plej-ofa i plej-auta Prve futsal lige

    Hoće li Kalči poći za rukom da napravi iznenađenje i nađe se među četiri najbolje ekipe u Srbiji, kao i hoće li se još jedan niški tim Vinter sport naći sledeće sezone u najjačem domaćem šampionatu u futsalu, znaće se nakon duela ove dve ekipe u gostima, u plej-ofu i plej-autu, a oba su zakazana za petak, 11. maj od 18:30.

    detaljnije
  • Kalča Pirot

    Kalča iznenadio Novi Pazar u "Čairu", Vranje bliže Prvoj ligi

    Na početku plej-ofa najjače domaće futsal lige veliko iznenađenje napravio je Kalča, koji je pred oko 500 gledalaca u hali "Čair" savladao favorizovani Novi Pazar sa 7:4. Ubedljiviji od Nišlija bili su Vranjanci u plej-autu, pošto su kod kuće sa 5:0 pobedili Pirot i prišli na korak od plasmana u Prvu ligu.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: