Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Kik-boks klub Niš

  • Reprezentativci Srbije juniori kik-boks Paunović, Lazarević, Buza i trener Radulović na pripremama na Tari

    Niški kik-bokseri sa najvećim ambicijama na Evropskom prvenstvu

    Juniorska reprezentacija Srbije za desetak dana putuje u Makedoniju, gde će pokušati da ispiše nove strane istorije srpskog kik-boksa. U redovima najboljih nalaze se trener i trojica juniora Kik-boks kluba Niš, a svi put Skoplja kreću puni samopouzdanja i sa najvećim ambicijama.

    detaljnije
  • Novak Radulovic

    Profesionalni pojas u Sarajevu za Novaka Radulovića

    Ubedljivim pobedama u 3 uzastopna meča, u svakom već tokom 1. runde, niški kik-bokser Novak Radulović osvojio je profesionalni pojas na jakom turniru u Sarajevu. Kako sam kaže, sledeći cilj je zlato na Svetskom prvenstvu.

    detaljnije
  • Hala Čair kik-boks juniori državno prvenstvo

    Uspešno proteklo Državno prvenstvo u kik-boksu

    Mnogo ljubitelja sporta okupilo se u nedelju u niškoj hali “Čair”, kako bi videlo najbolje srpske kik-boksere i borbe za titulu državnog šampiona. Najuspešniji klub bio je Niš, a utisci i organizatora i učesnika su pozitivni.

    detaljnije
  • U niškom klubu kažu da zbog manjka novca nije više takmičara moglo da krene na Balkanski kup; foto: S. R.

    Niškim kik-bokserima dve zlatne medalje na Balkanskom kupu

    Kao i gotovo svake nedelje, Kik-bokseri kluba Niš u svoj grad se vraćaju sa odličjima. Ovog puta, oni su na Balkanskom kupu, u jakoj konkurenciji od preko 500 boraca iz 10 zemalja, nastupili sa 3 takmičara, a svaki je osvojio po medalju, od čega su dve najsjajnije. Nikola Lazarević i Novak Radulović postali su šampioni, dok je Natalija Savić osvojila bronzanu medalju.

    (1) detaljnije
  • Kik Boks klub

    Kik-boks klub Niš najbolji u Srbiji

    Na Državnom prvenstvu Srbije u kik-boksu, održanom u Somboru, borci kluba Niš su sa 14 medalja poneli su titulu najuspešnijeg kluba, a njihov član Milan Reljić je sa 4 pobede u istom danu proglašen za najboljeg juniora čitavog prvenstva.

    detaljnije
  • Sledećeg vikenda očekuje ih Prvenstvo Srbije u kik-boksu; ilustracija: flickr/J Dimas

    Nišlije odlične u profesionalnom boksu

    U Zaječaru su održana dva meča u kojima se odlučivalo o šampionu Srbije u lakšoj i teškoj kategoriji, a njima su prethodile profesionalne borbe, na kojima su nastupila i trojica Nišlija, a uspeli su da pobede dva puta.

    detaljnije
  • Kik-boks

    Kik-bokserima Niša 16 medalja na šampionatu Srbije

    Još jedan uspešan vikend imali su kik-bokseri kluba Niš, koji su ovoga puta sa Prvenstva Srbije održanom u Vlasotincu doneli 16 medalja, od čega 4 najsjajnije.

    (1) detaljnije
  • Kik-boks

    Kik-bokseri Niša nastupili u profesionalnim borbama

    U Jagodini je održana borba za titulu svetskog prvaka, a tom meču su prethodile profesionalne borbe u kojima su učestvovali i kik-bokseri kluba Niš, a učinak je bio polovičan. Takođe, član istog kluba Vukašin Obradović pobedio je na reviji boksa u Kruševcu.

    detaljnije
  • Kik boks

    Zlatni juniori kik-boks kluba Niš

    Takmičari Kik-boks kluba Niš osvojili su 7 medalja, od čega 2 zlatne, na juniorskom K1 prvenstvu Srbije u Novom Sadu. Ekipno, niški klub zauzeo je drugo mesto. Najbolji su bili Stefan Paunović u kategoriji do 81 kg i Nikola Kovačević do 91 kg.

    detaljnije
  • Nišlije se sa takmičenja vratili sa medaljama; foto: Novak Radulović

    Evropsko zlato za niškog kik-boksera, bronza za juniore

    Na Evropskom kupu koje je proteklog vikenda održano u Hrvatskoj, takmičar Kik-boks kluba "Niš" Novak Radulović je osvojio zlatnu medalju i pojas u profesionalnoj borbi, dok su juniori Nikola Lazarević i Stefan Paunović osvojili bronzane medalje.

    (1) detaljnije
  • Kik bokseri

    Niški kik bokseri na evropskom kupu

    Među 1.700 odabranih kik boksera koji će nastupiti na turniru "Karlovac open", nalaze se i trojica Nišlija. Nikola Lazarević, Stefan Paunović i Novak Radulović već su navikli publiku na dobre rezultate, pa se to od njih očekuje i na ovom takmičenju koje je na programu od 10. do 12. februara u Hrvatskoj. Takođe, Radulović će biti predstavnik Srbije na večeri najboljih borbi.

    detaljnije
  • kik-boks

    Niški kik-bokseri dominantni na “K1 Trofeju Niša”

    Najbolji kik-bokseri regiona takmičili su se u Čairu, a Nišlije su ostvarile zapažene rezultate. Pobednik je klub “Niš”, a Novak Radulović i Lazar Stojanović osvojili su zlato u kategoriji seniora.

    detaljnije
  • Niškom kik-bokseru bronza na prvenstvu Evrope

    Jedinu medalju za Srbiju na seniorskom Evropskom prvenstvu u “full contact”-u u grčkom Lutrakiju osvojio je 22-godišnji niški borac iz Kik-boks kluba Niš Novak Radulović.

    detaljnije
  • Devet medalja za kik-boksere Niša

    Na “full contact” Prvenstvu Srbije za kadete i juniore u Banatskom Novom Selu članovi Kik-boks kluba Niš nisu nastupili u najjačem sastavu, ali su svih devet takmičara osvojili medalje.  

    detaljnije
  • Novak-Radulovic-kik-boks---JV-arhiva.jpg

    Nišlija na Evropskom prvenstvu za seniore u kik-boksu

    Posle brojnih nastupa i osvojenih medalja na juniorskim Svetskim i Evropskim prvenstvima takmičar, Kik-boks kluba Niš Novak Radulović učestvovaće na seniorskom prvenstvu Evrope u slovenačkom Mariboru od 22. do 30. oktobra.

    (4) detaljnije
  • Boks-Vitez---KBK-Niš.jpg

    Uspešan debi Nišlija u profesionalnom boksu

    Dok su njihove klupske kolege osvajale medalje na Prvenstvu centralne Srbije u “full contact”-u, članovi Kik-boks kluba Niš uspešno su debitovali u profi boksu i trijumfovali u borbama u Beogradu proteklog vikenda.

    (3) detaljnije
  • Kik-bokseri---KBK-Niš.jpg

    Niški kik-bokseri najbolji na Prvenstvu centralne Srbije

    Takmičari Kik-boks kluba Niš sa osvojenih 10 medalja još jednom su bili najuspešnija ekipa u konkurenciji 19 klubova na Prvenstvu centralne Srbije u “full contact”-u, održanom 2. oktobra u Negotinu.

    (1) detaljnije
  • Nikola-Lazarević-SP---KBK-Niš.jpg

    Niškim kik-bokserima zlato i dva srebra na Svetskom prvenstvu

    Reprezentativci Srbije iz Kik-boks kluba Niš na Svetskom juniorskom prvenstvu u Dablinu osvojili su zlato i 2 srebra. Nikola Lazarević postao je prvak sveta na svom debiju, dok su poraze u finalu pretrpeli Stefan Paunović i Danilo Ratkić.

    (1) detaljnije
  • Ratkic-kik-boks---KBK-Niš.jpg

    Trojica niških kik-boksera u finalu Svetskog prvenstva

    Sva tri takmičara Kik boks kluba Niš obezbedili su finala za reprezentaciju Srbije na Svetskom juniorskom kik-boks prvenstvu u Irskoj. Finalni okršaji na programi su u petak i subotu.

    (1) detaljnije
  • Niski-kik-bokseri-spremni-za-SP---KBK-Nis.jpg

    Niški kik-bokseri na Svetskom prvenstvu u Irskoj

    Srbiju će na Svetskom juniorskom kik-boks prvenstvu u Dablinu od 27. avgusta do 3. septembra predstavljati deset takmičara, a posle uspešno završenih priprema na Tari, kik-bokseri kluba Niš Danilo Ratkić, Stefan Paunović i Nikola Lazarević na najjačem takmičenju u godini nadaju se dobrom rezultatu.                                                    

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: