Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Stonoteniski klub Josip Kolumbo

  • Monika Molnar Knežević stoni tenis Josip Kolumbo

    Niške stonoteniserke nastavile pobedničku seriju

    I dalje jedina ekipa koja ima sve pobede u Superligi za stonoteniserke je niški Josip Kolumbo koji je u prvom meču u 2020. godini rezultatom 4:0 savladao Unireu u Uzdinu i to bez izgubljenog seta. Nišlijke su i dalje lideri na tabeli sa svih 10 pobeda.

    (1) detaljnije
  • Stoni tenis Josip Kolumbo

    Stonoteniski superligaši iz Niša nastavljaju sezonu

    Gotova je zimska pauza u najjačoj srpskoj ligi za stonoteniserke, a niški predstavnik u ovom takmičenju prvi meč u drugom delu sezone odigraće u četvrtak, 23. januara, kada će gostovati ekipi Unirea u Uzdinu. Dan nakon njih odmor će biti gotov i za Železničar, muškog predstavnika Niša u Superligi, koji će tada zaigrati na svom terenu, gde dočekuje "fenjeraša" Partizan.

    (1) detaljnije
  • Stoni tenis Josip Kolumbo

    Niške stonoteniserke jesenje prvakinje Superlige

    Sa maksimalnih 9 pobeda stonoteniserke niškog Josipa Kolumba osvojile su zvanje jesenjeg šampiona Superlige. Polusezonu iz snova Nišlijke su završile na najbolji način - trijumfom od 4:2 u derbiju jeseni nad Novim Sadom.

    (3) detaljnije
  • Monika Molnar Knežević Josip Kolumbo stoni tenis

    Niške stonoteniserke igraju derbi za jesenju titulu

    U sredu, 11. decembra u sali Stonoteniskog doma u Nišu odigraće se derbi jeseni u Superligi pošto Josip Kolumbo dočekuje ekipu Novog Sada. Duel između jedine dve neporažene ekipe odlučiće jesenjeg prvaka.

    detaljnije
  • Josip Kolumbo stoni tenis Olga MIjailović

    Ubedljiva pobeda niških stonoteniserki pred derbi jeseni

    Osmu pobedu u nizu stonoteniserke Josipa Kolumba iz Niša zabeležile su u 8. kolu Superlige na svom terenu protiv trećeplasiranog TSC-a iz Bačke Palanke rezultatom 4:2 i tako, na najbolji način, najavile derbi jesenjeg dela šampionata protiv takođe neporaženog Novog Sada. Sa druge strane, takmičari niškog Železničara pretrpeli su dva poraza tokom vikenda.

    detaljnije
  • Monika Molnar Knežević Josip Kolumbo stoni tenis

    Niške stonoteniserke u subotu igraju prvi od dva derbija

    Trenutni lider Superlige za stonoteniserke niški Josip Kolumbo do kraja jesenjeg dela šampionata ima još dva meča i to dva derbija - prvo u subotu, 7. decembra protiv TSC-a iz Bačke Palanke, a zatim u sredu, 11. decembra i sa neporaženim Novim Sadom, jednim od glavnog favorita. Trener Nišlijki Dušan Popović veruje da njegova ekipa može do novih bodova.

    detaljnije
  • stonoteniserke Josip Kolumbo

    Niške stonoteniserke osvojile prva tri mesta na turniru u Smederevu

    U konkurenciji 10 stonoteniserki na 10. Memorijalu "Voja Vakulović", turnira koji se boduje za rang-listu u pojedinačnoj konkurenciji, prva tri mesta zauzele su takmičarke iz Stonoteniskog kluba Josip Kolumbo iz Niša. Ovo takmičenje je bila i dobra provera pred dva derbija sa TSC-om i Novim Sadom.

    (3) detaljnije
  • Monika Molnar Knežević stoni tenis Josip Kolumbo

    Niške stonoteniserke liderke Superlige - dve pobede za vikend

    Maksimalan učinak posle 7 kola u Superligi imaju stonoteniserke niškog Josipa Kolumba koje su za vikend odigrale dva meča i u oba slavile maksimalnim rezultatom i bez izgubljenog seta. Stonoteniseri niškog Železničara izgubili su od Radničkog u Novom Sadu.

    (2) detaljnije
  • Josip Kolumbo stoni tenis Olga MIjailović

    Niške stonoteniserke za vikend u Vojvodini igraju dva meča

    Da ne bi dva puta tokom mesec dana putovale na sever Srbije zbog gostovanja Senti i Obiliću iz Novog Kneževca, stonoteniserke niškog Josipa Kolumba u subotu i nedelju, 16. i 17. novembra odigraće mečeve sa ovim ekipama na severu Bačke i Banata. Nišlijke su trenutno na deobi prve pozicije, a tu poziciju žele da sačuvaju i nakon ovog teškog vikenda, kaže trener Dušan Popović.

    (1) detaljnije
  • Vejnović stoni tenis Josip Kolumbo

    Niške stonoteniserke i dalje maksimalne, pobedile i Vojvodinu

    U svih 5 mečeva ovosezonskog izdanja Superlige Josip Kolumbo je pobedio, a u 5. kolu niške stonoteniskerke pobedile su Vojvodinu u Novom Sadu, sa maksimalnih 4:0. O tome koliko su dominantne bile svedoči i podatak da su rivalima prepustile svega jedan set.

    (1) detaljnije
  • Monika Molnar Knežević Josip Kolumbo stoni tenis

    Stoni tenis: Nišlijke nastavile trijumfalni niz, muška ekipa prvi put poražena

    Stonoteniserke niškog Josipa Kolumba nastavile su i u 4. kolu Superlige sa pobedama, pa je tako savladan i Vršac u gostima (4:3). Prvi poraz u sezoni pretrpeli su stonotenoseri niškog Železničara koji su izgubili od Crvene zvezde u Beogradu rezultatom 4:1.

    (1) detaljnije
  • Josip Kolumbo stoni tenis

    I stonoteniseri i stonoteniserke iz Niša slavili i u ovom kolu

    Železničar je u derbiju 3. kola Superlige savladao Unireu iz Uzdina, rezultatom 4:3, usled čega su niški stonoteniseri zadržali maksimalni učinak u svojoj povratničkoj sezoni u najjače domaće takmičenje. Ista je situacija i sa stonoteniserkama, pošto je Josip Kolumbo ekipu NS 2011 sa 4:0.

    detaljnije
  • stoni tenis, ilustracija, foto jv vanja keser

    Niški stonoteniseri i stonoteniserke dočekuju ekipe iz Vojvodine

    Na prvom superligaškom domaćinstvu od povratka među elitu stonoteniseri Železničara neće imati lak posao, pošto u petak, 4. oktobra dočekuju Unireu iz Uzdina, klub koji baš kao i oni ne zna za poraz ove sezone. Ako je sudeći po rezultatima u prethodna dva kola stonoteniserke Josipa Kolumba imaće lakše posao, jer će dan kasnije ugostiti NS 2011, koji ne zna za pobedu.

    detaljnije
  • Monika Molnar Knežević stoni tenis Josip Kolumbo

    Nove pobede niških stonoteniskih superligaša

    U derbiju 2. kola Superlige za žene stonoteniserke Josipa Kolumba iz Niša savladale su Panoniju u Novom Sadu rezultatom 4:1 i tako nanele poraz direktnom rivalu u borbi za plej-of. Takmičari Železničara, novajlije u eliti, savladali su Bačku Palanku na gostovanju sa 4:2.

    (3) detaljnije
  • stoni tenis

    Niški stonoteniski superligaši igraju u Novom Sadu i Bačkoj Palanci

    Oba niška supeligaša, kako stonoteniserke Josipa Kolumba, tako i takmičare Železničara, u subotu, 21. septembra očekuju gostovanja. Dame putuju u Novi Sad gde sa Panonijom igraju derbi kola, a stonoteniseri putuju u Bačku Palanku gde će se boriti protiv istoimene ekipe.

    detaljnije
  • stoni tenis, ilustracija, foto jv vanja keser

    Maksimalne pobede niških stonotenisera na startu sezone

    Nišlije su imale više nego uspešan start u novoj sezoni i u muškoj i ženskoj Superligi. Takmičarke Josipa Kolumba su na svom terenu savladale Unireu iz Uzdina sa 4:0, a istim rezultatom slavio je i Železničar protiv Partizana u gostima.

    detaljnije
  • Stoni tenis

    Niški stonoteniski superligaši počinju sezonu

    Prošlosezonske učesnice plej-ofa stonoteniserke Josipa Kolumba iz Niša u subotu, 14. septembra protiv Uniree iz Uzdina na svom terenu počinju novu sezonu u Superligi u kojoj imaju velike ambicije. Niš ove godine ima i superligaša u muškoj konkurenciji, a takmičari Železničara će u nedelju, 15. septembra igrati protiv Partizana u Zemunu.

    detaljnije
  • stonoteniserke Josip Kolumbo

    Niške stonoteniserke počele pripreme pojačane državnom prvakinjom

    Polufinalistkinje plej-ofa Superlige stonoteniserke niškog kluba Josip Kolumbo otpočele su pripreme za novu sezonu sa željom da ovog puta stignu do finala. One se trenutno pripremaju u Zrenjaninu, kaže predsednik niškog kluba Dušan Popović, a u odnosu na prošlu sezonu pojačane su juniorskom prvakinjom Srbije Anđelom Menger.

    (1) detaljnije
  • Monika Molnar Knežević stoni tenis Josip Kolumbo

    Niške stonoteniserke bez finala Superlige, Novi Sad ih zaustavio

    Rezultatom 4:0 stonotesnierke Novog Sada, lidera u osnovnom delu Superlige, savladale su takmičarke Stonoteniskog kluba Josip Kolumbo u Nišu. Nakon pobede od 4:1 u prvom meču, Novosađanke su ukupnim trijumfom od 2:0 obezbedile mesto u finalu.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: