Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:40, 31. 3. 2019.

2 meseca od doljevačke nesreće: Snimci tajna, Babić i dalje direktor Koridora

doljevac Materijalna šteta procenjena je na 180.000 dinara, a u krivičnoj prijavi se navodi da je Babićev vozač išao neprilagođenom brzinom; foto: Aleksandar Kostić

Iako je neposredno posle doljevačke nesreće iz, kako je rekao, moralnih razloga, Zoran Babić podneo ostavku na mesto direktora Koridora Srbije, na sajtu Agencije za privredne registre i dalje stoji da je on direktor Koridora. Kompletni i zvanični snimci saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi, u kojoj je jedna žena poginula, i dalje nisu objavljeni.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ljubica

    19:02 // 31. 3. 2019.

    Ceo sistem u Srbiji je blago receno horor...

  • Bojan

    19:42 // 31. 3. 2019.

    Ostrašćeni tekstovi samo učvršćuju vlast. Nije Babić nevinašce, ali, ako ćemo po zakonu, u čemu se ogleda odgovornost putnika u u saobraćaju?

    • Nisliski mohikanac

      01:57 // 1. 4. 2019.

      Ne radi se vise o tome ko je kriv nego o radu sistema, nesreca je vise nego jasna da moze da se podigne optuznica, dva meseca je sumnjivo

    • kimi

      07:38 // 1. 4. 2019.

      a jel si ti cuo nekad za moral i etiku? dal bi vozac vozio 217 km da mu je direktor rekao da vozi po propisima?

    • RODOLJUB

      09:08 // 1. 4. 2019.

      Његова одговорност је огромна. Он одлучује ко ће да га вози, где и којом брзином да вози. Не вози се он у авиону па да не може да утиче на пилота. Бахатост колосалних размера свих из СНС-а. Он, машински инжењер а директор путева? Погрешно је разумео свог шефа: БРЖЕ И ЈАЧЕ . . .

    • Bruno

      11:57 // 1. 4. 2019.

      Ako te neko vozi u svom autu, možeš da ga opomeneš, ali on može u krajnjem slučaju da ti kaže ako ti se nesviđa ti idi peške. Ako te vozi službeni automobil, a ti si mu u tom slučaju nadređeni, možeš da mu naredi da ne divlja i da vozi kako bi trebalo. Tu je odgovnost putnika, u ovom slučaju Babića. U slučaju vozača Nišexpresa odmah ste raspalili iz svih pljuvačnih oružja, a sada ćutite.

  • zoran perusic

    19:53 // 31. 3. 2019.

    ocekujemo pravdu s'vrha,a o istoj na teritoriji naseg grada cutimo.
    vase nevine su hrabre,ali o nekim pojedincima cutite.
    pisite o svakoj nepravdi.

    • dragi

      07:57 // 1. 4. 2019.

      Tako je.Eto nas nekolicinu muci nemoc.Nemoc prema tihom unistavanju.Zasto se radnicima ne uplacuju doprinosi i zdravstvo?Sta je to plata u legali?Piši

  • superhik

    19:58 // 31. 3. 2019.

    Pojeo vuk magarca! Čekaju da prodje vreme i da se zaboravi! Ludoloooo

  • Zarobljena drzava

    20:15 // 31. 3. 2019.

    Nije Babic kriv sto ga Naprednjaci stite. Odgovorni za trenutnu situaciju su: Zorana Mihajlovic (nadlezni ministar), Ana Brnabic (predsednica Vlade) i Aleksandar Vucic (jedini donosilac odluka u Srbiji).

  • Rakonja

    20:20 // 31. 3. 2019.

    U Srbiji postaje zastrašujuće. Porušena Savamala bez krivaca, helikopter, bratovljeva lična karta i prima platu u fantomskom preduzećuu i evo sada ovaj slučaj sa montiranim snimkom. Zna se da su snimci kamera toliko precizni kada je u pitanju prekršaj, sada dobijamo neke zamućene snimke kao i onaj iz zatvora . Taj vozač je slabih nerava i labilna ličnost, kada ga malo prođu noge priznaće ovo ubi

  • slavko

    22:53 // 31. 3. 2019.

    Ove treba podhitno najuriti,jel su im sve dozvolili zbog tog potpisa da rade sta hoce,a oni bahati,neobrazovani,drcni,polu svet!Unazadise nas za 30god

    • Natali

      23:59 // 31. 3. 2019.

      Sve prošle i sadašnje političke strukture imaju zacrtan cilj da se obogate za tri generacije unapred. Niko patriota,niko za narod.Samo za svoj džep!

  • samo bahato

    07:37 // 1. 4. 2019.

    Tako treba. Napredno.

  • sozontije

    09:16 // 1. 4. 2019.

    Postoje svedoci,ali verovatno NE SMEJU DA PISNU. Pa,prikazite,dokumentujte,koga ste izvlacili sa mesta vozaca,a ne da se pitamo sta je istina.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: