Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:14, 11. 11. 2016.

| Sport

Naisa: Uz maksimalnu odgovornost do trijumfa protiv Medicinara

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
"Medicinar neće biti lak zalogaj"; foto: Vanja Keser

U poslednjoj utakmici prvog dela prvenstva rukometašice Naise dočekaće u nedelju u Čairu u 18:30 lidera Superlige šabački Medicinar i pokušati da nastave pobednički niz na domaćem terenu. Trener Svetislav Jovanović naglasio je da odgovornost na ovom meču mora biti na najvišem nivou.

Nišlijke su u prethodna četiri ovosezonska susreta na svom parketu ostvarile isto toliko pobeda, ali će predstojećeg vikenda imati najteži zadatak. Prema rečima šefa stručnog štaba Naise Svetislava Jovanovića, reč je o ekipi koja na svakoj poziciji ima kvalitetnu rukometašicu.

Medicinar je odlična ekipa, predvođena vrhunskom igračicom Anom Radović. I u ranijim mečevima je znala da nas namuči, nikada na njoj nisam igrao flastera, jer mislim da je tada još jača, tako da još uvek nisam odlučio da li ću u nedelju primeniti tu taktiku, zavisi od dešavanja na terenu. Medicinar je jedna od retkih ekipa koja se dobro pojačala između dve sezone, doveli su Jovanu Kostić iz Inđije,  Aleksandru Stanisavljević i Anu Mandić iz Minakve, Milicu Rančić iz Radničkog, tako da sigurno neće biti lako - jasan je on.

Naisa je u poslednjem meču u sredu poražena od aktuelnog prvaka Bekamenta, što je bio i četvrti poraz niškog tima na gostovanjima ove sezone, pa još van Niša nisu trijumfovale u tekućoj sezoni.

Na nama je da psihički tešku utakmicu odigramo jako, imamo problem da prelomimo utakmicu, tako da se mora nastupati sa više odgovornosti koja je manjkala u prethodnim mečevima, posebno na gostovanjima. Ne boli me poraz od Bekamenta, ali me mnogo bole porazi od Juniora, Bora i Jagodine, tako da moramo da se popnemo na stepenik više i pobedimo Medicinar koji u Niš sigurno neće doći sa belom zastavom - kazao je Jovanović.

Nišlijke posle 8 odigranih utakmica zauzimaju 5. mesto na tabeli sa 8 bodova, dok je Medicinar na liderskoj poziciji sa 14.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dortmund

    11:35 // 11. 11. 2016.

    Ajmoooo Naisaaaa!!! ili ste ekipa koja ima karakter da pokaze kvalitet i pobedi ili ekipa koja nikad nece uspeti da se dokaze. Medicinar , lider prvenstva je prava prilika za to . Publika, ukoliko prepozna da imate zelje, htenja i borbenost ce vas kao svaki put podrzati o bodriiti do pobede . Ajmooooo Naisaaaa !!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: