Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:01, 28. 10. 2014.

| Sport

“OK Niš pokazao zavidnu formu”

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ok-nis.jpg
Odbojkaši Niša bez izgubljenog seta

Trener Odbojkaškog kluba Niš Saša Stefanović smatra da je cilj da njegov tim održi dobru formu do kraja polusezone. Posle tri kola Nišlije su na čelu tabele sa maksimalnim učinkom.

Niš je na početku lige savladao dve prvoplasirane ekipe ispod crte za ulazak u elitu (Železničar i Borac) i novog prvoligaša (VA-014). Sa set-količnikom 9:0 jedini je bez izgubljenogh seta, a samo jednom je morao da set osvaja razlikom.

Zadovoljan sam igrom. Mislim da to što smo počeli pripreme i formirali ekipu na vreme je veliki plus. Na startu sezone smo pokazali zavidnu formu. Naš cilj je da tu formu održimo što duže i da pokušamo da što bolje igramo do kraja prvog dela sezone - rekao je Saša Stefanović, trener OK Niša.

Stefanović dobro poznaje ovaj rang takmičenja jer je prošle sezone vodio Novi Pazar Junior do Superlige.

Liga je izjednačena i nijednu utakmicu ne možemo olako shvatiti. Možda je ekipa Užica, na osnovu rezultata na početku sezone, slabija od ostalih. Sa svim ostalim ekipama mora da se igra maksimalno dobro da bi se zabeležila pobeda - kaže Stefanović.

Prethodnih nedelja pojedini igrači su imali probleme sa povredama, ali se ti problemi polako saniraju.

Stanje u ekipi je sve bolje. Pržić, Mijalković, Pejčić i Kostadinović polako idu ka izlečenju i nadam se da će tu biti kraj sitnim povredama i da ćemo kompletni nastupiti u subotu - dodaje Stefanović.

U narednom kolu Nišlije dočekuju drugoplasirani Klek, a ta utakmica će biti odigrana u subotu, 1. novembra od 15:30 sati u hali Čair.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: