Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:05, 12. 4. 2020.

Stručnjaci iz Rusije dezinfikuju nišku Vojnu bolnicu, u Leskovcu pomažu novom kovid centru

Vulin obilazi Vojnu bolnicu; foto: Ministarstvo odbrane Ministar Vulin obišao Vojnu bolnicu; foto: Ministarstvo odbrane

Vojni stručnjaci jedinica Oružanih snaga iz Rusije dezinfikuju Vojnu bolnicu u Nišu koja je namenjena lečenju i hitnom zbrinjavanju pacijenata koji nisu zaraženi korona virusom. Tim ruskih stručnjaka je ponovo i u Leskovcu, gde su obišli Opštu bolnicu koja se priprema za kovid pacijente.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • David Štrbac

    20:00 // 12. 4. 2020.

    Hvala ti Vuline da nije tebe vojna bolnica bi bila pusta livada, čikem fa ćeš posle ministrovanja da držiš serv is za rengene i aspiratore za jug.

  • mladji vodnik

    21:03 // 12. 4. 2020.

    A mi nemamo ABHO jedinice ili desetar (ustvari,to je uvreda za desetare) nije upućen...ili nije pitao "vrhovnog komandanta"?

  • DIvljiDzo

    21:05 // 12. 4. 2020.

    Lele kad zatupaveom Srbendi mora dodje stranac da cisti...Nemam vise nista reci na tome....

  • Искомплексирано теткино дерле

    22:11 // 12. 4. 2020.

    Дезертер у непознатој шумарској униформи на челу војске баш улива поверење.

  • nemogu više ćutati

    23:00 // 12. 4. 2020.

    ...eeeh kada bih samo mogao da Vam docaram pravu sliku Vojne Bolnice koja je do pre 10 godina beše dobar primer svim zdravstvenim centrima u Srbiji. U poslednje tri godine, bolnica nije dobila i jednu jedinu gazu, jedna metla i džoger po jednoj zgradi... Ministar kaze:"U veoma kratkom roku razveli smo gasove...",zašto nije otkrio ime firme koja je prošle sedmice ugrađivala instalaciju i rezervoar.

    • Zahav

      09:24 // 13. 4. 2020.

      A i ono što je dobila, pokrao ko je mogao.
      Prava beda se vidi na ovoj slici. Vojni lekar, verovatno major ili pukovnik, oficir koji je prošao rat, potčinjen ovom dezerteru u šumarskoj uniformi. Verovatno mu i predaje raport.
      Zbog toga nam nikada neće biti bolje.

  • bata

    02:50 // 13. 4. 2020.

    bolje da se radi po uputstvima rusa i kineza jer od naših "strucnjaka" nema ništa

  • Dragan

    10:01 // 13. 4. 2020.

    Vojna bolnica Niš je nešto najgore što može da postoji. Ostavili su me 13 dana da se borim sa temperaturom, ostavili me da me deca gledaju bespomoćnog i pod stresom, supruga od nemoći zamalo nije dobila infarkt. Niti su pitali da treba nešto, niti dali lekove, niti hteli da urade laboratoriju, ostavili me kući da crknem kao besni pas. Spasili me lekari iz KC Niš, klinika za plućna bolesti.

    • Jelena

      11:09 // 13. 4. 2020.

      Mom ocu su 1998.god.lekari u Vojnoj bolnici Niš spasili život kad je na poslu doživeo infarkt sa 42 god.

  • Dragan

    10:10 // 13. 4. 2020.

    VB Niš je nekada bila vredna pomena, sada su propali. Možda ih ima 10-15% koji stvarno vrede, ostalo jako sumnjivo. Nezainteresovani, neradni itd. Svojim neradom i baš ih briga ponizili su me da se osećam kao najbednije biće. Nisu hteli da pomognu, zakletva za njih ne važi. Znači sramota za njih, kako imaju pravo da se nazivaju dr., spec. i ostalo. Klinika za plućne bolesti svaka čast, naklon.

  • Nishlija

    10:22 // 13. 4. 2020.

    Od ove godine nisu vise moguci pregledi civilnim licima u ovoj Vojnoj bolnici jer nise potpisan dogovor pa verovatno zvrji poluprazna

    • Jelena

      11:12 // 13. 4. 2020.

      Bila sam vojni osiguranik i ležala posle operacije u VB. Nekad je to bila bolnica za primer. Na žalost danas se urušava,kao i sve ostalo u ovoj zemlji

  • Rade

    10:45 // 13. 4. 2020.

    Nekad renomirana zdravstvena ustanova, sa plejadom vrsnih doktora (imali su i ogroman broj pacijenata i iskustvo), dobrom opremom za ta vremena i odličnom organizacijom. KC Niš joj je gledao u ledja. Danas to nije ni bleda kopija iste. Potpuni raspad sistema. Morala je da bude opšta bolnica Niš sa lečenjem i vojnih lica. Ovako nema budućnosti. Sem na TV.

  • Zlobnik

    11:34 // 13. 4. 2020.

    Dobro bre ,ljudi . Dokad više to pljuvanje po institucijama i doktorima ? Što vi ne lečite ljude pomoću štapa i kanapa , krilom od slepog miša , jetrom pacova, gašenjem uglevlja, gledanjem u bob i ostalim savremenim metodama ?
    Odakle smrdi riba ? Od repa ? Pa, nakon svega - gledajte čudo koje je zahvaljujući Nama - "progledalo" ali ćemo mi da zažmimo !Svi smo saučesnici u našoj propasti. Tolik

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: