Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 8. 3. 2024.

Trajković: "Ovo nije trka na 100 metara, već maraton"

Nikola Trajković Nikola Trajković: "Svake sekunde moramo da budemo koncentrisani"; foto: FK Radnički Niš

Posle poraza od poslednjeplasiranog surduličkog Radnika igrači Radničkog iz Niša igraju sa pretposlednjim Železničarom iz Pančeva u 24. kolu Superlige. Meč je u subotu, 9. marta u Pančevu, a šef stručnog štaba Nišlija Nikola Trajković kaže da ništa nije izgubljeno i da "imaju još petnaestak utakmica do kraja, a moraju biti pravi u svakoj narednoj".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Durlan sity

    16:06 // 8. 3. 2024.

    Trajkovicu,ne filozofiraj nego se pokri ušima od sramote zbog one sramote protiv Surdulice!!!

  • Marko

    16:11 // 8. 3. 2024.

    Bruka protiv Radnika najveca u 100godina dugoj istoriji!!! I one pobede su vise bile na individualni kvalitet Dele i Ilic nego na neki kvalitet igre...nemoj da mislis da su Nišlije nepismeni fudbalski,dosao si u veliki klub a to ne zasluzuješ!!!

    • ђура

      05:50 // 9. 3. 2024.

      То Саша Мркић победи у сред Сурдулице ! Дефинитивно најбољи тренер од свих што су продефиловало ! Резултат говори ! Освајао је највише бодова по мечу

  • Alex

    17:07 // 8. 3. 2024.

    Posle one sramote prošle nedelje , izgubili ste kredit i simpatije i najvećih navijača našeg kluba. Sad možete i Zvezdu i Partizana da pobedite, ne vredi vam ništa. Uprava mora da ode!

  • Gian Piero Gasperini

    17:37 // 8. 3. 2024.

    Trajković je u paralelnom univerzumu, izgubio je tri nula kući od poslednjeg tima u borbi za opstanak a govori o maratonu, trci na sto metra i najboljem prvom poluvremnu... Treba da se polije kofom hladne vode i da se prosvesti jer navijači nisu teletabisi.

  • Skurnja

    18:19 // 8. 3. 2024.

    Polivanje kofom vode koja je stajala pored aut linije bio je performans bivšeg boksera Selje na utakmicama FK Napredka iz Aleksinca nakon postignutog gola.

  • Volim Beograd, Čačak, Surdulicu...

    09:28 // 9. 3. 2024.

    Mrtva trka između uprave i ovog sa " stručnim" štabom bez kompasa!!! Ako izgubite od Železničar ne mora da se vraćate u Niš!!!

  • Goran

    10:33 // 9. 3. 2024.

    Tebi je treneru svaka naredna utakmica trka na 100m, nije počelo prvenstvo već nije ostalo do kraja mnogo da bi imali vreme za popravak. Uzgred, džaba ste dali Radniku bodove, to su svi gledaoci videli koliko je bila smešna pobeda Radnika i to je potvrdjeno juče, oni su već ispali i samo ste sebi napravili problem jer ste mogli juriti plej of. Do kraja sve pobede, osim onih dva zaštićena penalima

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: