Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:41, 19. 7. 2023.

Jaka oluja pogodila Niš, Aleksinac bio bez struje

IMG_20230719_223716 Jako nevreme u Nišu; foto: JV

Nakon oluja na severu zemlje, jak vetar, grmljavina i pljusak došli su i do najvećeg grada na jugu zemlje. Kako javljaju čitaoci, saobraćaj u Nišu je otežan, ima prepreka na putu i već sada postoji materijalna šteta, dok u Aleksincu sat i po vremena nije bilo struje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ajduk018

    22:46 // 19. 7. 2023.

    Из Београд ништа лепо не долази

  • Pera

    22:56 // 19. 7. 2023.

    Jel su izašli ovi za vanredne situacije što ih je formirala gradonačelnica, da sklanjaju polomljene grane sa ulica? Ili će to da urade malo sutra? Ako već ih formirala i primaju platu, odma na ulicu da rade. Sada je vanredno a ne sutra kada se naspavaju.

  • Jocko Babic

    23:12 // 19. 7. 2023.

    Ovo je haoticno ulicna rasveta nema struja nestala ne pamtim ovakvo nevreme

  • Ivan Miljkovic

    23:35 // 19. 7. 2023.

    U nas. Milka Protic tri ogrmna stabla su pala. Pukom srecom niko nije povredjen i nije bilo materijalne stete. Ulica je blokirana za prolaz vozila.

  • Durlanac

    23:35 // 19. 7. 2023.

    Hvala bogu što je ova na vlast.! Posle toliko godina dočekao sam da mi u Durlanu imamo još jednu reku a to je knjaževačka.!!!

  • Mića

    23:43 // 19. 7. 2023.

    I u Svrljigu i Aleksincu je došla struja. Samo u Panteleju nikako! A u EDB Niš, po starom dobrom običaju podignu slušalicu i svi telefoni su kao zauzeti. Sramota!

  • Milena Krstic

    00:27 // 20. 7. 2023.

    Nema struje ni u Oblačinskom kraju.Ne znam tačno koja sela,mi smo trenutno u Jovanovcu odnosno Azbresnici i kako je kuća malo na uzvišenju,struja vidim da ima tek u Nišu.U okolnim selima i ovde nema.Ili su je isključili da ne dođe do kvara ili se desio neki kvar.Ovde generalno kod nas u ulici žice sa bandere su labave i na mnogo manji vetar se dodirnu i nestane struja i tako godinama ne rešavaju.

  • Nataša

    00:49 // 20. 7. 2023.

    Bili smo na keju, na stepenishti ispod kafane Gusar, poredtramboline, suprug, ćerka i ja. U roku od 10 sekundi je je krenuo da duva takav vetar da je podigao gumenu konstrukciju pored tramboline oko 20 metara u vis. Suprug je stao ispred deteta koje sam drzala za ruku u savijenom polozaju. Mislila sam-kraj. Udarila ga je konstrukcija u ledja i poletela dalje....nznm kako smo stigli do tvrdjave...

  • Zika

    08:48 // 20. 7. 2023.

    Gde je Sotirovska???

    • Dule

      16:30 // 20. 7. 2023.

      Eno je na stepeništu ispred gradske kuće, deli sirotinji ugovore za pvc stolariju! Bruka i sramota, k'o da su ljudi zaraženi pa ih ne pušta u odaje!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: