Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:45, 24. 5. 2017.

Radovanović: Za kašnjenje u izgradnji kliničkog centra krivi izvođači radova

Zoran Radovanović Foto: JV / Boban Rajković

Tvrdeći da ni Ministarstvo zdravlja, ni sam Klinički centar Niš ne snose odgovornost za probijanje rokova pri izgradnji nove zgrade, direktor te zdravstvene ustanove Zoran Radovanović za kašnjenje krivi italijansku kompaniju koja je izvođač radova, ali i one koji su kao nadzorni organi pratili gradnju, a tvrdili da je sve u redu. Izvođači zasad bez komentara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nišlija

    22:06 // 24. 5. 2017.

    JEDINA JE ISTINA:Da je jedini čovek koji je NAJVIŠE uradio za KC NIŠ od svih prethonih direktora KC,upravo Zoran R.!Zorane istini u oči,od kada Vi vodite KC Niš,Vi ste stvarno neko ko zaslužje sve pohvale i reči hvale! Uvek će da se nđe neko da ispravlja "krivu Drinu" ali treba biti realan i objektivan! Nije slučajno sto za Vas kažu oni koji cene i poštuju Vas i Vaš rad da ste PONOS Grada Niša!

    • Петар

      00:40 // 25. 5. 2017.

      Отишли сте "предубоко"....ако се разумемо ;)

    • Овца за шишање

      07:28 // 25. 5. 2017.

      Запослени страначки,
      морал није битан,
      зато раде "зналачки"
      за сендвичић ситан!

      Мозак врло кратак,
      сива маса фали,
      стиже им задатак
      да се Зоки хвали!

    • Gaga

      09:40 // 25. 5. 2017.

      Sta je uradio?

    • MM

      09:42 // 25. 5. 2017.

      "WOW, kralju, mega care, faraonu, ljubimo ti skute, ti si jedini koji radis, nasa malenkost nije dorasla tvojoj velicini, malo su reci hvale koje mogu opisati VAS rad, trud, energiju, postenje, objektivnost...." mora da je neko od zaposlenih u KCu, oni mu non stop na FB-u ljube skute u ovom stilu. Pa mora se, da ne bi bilo "Šulajiću, letećeš kao kufer"

  • Pedja83

    23:14 // 24. 5. 2017.

    Ma svi su krivi samo vi niste.

  • RODOLJUB

    23:21 // 24. 5. 2017.

    Tanja Djordjević i izgradnja objekata visokogradnje i još klinički centar. Da nije strašno bilo bi komično. Koje su njene preporuke i iskustvo? NIŠTA i NIŠTA.

  • Aperkat

    05:28 // 25. 5. 2017.

    Ma, kriva je demokratska stranka!Toliko si opterecen,pa si zaboravio i taj izandjali izgovor!

  • Kome i koliko?

    06:25 // 25. 5. 2017.

    Pa ovde je i neukom jasno da je u pitanju procenat.Nadzorni organi moraju da cute ili da daju prilagodjene izvestaje( eto ga mali deo),drzavna komisija ponistava konkurs( jos veci deo) a za penale ce se dogovorimo(najveci deo).Budzet to sve pokriva!!!

  • Ivan

    09:10 // 25. 5. 2017.

    Najveći problem ovde nije rok i njegovo probijanje, već izvor finansiranja inostrani kreditor sa jedne strane i strani izvođač sa druge strane.Ovde se nedvosmisleno vide konture neoliberalizma gde zemlje centra zemlji periferije ne dozvoljavaju da uposli cak ni svoju operativu.Upitno je i ko će raditi tu kada zemlje centra nemilosrdno uzimaju ono najbolje zemlji periferije.

  • Gaga

    09:23 // 25. 5. 2017.

    Kakva licemerna izjava doticnog.Dno dna!

    • Pravnik

      11:00 // 25. 5. 2017.

      I tako se pretvori iz Tigra u macku, a sad u misa

  • Меда

    12:00 // 25. 5. 2017.

    "Италијанска фирма „Инсо”, главни градитељ новог Клиничког центра Ниш, који ће, како сада ствари стоје, рок за завршетак радова пробити најмање девет месеци, посао је добила на тендеру расписаном 15. марта 2013.
    Јавну набавку је водило Министарство здравља, на чијем челу је била Славица Ђукић Дејановић.
    Приликом избора поштована су правила Европске инвестиционе банке (ЕИБ), која овај пројекат..."

  • Nikola

    13:02 // 25. 5. 2017.

    da li neko veruje u ovu pricu

  • Nishlija

    17:42 // 25. 5. 2017.

    Ovaj "vrli direktor" nikako da objasni kako nije imao vremena pre mesec dana da navrati do novog KC i pogleda da li radovi napreduju po planu, a ne sada da prica kako su ga drugi slagali. To je izgleda "prepisao" od Zoki koja nije znala da kasne radovi na koridorima

  • petronije

    06:20 // 26. 5. 2017.

    A, sendvič? A, kod specijaliste preko reda?

  • Kosta

    06:37 // 26. 5. 2017.

    Došlo je doba kada odgovornost ne postoji i kada Direktori kao ovaj okruženi poltronima, mogu svaku izjavu da navedu na svoju vodenicu, sve da demantuju i svale krivicu na drugog. Pitajte ga šta je sa ostatkom od ruine zvana Stari KC Niš gde će ostati veliki broj klinika i pacijenata. Pa jedan prilaz KC je kao negde u Africi, krug KC mrak i djubre....oprema zastarela, zaposlni poniženi.ej ponos!!

    • @Kosta

      10:55 // 26. 5. 2017.

      Za tvoju informaciju pošto si očigledno najmanje neobavešten a postavljaš otrcana pitanja na koje je Direktor KC već nekoliko puta javno rekao!Drugo Direktor KC je dr MEDICINSKIH nauka, a ne GRAĐEVINSKI ili SAOBRAĆAJNI inženjer čiji je deo posla rešavanje problema za putne prilaze KC.Kako ti to od jednom smeta a to je preko 50god.?Necij si bot pa "nisi upućen" baš! Tako da tvoj komentar smešan!

  • Ivan Ognjanović

    08:33 // 26. 5. 2017.

    Ako niste vi krivi, raskinite ugovor na stetu dobavljaca. Svaki javni konkurs (u narodu skaradno nazvan tender) ima uslove zavrsetka radova kao i predvidjenu mogucnost raskida ugovora i penala (najcesce ako se rok probije za vise od mesec dana, doduse to zavisi od ukupnog roka). Tako da ili raskinite ugovor ili indirektno priznajete krivicu i ne pravite nas ludim nismo mi veverice.

    • Zlobnik

      20:15 // 26. 5. 2017.

      @Ivan Ognjanović :
      Ne prave nas ludim ! Mi jesmo "ludi" ali oni nemaju pojma sa osnovnim odredbama ugovora , gde treba /uvek/ predvideti penale za nepoštovanje ugovorenog roka izgradnje i završetka objekta !
      Biće dobro ako "investitor" /tj. mi/ , ne platimo penale zbog krivice izvodjača radova , jer je možda i ta klauzula ugovorena , itd....

  • Radikalni naprednjak

    12:51 // 27. 5. 2017.

    Verovatno je opet za kašnjenje kriva bivša vlast! Ovi pošteni i prepošteni sns kadrovi sigurno nisu krivi . Oni već 5 godina vladaju i još uvek ne mogu da krenu sa radom jer je bivša vlast sve upropastila. A ponajviše ovaj njihov koalicioni partner iz sps koji je takodje bio bivša vlast!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: