Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:34, 23. 2. 2016.

Novinarka oslobođena optužbi za uvredu poslanika SNS

Bratimir Vasiljević Zbog novinara živi sa "umanjenjenjem životnih aktivnosti"; Bratimir Vasiljević, foto: arhiva JV

Osnovni sud u Nišu presudio je da novinarka "Blica" Ivana Anđelković nije uvredila narodnog poslanika iz Niša Bratimira Vasiljevića. Vasiljevićev advokat tvrdi da presuda nije ni doneta.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dr VIOLETA (KC)

    15:02 // 23. 2. 2016.

    Koja karikatura od čoveka - poslanika SNS. Kako to Nišlije tolerišu ili naš Premijer ... STRAŠNO !

  • kalca

    15:11 // 23. 2. 2016.

    Kada politicari i direktori tuze za povredu ugleda i casti treba prvo da dokazu da to poseduju.Garantovano da nece uspeti.

  • LJ

    23:58 // 23. 2. 2016.

    Bravo novinari! Tako treba pisati!!! Javna licnost nije lice sa zastitom identiteta. Ovo sto ste objavili je stavr samo njega,a ne i njegove porodice. Posto ste objavili zvanicne podatke onda je novinar cist kao kap rose.
    Da pitam, da li to bese onaj sto je zavrsio fakultet u po stare dane ali nezna kako se zove taj fakultet? A kakavi su kadrovi koje ovakav forsira?
    Da nije negov i MILJON?

  • Milos

    02:48 // 24. 2. 2016.

    Umesto da cuti i da se pokrije usima, on se jos busa u grudi! Cast?! Hah!

  • dragoljub stamenkovic

    06:21 // 24. 2. 2016.

    Хвала Богу, Васиљевић ће бити отписан ! Замењује га паметнији,образованији,поштенији и неко ко није мењао Странке : Неша ГУСКА ! ГУСКА за градоначелника НИША !

  • Kalča

    22:38 // 23. 2. 2016.

    Najveći nobl domet ovog provincijalnog, palanačkog političarčića je da mu brica oštucije bradicu i brke. Za čast i ugled zna samo zato što je negde čuo te reči i prikazalo mu se (kao i njegovom šefu, koji povazdan ima neka prikazanja) da je to nešto važno. Kad bi ga neko pitao šta te reči znače - ne bi umeo ni da bekne.

  • Milivoj

    23:35 // 23. 2. 2016.

    Drago mi je što posle iybora Vasiljevića starog maturanta i stručnjaka pod stare dane nećemo više gledati u narodnoj skupštini da tamo bruka nišlije. Ima niš valjda neke pristojnije ljude.

  • boki

    13:55 // 24. 2. 2016.

    Bata drvar ... vaš predstavnik-narodni poslanik. To nije mogao da predvidi ni da zamisli, ni najluđi pisac SF romana! Isti mu je i kolega Milija iz Svrljiga, tandem snova! To samo u Srbiji može da bude! Gori nema! Ovo je dno svega normalnog! Užas! Užas! Užas!

  • Lik iz centar

    14:08 // 24. 2. 2016.

    koliko je ovaj po ovom opisu ostecen,od strane novinarke,moze i u invalidsku penziju da ide.ionako nece biti jedini "scepan scekic" u naprednjacima,narocito niskim!

  • Durlan

    07:00 // 25. 2. 2016.

    Objavila je verodostojne i zvanične podatke, zašto g.dinova svita nije proverila dotičnog im reprezenta? Ili boljeg nemaju ili su svi šareni kao ovaj "reprezentativni im primerak". Nadam se da će se ovaj napaćeni narod dozvati pameti i ovakve poslati tamo gde im je mesto.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: