Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 26. 12. 2023.

"Prijavi problem": Nišlije se žale na smeće, parking, rasvetu i lavež pasa

prijavi problem (3) Neispravna servisna stanica; foto: čitalac

Upaljena ulična rasveta tokom dana, nepropisno parkiranje, neispravna pumpa za bicikle, ali i lavež pasa - problemi su koje Nišlije poslednjih dana prijavljuju putem aplikacije “Prijavi problem”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Penzionerka

    14:24 // 26. 12. 2023.

    Zalim se na kompletno prljav grad, na dim iz cevabdzinica iz Vozdove ulice, na klime koje kaplju po glavama, NA GRADONACELNICU...

  • Da je samo to

    14:27 // 26. 12. 2023.

    Zalimo se i na zagadjen vazduh, nesredjen kej, lose odradjenu i ne dovrsenu biciklisticku stazu do banje, neprilagodjene trotoare za kolica, probijene rokove u svemu, najruznije okicen grad, oduzet parking oko bazena i hale i parka cair, divlje parkiranje po celom gradu, nepostojanje sporta, nedovrsen trg u centru, ograde na bulevarima bez pesackih prelaza, stranacko zaposljavanje, pp ugovori itd.

  • Niš

    14:28 // 26. 12. 2023.

    Relacija ž.sranica- Novo selo,ujutru nigde ulično osvetljenje ne radi.Vozi se "pod farovima".Ali danju-Las Vegas.Mramorsko brdo-Novo selo-svaka druga sijalica radi.A ti narode samo plaćaj i osvetljenje i pomoć jadnim odbornicima i paketiće za NJIHOVU DECU,a za našu ako ima,ima-a nema,i razlupanu Sotir-škodu,i putovanja za Gagu i muža joj...pa šta ste onda navalili na pse,pumpe i ulice,polako u red

  • Miloš

    15:04 // 26. 12. 2023.

    Nisu toliki problem lutalice koliko su problem oni koji se protive azilima i njihovom sklanjanju sa ulica!

    • Путник

      19:07 // 26. 12. 2023.

      По главној улици постављене кућице. Због чопора сам се кући вратио другом улицом. Пешачка зона одзвања од лавежа. Азил 7 дана и ако се не удом успављивање. Постало је несносно. Кољу се од ране зоре не може човек да се одмори. Хране их по тротоарима па пешаци силазе на улицу да их заобиђу. Скотировка помену Дугу Пољану. Без обавезе. Као сва СНС обећања.

  • Korisnik Klizalista

    16:41 // 26. 12. 2023.

    Svakom iole normalnom coveku, je dovoljno da pogleda u kakvom je stanju recimo poslednja projektovana biciklisticka staza od broja 6 ka Niskoj banji, ako bi ikako bilo moguce voleo bi da vidim nekog od odgovorinih lica, kako je zamislio da se mimoidju 2 bicikla, jer odgovorno tvrdim da jedan savremen bicikl, u odredjenim delovima staze (zbog suta i rupa) vec sada ne moze da prodje, a kamo li dva!

  • ***

    17:55 // 26. 12. 2023.

    Zalim se sto milicija zauzela sve ulice oko SUP-a da bi parkirali svoje privatne i sluzbene automobile.Selite ih i njih i vatrogasce u neku praznu kasarnu.Tipican primer zloupotrebe sluzbenog polozaja..

  • Созонтије

    18:32 // 26. 12. 2023.

    Све што купимо је сумњивог квалитета.Једемо месо на ивици кварења, одвратно пециво, бурек са ужеглом машћу...

  • Auttiktrer

    18:51 // 26. 12. 2023.

    Nislije, gradjani ??? Ma,ajte molim vas, to je neznatan procenat u ovoj kasabi ! Bice pre, da su to oni sto trce od sabajle da glasaju sefove Sotirovske a ovde se prazne, jer ne smeju da pisnu !

  • Srba

    01:40 // 27. 12. 2023.

    Prvo počistite od razuzdalih lutalica (da ne upotrebim neki drugi izraz) kružni tok kod Čaira (tik pored škole sa maloletnom decom) gde ne može bezbedno da se prodje- pa možemo da pričamo dalje. Uličnim psima je mesto u azilu- ne na ulicama, ne u oslikanim kućicama po gradu, ne bilo gde drugde gde odredjeni “Zavod/udruženje” uporno lobira.

  • Piksiboss

    22:33 // 27. 12. 2023.

    Gde mu dođe ta Velikotrn(oa)vska?

  • Torpedo

    20:35 // 29. 12. 2023.

    Iz Nozrinu li si ?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: