Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:14, 22. 11. 2016.

| Zabava

Di-džejevi iz Kanade i Španije dolaze na “Naissus Fest”

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
Festival 2014. godine; Foto: Demo profesional studio; FB stranica "Naissus fest"

U hali “Čair” na drugom ovogodišnjem “Naissus Fest”-u muziku će od 22 sata do 6 ujutru puštati di-džejevi Martin Buttrich, Carlo Lio, Dimiz i TKNO. Koncert je zakazan za petak 9. decembar.

Buttrich je, kažu organizatori, podjednako spretan iza konzole za miksovanje kao i za virtuelnim bubnjevima. Tehnička spretnost u kombinaciji sa opčinjenošću muzikom rezultirala je izdanjima kao što su Planet E, Four: Twenty, Cocoon, Poker Flat, Nervous and Desolat.

Takođe je ostavio svoje zvučno obeležje na mnogim albumima velikih izvođača, a 2003 godine je dobio Grammy nominaciju za Tori Amos remix - kažu organizatori. 

On trenutno živi u Los Anđelesu i radi na svom drugom albumu i na džez projektu The Stoned Autopilot.

Poster Foto: Promo; FB stranica "Naissus Fest"

Prvobitno poznat kao vodeći u grupi čudesnih, talentovanih izvođača, Carlo Lio je, ističu, iskoristio kao zaštitni znak kosmički haus i tehno zvuk kako bi osigurao svoj status među talentovanim svetski poznatim izvođačima.

Dokaz za to je remiks ’’Diablo’’ za Cacoon Recordings – ističu.

Di-džej TKNO od 2002. godine pokazuje ljubav prema elektronskoj muzici. Inspirisan tehno majstorima iz tog vremena počeo je da prikuplja vinile i pušta ih u lokalnom klubu. Na kraju 2014. godine je stvorio svoju izdavačku kuću "Tauten", podsećaju organizatori.


"Naissus Fest" po 6. put

Projekat „Naissus Fest“ prvi put je organizovan marta 2012. godine pod imenom “Naissus House Fest” i već u prvoj godini, smatraju organizatori, zabeležio je veliki uspeh. Događaj je, dodaju, u četiri godine godine posetilo oko 20.000 ljudi. Festival u Tvrđavi Festival u rovovima 2016; Foto: Vanja Keser; FB strana "Naissus fest"

Ovog leta festival je održan u rovovima Tvrđave. Posle događaja na kom je prisustvovalo 4.000 ljudi, dodju organizatori, odlučili su da naprave još jedan fesival. 

Ceo projekat je osmišljen sa ciljem da gradu Nišu podarimo događaj sličan velikim svetskim i evropskim festivalima, koji će u narednim godinama, nadamo se, dostići zavidnu reputaciji kako u našoj zemlji tako i u Evropi i postati jedan od simbola grada Niša – kažu organizatori.

Karte se po ceni od 690 dinara prodaju u svim “Win Win” prodavnicama, "Clock travel"-u kao i na saju DDtickets. VIP karte koštaju 1290 dinara. 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: