Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:31, 25. 12. 2020.

"Novogodišnji dani" u centru Niša - radionice, slikanje sa Deda Mrazom, rukotvorine i vožnja fijakerom

novogodišnji fijaker Vožnja fijakerom od 11 do 15 sati; foto: V. Keser

Od nedelje 27. decembra do četvrtka, 31. decembra na dve lokacije u Nišu - na Trgu kralja Milana i parku kraj Ulice 7. juli biće održani "Novogodišnji dani". Kako najavljuju iz Turističke organizacije Niša, biće radionica za pravljenje čestitki, fotografisanja u novogodišnjem ambijentu, vožnje fijakerom, čajeva i kuvanog vina, prodavaće se rukotvorine i suveniri, a napominju da je program humanitarnog karaktera i da će prikupljena sredstva biće donirana NURDOR-u.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mara

    10:34 // 25. 12. 2020.

    Samo nam je do toga

    • Sale

      07:10 // 26. 12. 2020.

      Pa nekome mozda jeste. Ako ste vi namcor i sve vam je crno ili zelite samo da vidite crno onda je to vas izbor. Pustite ostale da makar malo uzivaju sa porodicom i prijateljima. Ima nas koji vidimo casu kao polu punu a ne polupraznu. Preporucujem da probate. A ne samo cigarete i kafu.

  • nis

    11:26 // 25. 12. 2020.

    ovo moze a treninzi vaterpolo kluba NAIS nemogu da budu i ostalih klubova zbog KORONE ???????

  • Posetilac

    19:14 // 25. 12. 2020.

    Mesta gde se prodaju ručno pravljeni proizvodi i mesta, tj tezge, za prodaju kineske robe treba izdvojiti jer cena proizvoda nije ni malo približna. Ljudi koji prodaju ručno pravljene proizvode tu samo gube vreme zato što ne prodaju ništa jer je svako došao da bi kupi kineski proizvod a ne ručno pravljeni koji je umetničko delo. Smrzavaju se, zarada im je 0 dinara i toliko uplate u humanitarne svr

  • Mara

    13:21 // 26. 12. 2020.

    @ Sale sram te bilo da me vređaš

    • Sale

      12:46 // 27. 12. 2020.

      Ko VAS vredja? Samo kazem istinu. A to nekad boli stoznaci poradite na sebi. I ja mogu da kazem da ste sa svojim stavom izvredjali dobre i druzeljubive Nislije i da dodam Sram Vas bilo pa necu.
      Uostalom komunjarski nacin razmisljanja i ponasanja je HVALA BOGU odavno preminuo pa mozemo da kritikujemo i vas koji ste na nekim funkcijicama. Hvala i dovidjenja.

  • neko sa periferije

    14:49 // 27. 12. 2020.

    Lepo će biti u centru grada, i treba tako, Nova godina je, nek se bar deca raduju. A što se tiče dece koja žive na Panteleju, tu će se radovati samo deca koja žive oko kružnog toka gde Studenička seče Somborski bulevar. Lepa im je jelka!
    Oni što žive oko kružnog toka gde Vase Pelagića seče Somborsku, izgleda nisu dobro glasali. Ah, da, deca ne glasaju...

    • Vox

      13:49 // 28. 12. 2020.

      I ja ne zivim u centar, pa cemo otici.

  • Sanja

    01:01 // 29. 12. 2020.

    Sram Vas bilo , udruženje koje nema nikakve obaveze prema državi ima veća prava od zanatlija u Nišu koji drže firme i izmiruju svoje obaveze redovno ? Zbog čega nije ni jedan zanatlija iz Niša pozvan na ovaj događaj?! Nije normalno, stavili ste u prvi plan udruženja koja nemaju nikakve troškove prema državi, tj. Ne plaćaju nikakve poreze i doprinose, a pritom su svi članovi udruženja ili žapošlj

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: