Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:40, 10. 10. 2023.

"Mora tepam ovog novinara" - pomoćnik gradonačelnika Prokuplja protestovao smećem, pa zapretio

PWW Đorđević ispraznio kantu sa smećem na ulazu u firmu PWW u Prokuplju; Foto: Lj. M.

Zbog navodno prepunih kontejnera i smeća koje se neredovno izvozi, pomoćnik gradonačelnika Prokuplja Milan Đorđević odlučio je da kantu sa smećem isprazni ispred ulaza u prokupačku firmu Porr Werner&Weber, nadležnu za odvoženje smeća. Upitan da li je to dobar primer građanima i, ako on kao funkcioner tako postupa, da li treba i građani koji su nezadovoljni radom bilo koje institucije u Prokuplju na takav ili sličan način da reaguju, Đorđević je, nakon izjave i pre nego je prekinuo vezu, prokomentarisao nekom u prostoriji “mora tepam ovog novinara”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Goran

    15:19 // 10. 10. 2023.

    Svaka čast gospodinu koji je prosipao djubre, nisam njihov simpatizer, ali ga preteraše ovi sa odnošenjem djubreta. Navodno su 4 kamiona pokvarena, to nas ne interesuje opština Žitoradja je kupila dva.Gde su oni? Od kad su uvedeni kontejneri haos je. Štroka na sve strane. Kad slikaš i objaviš na neku društvenu mrežu odmah prazne kontejnere. Izbacite kontejnere i podelite (ili da sami kupimo) kante

  • Весна Николић

    15:23 // 10. 10. 2023.

    Е видиш,новинаре, ја а и многи као ја би урадио исто као овај функционер!Прођи мало па види како се не ради посао за који си плаћен!Не град,него у сваком селу место где је контејнер се претвара у депонију( то мало села које има исте), од њиховог ,,рада".Само грађанска и сељачка, једном речју НАРОДНА НЕПОСЛУШНОСТ ОВДЕ РАДИ!

  • Весна николић

    15:49 // 10. 10. 2023.

    Али народ би да свако ко не ради свој посао а за то је плаћен,ОДГОВАРА!И народ би да га извештавају објективно,како би увек стао и уз новинара који је угрожен(мада га у ту позицију некад ставља и уредник).И није ме брига што је ово поступак неког ко је тренутно на власти.Овако једино народ може да се избори са ПАРАЗИТИМА успостављеног ,,система"!НЕПОСЛУШНОСТ!Само тако!

  • Весна николић

    15:55 // 10. 10. 2023.

    А онда господо Другови,ОДГОВОРНОСТ!И кривична и МАТЕРИЈАЛНА!ЗА НЕРАД!Јер овде је НАРОД ПОСЛОДАВАЦ а про(нешто) вршитељ услуга који не извршава услуге!Уосталом,као и сви паразити из државног сектора!

  • Ахаха

    17:44 // 10. 10. 2023.

    Ће тепа,ако не буде тепан

  • Neki pravnik ima li?

    12:09 // 11. 10. 2023.

    Jel' mogu gradjani da tuze javno preduzece za neobavljeni ugovoreni posao (po onim ugovorima koje potpisujemo sa javnim preduzecem, a koji obavezuju i to j.p.) ?
    Posao koji je naplacen po ispostavljenim racunima i uplatama gradjana?
    Mislim, to je prevara, po definiciji.

  • milutin

    12:49 // 12. 10. 2023.

    Nije problem što si izbacio smeće da li kao nabeđeni funkcioner ili građanin,problem je što ste vi doveli tu firmu u PK da čisti grad

  • Kolega

    09:14 // 13. 10. 2023.

    Decko, u pravu si. Ne osecas se kao funkcioner jer ti i nisi funkcioner nego poslušnik koga je SNS dovela da sedi i da ne radi ali da redovno prima platu i to ne malu. Tvoj primer je u stvari ova vlast, bahata, neobrazovana, nepismena i jos puno toga u najgorem smisli. Proci ce i to, pitace i vas neko nesto, ali tada cete morati da pričate.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: