Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:47, 15. 10. 2020.

| BBC News na srpskom

TV serije: Forenzičar i serijski ubica Dekster vraća se posle osam godina

Autor: BBC News na srpskom
Dekster, koga glumi Majkl Si Hol, jedan je od najpoznatijih TV serijskih ubica
Getty Images
Dekster, koga glumi Majkl Si Hol, jedan je od najpoznatijih TV serijskih ubica

Dekster, američka televizijska kriminalistička drama koja je poslednji put emitovana pre osam godina, vraća se na male ekrane.

Zvezda serije Majkl Si Hol ponovo će igrati glavnu ulogu u nastavku serije koji će imati svega deset epizoda, potvrđeno je iz produkcijske kuće Šoutajm.

Pedesetdevetogodišnji glumac ponovo će igrati forenzičara koji ispituje krv, a noću postaje serijski ubica.

Ova uloga već mu je donela priznanje Zlatni globus i nagradu Udruženja filskih glumaca, kao i pet nominacija za Emi nagradu.

Prvi čovek Šoutajma Geri Levin rekao je za Holivud reporter da nisu doneli odluku da naprave nastavak celokupne serije koja je zasnovana na romanu Džefa Lindsija iz 2004. godine Deskter u mraku.

„Vratili bismo se ovom jedinstvenom liku, samo ako bismo uspeli da pronađeno kreativnost koja je vredna briljantne, originalne serije", rekao je.

„Pa, srećan sam što mogu da kažem da su je [izvršni producent] Klajd Šilips i Majkl Si Hol pronašli i da jedva čekamo da ga snimimo i pokažemo svetu", dodao je Levin.

Nove epizode će gledaoci moći da vide krajem 2021. godine.

Rasprava oko kraja serije

Producenti su 2013. godine najavili da će osma sezona biti poslednja. Ali nove epizode baviće se upravo nastavkom - radnja će početi gde su one stale - govoriće o događajima nakon što Dekster pobegne od svih.

Kraj serije je izazvao mnogo rasprava među obožavaocima, pa je čak i Filips tada rekao da bi se on odlučio za alternativni kraj. To je bilo u trenutku kada je napustio seriju, ali se u međuvremenu vratio u ekipu.

. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: