Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:02, 19. 1. 2024.

Nova blokada saobraćaja na Trošarini, žitelji Delijskog visa tvrde da su ugroženi zbog poplava

JLM_0750 Kažu da će protestovati do završetka radova; ilustracija; foto: Jelena Mišić

Žitelji Delijskog visa ponovo će blokirati kružni tok na Trošarini u subotu, 20. januara, u oba pravca, od 16 do 17 sati. Kažu da im je i dalje ugrožena bezbednost zbog čestih poplava u kućama, garažama i podrumima, koje nastaju zbog neasfaltiranih ulica i nedostatka atmosferske kanalizacije. Poručuju da će protesti trajati sve do završetka radova.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milan

    11:25 // 19. 1. 2024.

    Sto se ne dogovorite da se asfaltira cela kompletna ulica od semafora do okretnice, i da vozila parkirate u dvorište a ne na ivičnjak da ne može proći gradski autobus linija 13, i da ne parkirati kola do obdaništa isti razlog ne može proći autobus.

  • Бата Рака из Ниш

    11:41 // 19. 1. 2024.

    Чекај, ономад их подржасте са преко 50%???!!!

  • Још Само

    12:11 // 19. 1. 2024.

    Само ви протестујте и блокирајте - за комплетан циркус само да једном једином,од већине технички неисправних,пропадне кочница.Добићемо,не дај Боже,нови слоган за изборе.

  • Lune

    16:33 // 19. 1. 2024.

    Prosle nedelje im bilo krivo asfaltiranje,a sada poplave.
    Znate li sta hocete?

  • Jonca

    16:56 // 19. 1. 2024.

    Ce vi dade predsednik jos 20 000 din. i jos jedan vaucer, al za njega mora cekate u red, kad bude minus, al tek za 4 god. A do tad imate svo vreme ovog sveta da protestujete. I da ako imate dinari, a ocete da idete na Kosovo, sto pre gi potrosite jel tamo uskoro nece vam trebati, poslednje obelezje Srbije otide u nepovrat

  • Brane

    17:07 // 19. 1. 2024.

    Što bi vam ona asfaltirala ulice sada? Izbori su sredinom godine, pa bi vi do tada zaboravili ko vam je sredio ulice! Strpite se do izbora, rešiće ona

  • Naissus

    19:01 // 19. 1. 2024.

    Da smo pametni (kao što nismo), pa da svi izađemo, svako iz svog razloga. Dva dana - dosta! Trećeg dana bi uradili sve samo da narod ne izlazi na ulice. A ovako .... vide da većina ćuti pa teraju kera

  • Torpedo

    19:13 // 19. 1. 2024.

    Zasto vas ne predvodi gospodin Vladica, miljenik Zvezdana i protivnik Sotire,bivsi narodni poslanik, koji je u nemilosti prve dame Nisa ? A, i on legao na rudu?

  • Milorad

    08:42 // 20. 1. 2024.

    Razumem vas, bez rezerve i podrška. Ali, predlažem. Danas je Sv. Jovan. Mnogima je krsna slava. Dolaze gosti. Odlazi. Ručak, večera. Mnogima će taj sat nezadovoljstva, poremetiti planove. Zato, odložite. Pa od ponedeljka POMOZI BOŽE.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: