Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

turnir u basketu

  • Basket

    Na Panteleju se mališani takmiče u mini-basketu

    Na turniru u “Mini-basketu Pantelej” okupiće se u subotu, 11. maja deca iz brojnih opština iz regiona i nadmetati u mini-basketu na terenima niške Osnovne škole “Stefan Nemanja” i obližnjeg Doma učenika srednjih škola.

    detaljnije
  • Basket

    Humanitarni turnir u basketu za pomoć školi u Niškoj Banji

    Takmičenje u basketu 3x3 održaće se u nedelju, 16. decembra, u sali niške Osnovne škole "Miroslav Antić". Timovi koji će se nadmetati su iz lokalnih firmi, a sem zabave i rekreacije, cilj turnira je i prikupljanje para kojima će se kupiti tehnička oprema za Osnovnu školu “Ivan Goran Kovačić” u Niškoj Banji.

    (1) detaljnije
  • Basket

    Besplatne prijave za turnir u basketu u Lebanu

    Tradicionalni turnir u basketu 3 na 3 u Lebanu ove godine počeće 6. avgusta. Mečevi će se igrati na terenu za male sportove u Lebanu, u 3 kategorije, a ekipe se besplatno mogu prijaviti do 5. avgusta u 20 sati. Za najbolje seniorske ekipe obezbeđene su novčane nagrade, dok će najbolji juniori i seniori biti simbolično nagrađeni.

    detaljnije
  • Pored seniora, turnir i za 4 mlađe selekcije

    Turnir u basketu u Beloj Palanci

    Tradicionalni turnir u uličnom basketu 3 na 3 “Streetball Bela Palanka 2018”, kako su saopštili organizatori, ove godine počeće 30. jula. Mečevi će se igrati u centru Bele Palanke, u 5 kategorija, a za najbolje ekipe obezbeđene su novčane nagrade.

    detaljnije
  • Aca Nikolić

    U Duvaništu humanitarni turnir za pomoć niškom novinaru

    Po 16 košarkaških i futsal ekipa nadmetaće se u subotu, 16. juna, na terenima Osnovne škole “Dušan Radović” u Duvaništu, a cilj je prikupiti novac za lečenje mladog niškog novinara Aleksandra Nikolića, koji je oboleo od leukemije.

    detaljnije
  • Basket 3x3

    Basket "3 na 3": Olimp pobednik turnira, niški sportisti odigrali humanitarni meč

    Najbolji domaći, ali i bugarski i makedonski timovi u basketu nadmetali su se u Nišu, a pobednik u konkurenciji seniora bio je aktuelni šampion 3x3 prvenstva Srbije beogradski Olimp. Osim celodnevnog takmičarskog programa, publika je imala priliku da vidi i poznate niške sportiste, koji su odigrali revijalni meč kako bi prikupili novac za lečenje mladog niškog novinara Aleksandra Nikolića.

    detaljnije
  • Basketaši se u nedelju takmiče na Trgu Kralja Milana

    Osim novčane nagrade, ekipa koja pobedi na basket turniru "3x3", koji se održava u nedelju, 3. juna na Trgu Kralja Milana, obezbediće i učešće na velikom međunarodnom turniru u Limasolu. U centru Niša nadmetaće se 32 ekipe, kažu organizatori, a ovog puta turnir će imati i humanitarnu notu.

    detaljnije
  • Basket

    Na humanitarnom turiru prikupljaju novac za školu “Njegoš”

    Projektor, kompjuteri i trakaste zavese potrebne su niškoj školi “Njegoš”, kako bi i njihovi osnovci imali multimedijalnu učionicu, u kojoj bi mogli lakše da uče. Da bi im obezbedili ove potrepštine, volonteri JCI-a organizovaće turnir u basketu “3 na 3”, u hali Osnovne škole “Miroslav Antić“, 9. decembra.

    (1) detaljnije
  • Ilustracija maskenbal

    Kulturni program i različita takmičenja na 24. "Brestovačkom letu"

    Od najstarijih do najmlađih, svako će imati čime da se zabavi u večernjim satima u Brestovcu,. Za 19. jul od 21 sat zakazano je otvaranje 24. Brestovačkog leta, a prvog dana manifestacije posetioce očekuje dečji maskenbal, folkloraši i muzički program.

    detaljnije
  • Basket lopta koš

    U Panteleju turnir prvenstva Srbije u basketu

    Pored prostorija niške opštine Pantelej, 27. maja od 10 sati, "basketaši" će se takmičiti 3 na 3, a pobednici će se plasirati na završni turnir u Beogradu, na kome će se boriti za titulu prvaka Srbije. Ovo je prvi od dva turnira Prvenstva Srbije koji se igraju u Nišu, a pobednike u seniorskoj kategoriji očekuju i novčane nagrade.

    (2) detaljnije
  • Igraj basket i daruj školarcima nove kompjutere i knjige

    Kako bi tehnički opremili školu i informatički unapredili znanje učenika Osnovne škole “Kole Rašić” 16 ekipa učestvovaće na humanitarnom turniru u košarci 3 na 3 u hali Osnovne škole “Miroslav Antić” u subotu 17. decembra od 9 do 15 sati.

    (1) detaljnije
  • Basket---Vanja-Keser.jpg

    Humanitarni turnir u basketu za decu obolelu od raka

    Basket turnir humanitarnog karaktera pod sloganom “Ja se borim” biće organizovan 27. i 28. avgusta u Nišu, a cilj je pomoć za dogradnju hemato-onkološkog odeljenja u Nišu, kao i popularizacija ovog sporta među mladima.

    (1) detaljnije
  • Turnir-SVRLJIG-Basket-foto-Aleksandar-Kostic-JUZNE-VESTI.JPG

    U Svrljigu počinje turnir u basketu

    Tradicionalni turnir "3 na 3“ igraće se od večeras, 28. jula, pod reflektorima na Sportskom centru "Pastirište, a najbolja ekipa svrljiškog turnira, pored nagrade od 60.000 dinara, stiče pravo za učešće na Prvenstvu Srbije u basketu i na "FIBA 3 na 3" turniru.

    (1) detaljnije
  • 3x3a.jpg

    Beogradskim basketašima prija Niš - trofeji otišli u prestonicu

    Na Roda Državnom prvenstvu Srbije u basketu održanom u Nišu i u muškoj i u ženskoj kategoriji trijumfovale su ekipe iz Beograda. Kod muškaraca najbolja je bila ekipa Džakovi, a kod dama Labudice.

    (2) detaljnije
  • 490x370-Kosarka-KOSTA-Juzne-vesti.jpg

    Šansa da niške basketašice postanu deo reprezentacije

    Na Roda Državnom prvenstvu u basketu u Nišu 28. maja prvi put će biti održano takmičenje u ženskoj konkurenciji sa ciljem formiranja reprezentacije, te će Nišlijke imati priliku da se nametnu selektorki i dobrim partijama rezervišu sebi mesto u nacionalnoj selekciji.

    detaljnije
  • 3x3basket.jpg

    Na Prvenstvu Srbije u basketu u Nišu prvi put i žene

    Treću godinu zaredom Niš će biti domaćin turnira u okviru Roda Državnog prvenstva Srbije pod nazivom “3x3 Niš”, a takmičenje će biti održano u subotu 28. maja na otvorenim terenima OŠ “Duško Radović”. Prvi put biće organizovan i turnir u konkurenciji dama.

    detaljnije
  • Kosarka-KOSTA-Juzne-vesti.JPG

    Mini-basket festival okuplja 500 mališana u Bujanovcu

    Na dvodnevnom mini-basket festivalu pod sloganom “Sačuvajmo decu” koji se u subotu i nedelju održava u Bujanovcu, učestvovaće deca iz Srbije, Republike Srpske i Makedonije.

    detaljnije
  • basket

    Prijava za "Basket 1 na 1"

    Basketaši koji imaju 17, 18 i 19 godina mogu se prijaviti na turnir “1 na 1” koji će biti održan 24. jula na niškom keju.

    detaljnije
  • amfi

    “Dođi na Amfi” - od grafita do basketa

    Manifestacija ulične kulture „Dođi na Amfi – Vol.3“, koja objedinjuje različite vidove hip hop pokreta poput grafita, brejk-densa i stripa, biće održana u petak, 13. juna, od 17 sati na nišavskom keju.

    detaljnije
  • 490x370-490x370-DSC-1067.jpg

    Turnir veterana u basketu

    U dimitrovgradskom Sportskom centru "Park" održan je turnir veterana u basketu "3 na 3", a prvo mesto osvojila je ekipa "Šerpa" iz Pirota

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: