Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:11, 17. 4. 2014.

| Društvo

Grad Niš kupuje još 4 nova automobila

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
gradska-kuca-velika.jpg
Grad raspisao tender, čekaju se najbolje ponude

U poslednjih, nešto više od šest meseci Grad je raspisao treći tender za kupovinu novih automobila. Kako kaže gradonačelnik Zoran Perišić stari "jugići" gradskih službi dobijaju naslednike.

Gradonačelnik Niša objašnjava da je reč o 4 vozila niže klase koja su namenjena komunalnoj policiji i inspekcijskim službama.

- Pojedinačna vrednost vozila će biti niža od dinarske protivvrednosti za 8.000 evra. U ovom trenutku pomenute službe koriste “zastave” i “jugiće” stare preko 20 godina - rekao je Perišić.

Lider SNS-a Aleksandar Vučić, kako je rekao Perišić, izneo je podatak da u ovom trenutku Srbija, za servisiranje i za održavanje vozila, troši 50 miliona evra.

- Ja još nemam brojku koliko mi trošimo za održavanje našeg voznog parka, ali smo u situaciji da za neki “jugo” koji vredi 500 evra, platimo popravke koje pređu i 150.000 dinara - objasnio je Perišić.

Javna nabvaka za kupovinu novih vozila je na gradskom sajtu i svi zainteresovani svoje ponude mogu slati do 25. aprila.


sevrolet Prepoznatljivi "ševroleti" niške policije poklon Grada Niša, foto: cityradio13,5 miliona dinara otišlo na vozila

Grad Niš je prvo kupio i poklonio 4 “ševrolet orlanda” niškoj policiji, zatim jedan kombi Odeljenju saobraćajne policije i sada je raspisan tender za 4 vozila za komunalne policajce i inspekcijske službe.

Nakon kupovine poslednjih automobila, samo za nabavku svih pomenutih vozila, budžet Niša će biti “olakšan” za oko 13,5 miliona dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ivan randjelovic

    12:06 // 8. 5. 2014.

    Dok nam porodilje cekaju i po godinu dana da dobiju para drugi dobijaju automobile,bravo gradonacelnice samo napred vole te tvoji komunalci i policajci

  • nenad

    20:59 // 19. 4. 2014.

    Gradonacelnice,dajte racun,od 150.000 din. na uvid.Dakle,specifikacija ugradjenih delova i utroseno vreme.

  • Nenad Ilic

    11:30 // 18. 4. 2014.

    pa naravno da placate popravke po 150.000din kada ste sklopili ugovore sa svojim prijateljima koji deru grad na svaki moguci nacin. Pa generalna za BMW 2005 kosta toliko...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: