Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:13, 13. 5. 2015.

| Hronika

"Niš ekspres": Navijači "Radničkog" demolirali autobus

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
Bus
Demoliran autobus "Niš ekspresa"; Foto: "Niš ekspres"

U povratku iz Beograda, nakon utakmice OFK Beograd - Radnički, navijači niškog kluba uništili su sedišta, mebl-štof, osvetljenje i ventilaciju na autobusu “Niš ekspresa” koji ih je vozio na gostovanje kluba za koji navijaju.

bus2 Stradali i rukohvati; Foto: "Niš ekspres"Polomljena sedišta i rukohvati, žice koje vise iz krova, pokidane zavese i oštećeno osvetljenje ostali su u autobusu niškog prevoznika koji je iz Beograda dovezao navijače FK “Radnički”.

Autobus je najvatrenije simpatizere “Radničkog” odvezao na utakmicu sa OFK Beogradom, a u povratku je vozač Dragan Ljubenović, kako sam kaže, preživeo pravi šok.

Imam 19 godina staža, ali ovo nikada nisam doživeo. Dok su oni divljali jedino sam se plašio da mi neko ne skoči “za vrat” jer bi tako izgubio kontrolu nad volanom. Plašio sam se  i da ne dođe do požara, jer su upaljačima pokušavali da zapale pojedine delove - kaže Ljubenović.

bus3 Pokidan mebl-štof; Foto: "Niš ekspres"“Niš ekspres” je “Radničkom” poslao dopis u kojem ih obaveštava da je autobus koji je, kako stoji u dopisu, uprava kluba iznajmila za potrebe navijača, pretrpeo značajna oštećenja.

Naš autobus je te večeri sve navijače-putnike dovezao bezbedno u Niš, a potom otišao u garažu da “vida rane” - kažu u “Niš ekspresu”.

Uprava FK “Radnički” je zasada bez komentara.

Klub nema komentar dok se ne utvrdi kolika je šteta. Nama je “Niš ekspres” samo prosledio dopis u kom se navodi da je šteta načinjena i fotografije - rekla je Monika Petrov, portparol kluba.

bus4 Odvaljeno sedište; Foto: "Niš ekspres"Sa druge strane, navijači kažu da priča nije baš tako crno-bela kao što je predstavljeno iz "Niš ekspresa".

Iako se nisam vraćao sa njima, znam šta se desilo. Momci su upali u problem sa vozačem. U suštini, mnogo stvari je bilo polomljeno u autobusu i pre toga, a sad su to “nakačili” navijačima. Nije sve na našoj strani – kaže jedan od navijača.

On dodaje da su navijači "uvek tu da pomognu klubu" i da će razmotriti opciju prikupljanja novca kako bi sami platili štetu.

Detaljnije objašnjenje o tome šta se desilo u autobusu “Meraklije” nisu mogle da nam daju jer se upravo pripremaju da bodre Radnički u utakmici sa Borcem, a kako kažu, zvanično saopštenje uputiće medijima sutra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nislija

    10:36 // 14. 5. 2015.

    Onaj ko je sklopio ugovor sa N.E za ovu zakljucnicu,treba da plati stetu.Potpis stoji u dokumentaciji.

  • Mudrica

    09:36 // 14. 5. 2015.

    Vidače kad im sledeći put platiš autobus, da znaš da si pojeo "meke kruške"....plati im sad za Lučani 3 autobusa, nemoj da plaćaš trenere i igrače.

  • BATA

    07:45 // 14. 5. 2015.

    Gde je policija u civilu ("navijači")u autobusu, da snime celu situaciju i na prvom parkingu da isteraju huligane napolje pa neka se vrate pešice u Niš,kakva uprava takva i organizacija

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: