Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KMF Vranje

  • Vinter sport Kalča futsal

    Prva futsal liga: "Kiks" Vinter sporta u Ivanjici, ispaštaju i Vranjanci

    Porazom u Ivanjici, niški Vinter sport doveo je sebe u situaciju da ne odlučuje sam o svom plasmanu u plej-of, ali i otežao Vranju borbu za opstanak. Iako su u dramatičnoj utakmici, “začinjenoj” sa čak 3 crvena kartona, pobedili RB u Valjevu i time ga i definitivno poslali u niži rang, Vranjanci će morati da se u poslednjem kolu Prve lige izbore za baraž.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: U Nišu derbi juga za približavanje plej-ofu

    Izvesno je da će jug imati makar jednog predstavnika u plej-ofu najjačeg domaćeg takmičenja u futsalu, ali ko će to biti ne zna se ni 2 kola pre kraja regularnog dela. Malo jasnija situacija trebalo bi da bude nakon ovog kola, pošto se u nedelju, 21. aprila od 16 sati u Nišu sastaju Kalča i Jastrebac iz Blaca, dva tima koja se nalaze odmah ispod “crte” za plasman u doigravanje.

    detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Važne pobede Vranja i Kalče, remi južnjaka u Blacu

    “Slađi” bod u južnjačkom okršaju pripao je niškom Vinter sport, pošto je domaći Jastrebac vodio sa 2:0, a meč je završen sa 3:3. Tako se dodatno “zakuvala” borba za plej-of, sada se ozbiljno umešao i niški Kalča, koji je savladao vicešampiona Srbije Novu Pazovu sa 5:4, a važnu pobedu u 20. kolu Prve futsal lige upisalo je i Vranje.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport

    Prva futsal liga: U 20. kolu južnjačka borba za plej-of

    Još tri kola preostala su do kraja regularnog dela Prve lige, a i dalje je neizvesno ko će u plej-of, a ko u plej-aut. 20. kolo zatvoriće dve ekipe sa juga koje su direktni konkurenti za plej-of Jastrebac iz Blaca i niški Vinter sport, koji će se sastati u ponedeljak, 8. aprila. Vranjanci u subotu dočekuju Ivanjicu, a Kalča u nedelju u Nišu Novu Pazovu.

    detaljnije
  • Kalča futsal Vinter sport

    Prva futsal liga: Vinter sport bolji od Vranja u južnjačkom okršaju

    Sve same pobede domaćina dogodile su se u 19. kolu Prve futsal lige, a među njima i niškog Vinter sporta, koji je sa 2:1 savladao komšije iz Vranja. Izgubili su Jastrebac i Kalča, Blačani u Novoj Pazovi - rezultatom 3:2, a Nišlije u Kragujevcu od Ekonomca, sa 7:4.

    detaljnije
  • Vinter sport Kalča futsal

    Prva futsal liga: Kalča otvara kolo, Vranjanci gostuju u Blacu

    U duelu 18. kola Prve lige niški Kalča će u subotu, 23. marta ugostiti trećepalsirani FON, kog je Jastrebac iz Blaca izbacio iz četvrtfinala Kupa. Dva dana kasnije i ostali predstavnici juga odigraće svoje duele, kada će niški Vinter sport gostovati “fenjerašu” Smederevu, dok će Vranje gostovati u Blacu.

    detaljnije
  • Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Slabije plasirani južnjaci slavili, uspešniji izgubili

    Polovičan učinak ostvarili su predstavnici juga Srbije u 17. kolu najjačeg domaćeg futsal takmičenja, pošto je Vranje kod kuće savladalo Smederevo, a niški Kalča u Valjevu RB, i jedni i drugi rezultatom 5:1. Dva bolje plasirana tima sa juga Jastrebac i Vinter sport izgubili su, prvi od neprikosnovenog Ekonomca u Kragujevcu, drugi kod kuće od Srpske.

    detaljnije
  • Vibter posrt Kalča

    Prva futsal liga: Kalča preokretom do slavlja u gradskom derbiju

    Kako je Vinter sport u prvom delu sezone, tako je Kalča u prolećnom preokrenula i uz mnogo tenzija na tribinama i na terenu pred više od 1.000 gledalaca u hali “Čair” pobedila gradskog rivala, rezultatom 5:4. Slavili su u 15. kolu Prve lige i futsaleri iz Vranja i to ubedljivo favorizovani Novi Pazar, dok je Jastrebac izgubio od FON-a u derbiju kola.

    detaljnije
  • Vinter posrt futsal

    Prva futsal liga: Gradski derbi u “Čairu”

    Susret Kalče i Vinter sporta, dva niška predstavnika u najjačem domaćem futsal takmičenju, koji sa sobom uvek nosi mnogo emotivnog naboja, odigraće se u hali “Čair”, u nedelju, 3. marta od 21 sat. Dan ranije igraće i druga dva predstavnika juga - Jastrebac će gostovati FON-u u Beogradu, a Vranje će dočekati Novi Pazar.

    (1) detaljnije
  • Vinter sport Ekonomac futsal

    Prva futsal liga: Vranje bolje u derbiju juga, Jastrebac remizirao

    Zahuktala se borba za opstanak u Prvoj ligi, pošto je u 14. kolu Vranje pobedilo Kalču u “Čairu” i time se izjednačilo sa njim po broju bodova. U poslednjim sekundama meča u Blacu Jastrebac je spasio bod protiv Srpske (4:4), dok je Vinter sport izgubio od vicešampiona Srbije Nove Pazove.

    detaljnije
  • Vinter sport Ekonomac futsal

    Prva futsal liga: Kalča još jednom slavio, sledi okršaj sa Vranjem

    Sve ekipe sa juga Srbije svoje duele 14. kola Prve lige igraće u nedelju 24. februara, a u jednom od njih sukobiće se u Nišu i dva tima sa ovih prostora - Vranje i Kalča. Nišlije su odigrale svoj odloženi duel i u njemu savladale ekipu Srpska sa 3:2, a Beograđani će u ovom kolu pred sobom imati još jedan tim sa juga - Jastrebac u Blacu. Vinter sport će gostovati Novoj Pazovi.

    detaljnije
  • Turnir se održava po drugi put

    Prva futsal liga: Vicešampion Srbije “pao” u Vranju, slavio i Kalča

    Aktuelni vicešampion Srbije, trenutno drugi tim na tabeli Nova Pazova, neočekivano je izgubila od ekipe koja je treća sa začelja - Vranja. U lepoj atmosferi vranjske hale domaćin je pobedio sa 6:2, uz het-trik Miloša Trajkovića, a istim rezultatom slavio je i niški Kalča, koji je nošen novajlijom Aleksandrom Pavlovićem trijumfovao u Smederevu.

    (2) detaljnije
  • Turnir se održava po drugi put

    Prva futsal liga: Šampion u Nišu, vicešampion u Vranju

    Kragujevački Ekonomac, devetostruki uzastopni šampion Srbije, gostovaće niškom Vinter sportu u hali "Čair" u ponedeljak 18. februara. Težak posao je i pred futsalerima Vranja, koji će dočekati aktuelnog vicešampiona Novu Pazovu, dok će niški Kalča i Jastrebac iz Blaca u ovom kolu gostovati.

    (1) detaljnije
  • Kalča Pirot futsal

    Prva futsal liga: Za 11 sekundi Vinter sport preokrenuo i pobedio

    Dobar vikend je za prvoligašima sa juga Srbije, posebno uzimajući u obzir koliko su ozbiljne rivale imali. Spektakl je viđen u “Šumicama”, gde je niški Vinter sport za 11 sekundi preokrenuo, savladao FON i preuzeo od njega 3. poziciju na tabeli. Jastrebac je u Blacu remizirao sa Novim Pazarom, dok su Vranjanci pružili častan otpor šampionu Ekonomcu.

    (1) detaljnije
  • Turnir se održava po drugi put

    Kreće Prva liga u futsalu, južnjaci na parketu od petka do ponedeljka

    Nakon dva i po meseca na teren će ponovo najbolji domaći timovi u futsalu, a od južnjaka kod kuće će igrati niški Kalča u nedelju, 10. februara, koji dočekuje beogradsku ekipu Srpska, kao i Jastrebac koji će u Balcu dan kasnije dočekati Novi Pazar. Vranje će gostovati šampionu Ekonomcu u Kragujevcu, a niški Vinter sport FON-u u Beogradu.

    (1) detaljnije
  • Kalča Jastrebac futsal

    Prva futsal liga: Pobede Vinter sporta i Kalče, poraz Vranjanaca

    Nakon više od dva meseca pobedio je niški Kalča i to favorizovani Novi Pazar, čime je “pogurao” gradskog rivala Vinter sport do 4. pozicije na tabeli na polusezoni. To ne bi bilo moguće da i drugi niški tim nije pobedio u 11. kolu Prve lige i to vrlo ubedljivo, dok je FON deklasirao Vranje.

    (1) detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Kalča dočekuje Novi Pazar pred zimsku pauzu

    Poslednje kolo jesenjeg dela sezone u Prvoj futsal ligi igraće se ovog vikenda, a od predstavnika juga Srbije jedino će Kalča igrati kod kuće, pošto će u ponedeljak, 26. novembra u hali “Čair” dočekati Novi Pazar. Ostali južnjaci će gostovati: 24. novembra Vinter sport u Valjevu i Vranje u Beogradu, a 30. novembra Jastrebac iz Blaca u Ivanjici.

    detaljnije
  • futsal Kalča

    Prva futsal liga: Vranje prokockalo vođstvo, Jastrebac deklasirao Kalču

    Ispustilo je Vranje prednost od 2:0, koju je imalo na poluvremenu i na kraju izgubilo od svog gosta ekipe RB iz Valjeva, rezultatom 4:3. U južnjačkom okršaju 10. kola Prve futsal lige ubedljiv je bio Jastrebac, koji je u Blacu savladao niškog Kalču sa 7:1, dok je drugi niški predstavnik Vinter sport pobedio Ivanjicu.

    detaljnije
  • futsal

    Prva futsal liga: Kalča gostuje u Blacu

    Dok će Vinter sport i Vranje svoje rivale u 10. kolu Prve futsal lige dočekati u subotu, 17. novembra, Jastrebac i Kalča će se u sportskoj hali “Čika Duško Jovanović” u Blacu sastati u ponedeljak, 19. novembra.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: