Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:49, 13. 11. 2014.

| Društvo

"Jugoistok" krenuo sa isključenjima struje

Autor:M. VučićIzvor:Južne vesti
struja.jpg
Ekipe "Jugoistoka" od danas na terenu

Oko 11.500 domaćinstava u Nišu koja još uvek nisu platila dug za struju po upozorenju, od danas mogu očekivati ekipe “Jugoistoka” koje će im iseći struju.

U “Jugoistoku” kažu da je na celoj teritoriji koju pokriva ovo preduzeće, do 10. novembra poslato preko 50.000 upozorenja pred isključenje, za dugove veće od 5.000 dinara. U međuvremenu, oko desetak hiljada dužnika je izmirilo svoje obaveze, tako da je, kažu, za isključenje izdato oko 42.500 naloga. Samo u Nišu, međutim, biće isključeno 11.500 domaćinstava i oko 2.000 dužnika iz kategorije “virmanci”, odnosno firmi.

Nalozi pred isključenje su izdati po prethodnim upozorenjima, dakle ovo nisu dugovi za oktobar, već za avgust. Mi smo građanima dali preko dva meseca roka, tako da je vreme da se struja plati - navode u “Jugoistoku”.

Kako kažu, tridesetak ekipa je od danas na terenu, a isključeni korisnici će, da bi opet bili priključeni,  morati da plate ceo dug za struju i dodatnu taksu za priključenje. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vlaja

    11:50 // 14. 11. 2014.

    Nema para,minimalaci, nema plate a svuda pretnje i prinudne naplate. Ako se ovako produži dalje ne gine nam držalje !?

  • Nikola

    11:34 // 14. 11. 2014.

    Pojedina domacinstva duguju po par stotina hiljada, pa potpisu ugovore za otpis dela duga. I svi to znaju. Sto njih ne ganjaju nego ljude koji duguju po 5 'iljada?

  • Zika - Rile

    06:23 // 14. 11. 2014.

    Bulate, tesko mi pada placanje tih racuna, ali vise nisam duzan sto je bila praksa. Samo kad bi me neko disciplinovao po pitanju minusa na tekucem, bio bih car. Imas moju podrsku u svemu, i Grujasina.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: