Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:58, 13. 2. 2016.

Ašćerić ostaje, Radnički bez pojačanja u nastavku sezone

ašćerić.jpg I u nastavku sezone Ašćerić će predvoditi napad Radničkog; foto: Vanja Keser

Iako je bio najavljivan, do transfera napadača Nikole Ašćerića u Vojvodinu nije došlo, a zbog duga od 42.000 evra Radnički nije uspeo da registruje nove igrače za nastavak Superlige, kaže predsednik kluba Radan Ilić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jova

    20:02 // 13. 2. 2016.

    Bravo upravo pokazala si još jednom da si dostaojna Radničkog i da obavljkaš svoj posao izvrsno! Pa ja bih Ašćeriću dao 40000 e samo da ode iz kluba! Da se zamolili Bankovića i lepo se izvinili čoveku on bi vam dao 100 000 e. Ne bi sponzorisao Radnik iz Surdulice nego njegov Radnički! Ali... nije cilj da Radnički prosperira već ste došli da ga zakopate! JOš kada vas vidim da šurujete sa Toletom...

    • FRANKO JOVANOVIC

      22:05 // 13. 2. 2016.

      Bravo-Ja vec par puta pišem da se BANKOVIC ZORAN vrati pod hitno,,,,a ova boranija put pod noge.Setite se kada ČOLAK podvikne pa baci trenerku,sako I krene uragan I mi ga zabijamo.Majstor je bio za štimung ,I u publici i na terenu.Prvi pomočnik BOJAN AVRAMOVIC -čovek koga voli ceo BULEVAR,,,A BIVŠI JE IGRAČ RADNIČKOG,,,,covek koji živi u Trnavu a voli klub iznad svega.Hajde MERAKLIJE glas za BANE

  • nikola

    21:31 // 13. 2. 2016.

    E moj Jovo ti ništa ne znaš. Prvo Banković je samo pozamljivao novac klubu i sada ga potražuje. Drugo nije on sponzor Radniku već jedan njegov prezimenjak. A Ašćarića ćemo prodati u junu za najmanje te pare. Inače on je doveden kao slobodan igrač i za malu platu pa će svaki dinar od njega biti veliki uspeh prethodnog predsednika.

    • milos meraklija

      00:12 // 14. 2. 2016.

      e moj nikola koliko ti nisi upucen,pa zasluga vidaka perovica je ta sto nas je oterao sa stadiona sa 700 din(karta protiv lucana)a posebna zasluga je ovolika blokada racuna!bankovic je za njega car i legenda!!!

  • sale

    00:18 // 14. 2. 2016.

    jovanovicu,sportski direktore:ti si znao kakve probleme klub ocekuje i olako se odrices zemljanuhina,blazica,bogdanovica a posebno krstica i pejcica koji bi u ovoj situaciji bili od pomoci!!!pa se postavlja logicno pitanje za koga ti radis?

  • Nikola

    15:41 // 14. 2. 2016.

    Zemljanuhinu je isteko ugovor a radan veliki predsednik je obecavao da ce ga ubediti da produzi ugovor,krstic je sam otisao koliko se pisalo a blazic je potpisao na 6 meseci. Uprava nece da dovodi pojacanja,sramota

    • milos meraklija

      18:58 // 14. 2. 2016.

      zemljanuhin je morao da produzi ugovor u junu kada se znalo da mu isti istice u decembru i to je poso sportskog direktora i tadasnjeg predsednika perovica!!!kakve veze ima radan ilic sa tim kada je on dosao u novembru kada je vec bilo kasno...krstica je trebalo zadrzati!!!

  • Saki

    16:20 // 14. 2. 2016.

    Neka Vam je Bog na pomoći samo toliko!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: