Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:06, 7. 6. 2010.

Sinđelić ušao u Prvu ligu, Radnički ispao

foto: indjija.net

Fudbalski klub "Sinđelić" naredne sezone u igraće u Prvoj ligi, "Radnički" i pored pobede u poslednjem kolu ide u grupu Istok.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Sasa

    08:42 // 7. 6. 2010.

    Sramota bre...

  • Ivan Milovanovic

    11:12 // 7. 6. 2010.

    E sad ulozite ogromna sredstva da mu napravite stadion da ih nagradite, a gradjani ce sa odobravanjem da klimaju glavom kako je opravdano ulagati u stadion a ne u vecu halu sa 10.000 mesta koja bi nam donela kosarku, rukomet i odbojku po cijim gostovanjima je NIs poznat vec u Srbiji, a o organizaciji evropskog prvenstva u rukometu da i ne govorim sto cemo ispasti iz kandidature gradova bez nove hale...
    Gradski stadion, nego sta!

  • milovan Ivkovic

    12:50 // 7. 6. 2010.

    Pa jok nego cemo da pravimo halu od 100000 gledalaca da bi stalno zvrjala prazna posto su nam i kosarka i rukomet i odbojka mrtvi u gradu.

  • Ivan Milovanovic

    18:36 // 7. 6. 2010.

    U NIsu je sve vec dugo mrtvo, to stoji.. ali Nis se pokazao kao veoma dobar domacin u pogledu organizacije i posecenosti na muskim i zenskim mecevima reprezentacije u rukometu i odbojci i finale kupa Radivoja Koraca i vec vazi za grad sa veoma dobrom atmosferom za te sportove. Ja cisto s tog aspekta, pre ce u hali gostovati brojne reprezentativne selekcije nego sto ce fudbalska reprezentacija igrati na stadionu.. Ipak mislim d aje bolje da prvo imamo vecu halu po standardima, da mozemo da organizujemo evropsko prventsvo, da ugostimo kosarkase, odbojkase, rukometase, a onda posle naravno i stadion, samo mislim da kad vec nema puno para da mozda nije bas trenutak za stadion..

  • Mister Lister

    23:01 // 7. 6. 2010.

    Bitno da klub bananamena i djordjevica koji su mutniji od Dunava ulazi u prvu ligu! Sramota za fudbal, ista dvojica su namestili dosta utakmica.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: