Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:39, 5. 7. 2012.

Na Letnjoj pozornici nedostaje veliki broj stolica

stolice Nedostaju redovi stolica

Horske svečanosti kreću u subotu, a na Letnjoj pozornici nedostaje veliki broj stolica, dok je nekoliko stotina i oštećeno. Nadležni sa tim nisu upoznati.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • goxy

    15:55 // 5. 7. 2012.

    Ali,ovo je najbolji deo:

    - Nisam upoznat sa problemom, ali tu je kolegenica koja je nadležna za taj prostor sada ću da joj prenesem ovo vaše saznanje pa ćemo da vidimo šta možemo da preduzmemo u ovako kratkom roku – rekao je Janić.

    Pa gospodine Janicu,ciji je posao da bude upoznat sa problemom,ako nije vaš...da li novinar da vas obaveštava...zašta vi svi u toj upravi primate plate kad ne znate da fali, ne jedna ili 5 stolica,vec pola stolica na pozornici je neupotrebljivo...

  • bb

    15:59 // 5. 7. 2012.

    Kako se ponašate prema njima tako će i da vam ih renoviraju jer to i zaslužujete. Da ste ih čuvali i pazili sad bi sve bile na broju... One ne mogu tek tako da nestanu same od sebe, ipak stolice nisu živa bića.

  • Marko

    16:57 // 5. 7. 2012.

    Ista situacija kao i za Halu Cair.Svi se prave ludi i zbunjeni,uperuju prstom u odgovornost na drugoga,a lepo im je da se slikaju kad se odrzavaju razne manifestacije u hali i tvrdjavi.Hvala Bogu,pa ova vlast odlazi...nista drugo nisu ni zasluzili

  • milica

    17:08 // 5. 7. 2012.

    Zar nije najbolje da imaju stolice koje ce postaviti kada zatreba, npr. za filmske susrete, horske svecanosti itd. Ovako veci deo godine stoje nupotrebljavane, kisnu, peku se na suncu, jednom recju propadaju. I naravno, tu je i ljudski faktor, koji je ipak najbitniji. Malo je i nerealno ocekivati da sve stolice prezive neki rok koncert, ionako su od plastike koja tesko da moze izdrzati nekog tezeg zoveka. Osim toga, zar do sada nisu ukapirali da one ne mogu izdrzati dugo? I pored toga postave nove stolice i verovatno se nadaju da ce one potrajati...uzdaju se u kulturu mladih Nislija.

    Sve u svemu, predlog su stolice na rasklapanje!

    • Branko

      08:12 // 6. 7. 2012.

      Koliko nadležni brinu o "Letnjoj pozornici" i "Tvrđavi" u opšte, mislim da je najbolje da svako ,ko želi da sedi, ponese od kuće svoju stolicu pa kada se predstava završi lepo je vrati kući. Ipak je ovo 21. vek a Niš-"carski grad".

  • bb

    17:39 // 5. 7. 2012.

    kakvu kulturu mladih pominjemo? Pa to su 99% divljaci... I ja sam mlad, imam 22 godine, šetao sam skoro, pre možda 2 nedelje, ujutru u 6 sati pored reke od tvrđave prema hotelu MyPlace, ja ne umem da vam opišem količinu smeća koju sam vid'o... Svaka čast onim ljudima koji sklanjaju to i koji čine da to đubre ljudi u toku dana ne vide.

    Nije u pitanju samo amfiteatar gde se kao skupljaju ljudi, u pitanju je kej celom dužinom, od mosta kod grčke ambasade preko sledećeg mosta kod tvrđave do mosta prema merkatoru.

    Zna se šta je rešenje, rešenje su kazne i to po džepu, od 1000 na licu mesta do 100000din preko suda za svaku bačenu flašu, polomljenu stolicu, slomljeno drvo, otkačenu klupu.

    Razmislite o tome.

  • jedan nislija

    18:25 // 5. 7. 2012.

    A nislije su u tom broju hrlile na horske svecanosti da je moglo da bude , nažalost i sa manje stolica. Ako je prica o kradji i nebrizi to nema potrebe da bude povezano sa izuzetnom manifestacijom kakva je jhs. Dajte da o propasti pricamo pre horskih i filmskih suseta . Nisu krivi organizatori ove dve manifestacije koji ruku na srce to u aktuelnim uslovima rade odlicno. A gde su stolice pa valjda imamo mup

  • Branislav Petrović

    09:02 // 6. 7. 2012.

    Nekada,na Gradskom stadionu,kada je "Radnički"žario i palio navijači su nosili svežanj starih novina ispod miške ili u zadnjem đepu.Lepo stave ispod guzice odgledaju meč i odlaze.Novine posle pokupe redari upale na tribinama i tako do sledećeg meča.
    Predlazem da svi posetioci horskih i ostalih svečanosti ponesu svežanj novina.Ne zasluzujemo bolje.

  • Nišliski Džeronimo

    12:37 // 6. 7. 2012.

    I nadležni i huligani, ruku pod ruku, na istom poslu.

  • muzicar

    16:08 // 8. 7. 2012.

    ja sam zgrozena koliko je prljava pozornica i cela tvrdjava! umesto da nam zastitni znak bude za primer, ceo kraj se oseca na trulez i smece

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: