Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:59, 30. 6. 2016.

| Sport

Iz Mađarske stiglo peto pojačanje u FK Radnik

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Radnik-Surdulica---FK-Radnik.jpg
Sklapanje tima ide po planu; foto: FK Radnik

Surdulički Radnik polako, ali sigurno sklapa tim za novu sezonu, a pripremama na Vlasini pridružio se i novi igrač tog tima vezista Miloš Adamović, koji u redove Surduličana dolazi iz mađarskog superligaša Vašaša.

Ovaj 28-godišnji Šapčanin, prve fudbalske korake načinio je u mlađim kategorijama OFK Beograda, da bi zatim fudbalsko ime gradio u klubovima iz Moldavije, Poljske, Kazahstana, Azerbejdažana i Mađarske, a u Srbiji je nastupao za Mladost iz Lučana.

Sportski direktor surduličkog superligaša Darko Gašić izneo je očekivanja od najnovijeg pojačanja.

Radi se o srpskom internacionalcu sa dobrim igračkim iskustvom. Nadam se da će dolaskom u Radnik podići nivo igre i kvalitet ekipe - rekao je on.

Pored Adamovića, Radnik su prethodno pojačali golman Ognjen Čančarevič (Mladost Lučani), desni bek Zlatko Liščević (OFK Beograd), Nenad Lukić (Bežanija) i Nikola Radović (BSK Borča), a Gašić je najavio i da je na pragu kluba provereni superligaški štoper, čije ime nije hteo da iznese u javnost.

Gašić je potvrdio da su klub do sada napustili desni bek Miloš Marković, golman Borivoje Ristić (Rudar Velenje), vezisti Lazar Arsić (Radnički Niš) i Miloš Deletić (Larisa), napadač Samjuel Ovusu (Genčlerbirligi), a da je pred transferom i brzonogi vezista Miloš Stanković.

Radnik prvi deo priprema sprovodi na Vlasini, potom se vraća u Surdulicu gde će u nedelju odigrati prijateljski meč na svom terenu sa Levskim iz Sofije, a nakon toga, u ponedeljak 4. jula kreće put Kopaonika na završnu fazu priprema.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • MISKO MILOSEVIC

    23:14 // 30. 6. 2016.

    Ozbiljan klub,ne mogu da poverujem,ovaj njihov sp.dir.GOSPODIN, ,,prodaje,dovodi igrace,svasta nesto se desava.Bilo bi dobro da posaljemo ove nase malo na praksu u Surdulicu.Ma onako cisto nesto da malo staziraju i nesto nauce.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: