Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:54, 23. 10. 2022.

Meštani Brzog Broda osmi put protestom pokazali da neće nadzemne dalekovode

Stop dalekovodima Ne žele nadzemne dalekovode; foto: JV / Ljubica Jocić

"Kada nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost" poruka je osmog protesta žitelja Brzog Broda kod Niša koji su protiv izgradnje dalekovoda u tom naselju. Oni traže da se umesto nadzemnih grade podzemni dalekovodi zbog bezbednosti, a današnja šetnja je počela u centru naselja, nastavila se preko Bulevara cara Konstantina, uz blokadu saobraćaja, do gradilišta na kome nije bilo radnika.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan

    20:04 // 23. 10. 2022.

    Nis kao Titanik...prostire se od Brzog Broda do Ledene stene...bravo Brzobrodjani,samo otpor ovoj bagri...pokazimo im da ne mogu da rade sta hoce...

    • Marko

      06:23 // 24. 10. 2022.

      Do 9. maja preciznije.

  • Jonca

    20:32 // 23. 10. 2022.

    Videli ste cirkus danas, trebalo je vodji toliko vremena, da bi u vladu ubacio ista imena, samo razliciti resori. Izmedju ostalih Vesic ministar gradjevine, a Gasic policije,a kao bajagi predvodi ih ono od Brnabica. Kada vidim za koga ste glasali, gadite mi se, a kamoli da vas podrzim

    • Naissus

      21:28 // 23. 10. 2022.

      A ti si im držao sveću pa znaš za koga su glasali??

      Ajde prekini više sa tim glupostima! Ovde se ne radi samo o Brzom Brodu već je to generalno pitanje. Sutra će kod tebe da dođu da ih postavljaju. Malo šira slika je poželjna da bi se postigle određene promene.

      Podrška za Brzi Brod

  • Jonca

    23:06 // 23. 10. 2022.

    @Naissus,pa nisu se s......, pa da im drzim svecu, ali dovoljno je da pogledas rezultate sa tih izbornih mesta, videces i ti isto, ukoliko nisi slep pri ociju jer te vodja slepac vodi. Zbog takvih i tebi slicnima, on ce jos dugo vladati, a Ana B. ce ti biti uzor

  • Mentalno zaostala gomila

    00:14 // 24. 10. 2022.

    Jeri će da batale da lože zimus jer i zagađen vazduh šteti deci?

  • hm

    07:32 // 24. 10. 2022.

    Za koga su glasali? Na dva biracka mesta u Brzom Brodu od 2500 izaslih, njih 1500 glasalo za sns-sps. Stvarno ne znamo za koga su glasali!

  • Mrki

    07:34 // 24. 10. 2022.

    Ajde na žalite se vi ste najpostenije naselje, važite za velike domaćine, nemojte da blokirate puteve, dovoljno prema pobedu sto šahte u desnu stranu ulegle, jos i vas da cekamo da se ljutite na ulice....

  • Dosta je

    08:18 // 24. 10. 2022.

    Bravo BRZI do POBEDE.

  • Mikica BB

    08:38 // 24. 10. 2022.

    Bio sam prisutan i sa strane posmatrao mučenike koji žele da skrenu pažnju samo da bi im se prvorodjeni obratio i sve bi prihvatili. Dovoljno je reći da je preko 90% ovih "buntovnika" glasalo za sns. Trebalo je samo čuti komentare iz mase. Bitno je da su tapšali u hali u Leskovcu i sad se okuražili da protestvuju

    • Dragan Radosavljevic

      23:21 // 24. 10. 2022.

      REALNO
      Da imas ista u glavi ne bi sve svodio na politiku. Ako si stvarno iz B. B. i ako prodju nadzemni dalekovodi imaces nesto malo vremena na onkologiji da se tako "pametno" bavis politikom i molis Boga da te sto pre uzme. Bu..le se same javljaju ne treba ih traziti, dovoljno je da u sve mesaju politiku.

    • Džoni

      18:25 // 25. 10. 2022.

      E moj ti bivši profesore

  • Milorad

    09:54 // 24. 10. 2022.

    Za NJIH je otpor zakon.

  • Jovan

    20:35 // 24. 10. 2022.

    Studija uticaja na životnu sredinu traljava, projekat traljavo napredan, revizija projekta od nezavisne institucije ne postoji, pa prema tome haos.

  • Dark

    19:09 // 25. 10. 2022.

    Građani koji protestuju u ovom slučaju treba da znaju da im mobilni telefon u rukama i uz glavu njihove dece i njih višestruko ugrožava po pitanju elektromagnetnog zračenja. No, ipak ako mogu da izdejstvuju podzemni VN kabl bilo bi bolje , više zbog izgleda krajolika nego '"zračenja". Koliko ova država troši novac na gluposti mogli bi da izdvoje tih tričavih 3-4milki.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: