Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:20, 31. 12. 2023.

Niški Džedaji donirali 80 računara Elektronskom fakultetu

elektronski Sila je sada i sa budućim programerima; foto: JV/M. Z.

Studenti Elektronskog fakulteta u Nišu u novoj godini neće programirati u sveskama već će to raditi na novim računarima. Niški Džedajski pokret uspeo je da prikupi 80 desktop računara pa će budući programeri sada imati bolje uslove za učenje i rad.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Aca

    13:12 // 31. 12. 2023.

    Lepo, samo bih pitao cime je jedna visokoskolska ustanova koja se finansira iz budzeta, ima i svoje projekte od kojih ima dodatne prihode, gde veliki broj profesora koristi resurse fakulteta za svoje privatne firme i sve to uz precutnu saglasnost uprave fakulteta i univerziteta? Dzedaji kao dobrotvori pomazu rasipnike a mnoge osnovne skole ulaze u novu godinu bez osnovnih sredstava za rad

  • Caca

    15:07 // 31. 12. 2023.

    @Aca I zbog ovoga što ste naveli smatrate da bivši studenti i IT firme koje imaju ili su imali najveću korist od obrazovanja koje studentima pruža fakultet ne treba da pomognu (investiraju u) dalje poboljšanje obrazovanja na Elektronskom fakultetu? A da upravo novac iz budžeta ode drugima kojima je potrebniji? Iako je to praksa svuda u razvijenim zemljama da alumni doniraju fakultetu koji završe.

  • Yuccam

    17:10 // 31. 12. 2023.

    May the Force be with you!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: