Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:47, 20. 1. 2024.

"Hvale se auto-putevima, a mi gazimo blato" - poručuju građani Delijskog visa na protestu u Nišu

Protest delijski vis foto: Nikola Đukić

Desetine žitelja Delijskog visa ponovo su blokirali kružni tok na Trošarini na jedan sat od 16 do 17 sati, jer smatraju im je bezbednost i dalje ugrožena zbog čestih poplava u kućama, garažama i podrumima, koje nastaju zbog neasfaltiranih ulica i nedostatka atmosferske kanalizacije. Iako im se ne protestuje po hladnoći, biće istrajni i poručuju da će, ukoliko im nadležni ne reše probleme, pokazati na lokalnim izborima svoje nezadovoljstvo.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nikola

    18:13 // 20. 1. 2024.

    pa vi ih uvek glasate, pa radite to i dalje necete samo da gazite blato nego će te i da zaplivate.

  • Mirko

    18:22 // 20. 1. 2024.

    CCC, pa za koga pravimo BG Expo ako ne za vas.. Bas ste nezahvalni..

  • Nijenego

    20:22 // 20. 1. 2024.

    Tom Delijskom visu ni metar puta ne bih asfaltirao a kamo nešto više, ko ih vodi, smešno, iza stoji sns, za koje i glasaju. Možeš li da prođeš autom tim ulicama, ne zato što im je d zinulo pa kuće pravili do ulice, ma dosta nam je više takvih licemera.

  • Clan SNS

    20:23 // 20. 1. 2024.

    Na Delijskom Visu je pobedio SNS. Sta zelite visee? Takvu ste politiku izabrali. Sotirovski, Zvezdan, Lambroso... Ko god bio, isto ce biti. Vucic nece smeniti ove jer su njegovi.
    U tries banki da ce na lokalnim izborima da pobedi SNS i da ce biti isto?

    • ssladjko

      22:13 // 20. 1. 2024.

      Ne lupaj gluposti.Ul.Admirala Geprata ima svu potrebnu dokumentaciju i niko nema sluha za nista,ni vodu,ni kanalizaciju a tek asfalt...

  • Igor

    20:47 // 20. 1. 2024.

    Jel vi znate sta hocete?

    • Gerilac

      21:31 // 20. 1. 2024.

      Ul.Admirala Geprata,sakupila sve potpise(i to je vanzakonito,dobro to znaju,odrekli se bilo koje nadohnade) i uopste nemaju u planu da se radi..

  • NN

    21:28 // 20. 1. 2024.

    Kakav auto put, to je obična magistrala, kada na celom Miloš velikom nema nijedne benzinske pumpe a ni pristojnih WC-a nego samo neke kabine pa može i da se drugačije zove posr..i Autoput sramota za Srbiju

  • trosarina

    22:16 // 20. 1. 2024.

    U pravu ste, gazite blato i treba da se bunite, al zato sto ste skoro svi glasali za sns ne bi vam dao asvalt jos 100 godine

    • TROSKA

      23:39 // 20. 1. 2024.

      Ovo nije politicki skup,ul.Admirala Geprata je kompletirana papirima i niko nista ne preduzima,covek u toj ulici cak i nema vodu,21.vek!!!

  • Mike

    01:10 // 21. 1. 2024.

    Kao prvo jako je bezobrazno blokirati normalano funkcionisanje i samim tim i ogranicavanje ljudima kretanje, Delijski vis odjednom pd vikendaskog naselja pretvaramo u grdsku urbanu celinu koja nema ni urbanisticki plan, pogledajmo slike tih navodnih ulica jedva da imaju dva dvaipo metra sirine a te slike su nam prezentovane bas u clancima juznih vesti a i malo bolje poznajem taj kraj.

    • PRAVEDNO

      10:08 // 21. 1. 2024.

      Nije tacno,postoji detaljni urbanisticki plan ali nista se ne radi po zakonu,ul Admirala Geprata ima sve ,sto puta smo isli u razlicite ustanove i STA

    • Pravda

      10:12 // 21. 1. 2024.

      Zato pistoji detaljni urbanisticki plan i RUSI,autobus ne moze da prodje ulicom,ul Admirala Geprata je "cista" papiriloski i NISTA!!!!

  • Бата Рака из Ниш

    13:14 // 21. 1. 2024.

    Неколико десетина грађана да се избори за неколико хиљада.
    Несолидарност или су остали задовољни?

    • PRAVEDNI

      16:25 // 21. 1. 2024.

      Ovakav primitivizam jos nisam video,ljudi se bore ne samo za sebe nego i za ostale gradjane a vi mesate politiku gde su se gradjani ,odrekli' nahnade.

  • Mrk

    18:03 // 21. 1. 2024.

    Pa asvaltirajte umesto da kukate svako po kolica u ruke i bice to sve ok ...

  • Smuk II

    18:41 // 21. 1. 2024.

    Koji be ljudi?Kome su dali glas i uzeli po 1.000 ?Kome su se uvlačili u ... onoj?Svi "protesti" u Nišu i okolini su bili za svoje interese!I što je najlošije,milioni komentara su bili protiv svih protesta ... "aha, pa mi će da se borimo za nji' ..." .
    Napljuvasmo Brzobrodjane,ove sa Delijski vis i još mnoge koji su gledali samo svoje dupe!Gde su bili kad je aerodrUm bio u pitanju... ispred zadrugu

  • Naissus

    20:45 // 21. 1. 2024.

    Šta ste sejali, sad žanjete. Drugačije ne biva. Stali ste sa prvim protestima i dali ste im glasove da bi vam sredili ulice. A lepo sam vam rekao još tada da ne odustajete jer će da vas zeznu. A znate kako sam to znao? Zato što im je to sistem otkako su došli na vlast. Najbitnije im je da obećaju i sklone ljude sa ulice. Hm, "ljude" ... diskutabilno

  • Nišlija 1

    10:17 // 22. 1. 2024.

    Možda su shvatili da ako asfaltiraju ulice tek onda ima da se plavite jer te neasfaltirane ulice su upijale jedan deo vode.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: