Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:15, 27. 2. 2024.

Katastar: Imovinsko-pravni problemi EI Niš posledica decenijskog nemara, ne nas

katastar vrata "Cilj skupa bio usmeren na postizanje drugačijih interesa, a ne na rešavanju stvarnih problem"; foto: M. Z.

Decenijski nemar i upravljenje imovinom u nekadašnjoj Elektronskoj industriji Niš razlozi su imovinsko-pravnih problema preduzetnika koji posluju u krugu fabrike, a ne rad Katastra, zaključili su iz ove ustanove. Oni su i upitali zbog čega na sastanku koji su predstavnici Grada Niša organizovali sa preduzetnicima nisu pozvani njihovi predstavnici i poručuli da time cilj nije bio da se problemi reše. Nude pomoć i podršku, ali kada se usaglase oko vlasništva nad nepokretnostima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pera

    09:55 // 27. 2. 2024.

    Katastar nikad nije kriv jer se ne mešaju u svoj posao. Za jedno rešenje treba im godinu dana, kao da ga klešu u kamen!

  • Dika

    10:02 // 27. 2. 2024.

    Ovi se nikad nisu oglasili do sada. Izgleda da reaguju samo na biznismene i pare. Obican narod koji odvaja od usta za advokate ih ne zanima.

  • Бата Гиша

    10:30 // 27. 2. 2024.

    Свако ко преда неки предмет на ‘обраду’ у катастар добије број под којим је његов предмет заведен. Ако си приватно лице , боље је да ништа не предајеш јер сваки пут кад позовеш , кажу ти : ради се, зовите за 6 месеци… тако и недоглед. Кад платиш 300€ преко ‘везе’ завршава се за 3 недеље. Сад нека свако сам нађе логику . Ипак мислим да риба од главе смрди … и зашто да се нешто мења, видиш да ради .

  • Sima otima

    10:38 // 27. 2. 2024.

    Zgubidansko neradnicka organizacija koja je prvi dokaz unistenog i zanemarenog drustva nasla se prozvanom a sama je svojom nestrucnoscu i neradom unistila ko zna koliko porodica. Nekom promenom koja mora da se desi sve ih najuriti a odgovorne krivicno goniti do kraja zivota.

  • Jovan

    17:12 // 27. 2. 2024.

    Da li preduzeca placaju komunalije i iznosenje smeca po kvadratu?ili na casnu rec?ili placaju stvarnu cenu na stvarnu kvadraturu?Jedino bolji zivot ok

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: