Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:59, 24. 9. 2019.

Prvak u Kuršumliji poliven hladnom vodom, Ministarstvo ispituje slučaj

Škola u Kuršumliji Osnovna škola Miloje Zakić, Kuršumlija; Foto arhiva: LJ. M.

Za vreme odmora nepoznati dečaci polili su hladnom vodom jednog prvaka OŠ "Miloje Zakić" u Kuršumliji koga je pedagog, nakon incidenta, odvezao kući. I dok u školi ceo dan ne odgovaraju na telefonske pozive novinara, u Ministarstvu prosvete kažu da "preduzimaju sve mere u okviru svojih nadležnosti".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Срба

    19:13 // 24. 9. 2019.

    Па, добро сад- не претерујмо.... јел’ то дете од шећера?? Једно је хладна вода (и питање која количина воде), а друго континуирано вербално и физичко малтретирање од стране вршњака...

    • Zivorad

      08:12 // 25. 9. 2019.

      Srbo nisi u pravu. Kad ostavis dete u skoli ocekujes da ce tamo biti bezbedno. Sta bi ti uradio da tvoje dete neko polije vodom? Ili tebe na poslu, u kuci, na ulici...? Da li bi ti bilo sve jedno?

  • Ognjen

    22:37 // 24. 9. 2019.

    Da se to desi mom detetu verovatno bih bio malo u zatvoru nakon toga

  • Mina

    11:43 // 25. 9. 2019.

    Pobogu sta je s vama? Cuj, poliven vodom i "Da je moje dete bilo, sad bi taj neko bio u zatvoru." Ponasas se kao da su ga unakazili. Ovo je toliko uzelo maha da nije normalno. Pravite razliku inace ce krenuti svako da se obraca MInistarstvu i kad mu neko popreko pogleda dete. Odgajate isfrustriranu i iskompleksiranu decu koja kada porastu i naidju na prvi problem padaju u depresiju ili ubijaju.

    • Suzana

      22:43 // 25. 9. 2019.

      Da naravno niko ne sme da popreko pogleda dete naročito tog uzrasta i naročito u školi a kamoli da ga na bilo koji drugi način psihički i fizički maltretira. Ne razmišljate o tome da je ovo dete doživelo traumu zbog čega može da o dbija da dalje idw u školu, na primer

  • Dragan

    08:24 // 26. 9. 2019.

    Za sve su krivi roditelji. Odvojenost od dece malo se poklanaja pažnja roditeljskom vaspitanju roditelji nemaju vremena za svoju decu i krajni rezultat je poznat.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: