Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:28, 6. 3. 2024.

Ukidaju se parking karte za stanare u Nišu za drugi auto

Parking u Dragiše Cvetkovića 4; foto: FB Dragana Sotirovski Nema dovoljno parking mesta da bi se izdavale ove parking karte za drugi auto; foto: FB Dragana Sotirovski

Zbog toga što su imali mnogo zahteva, a premalo parking mesta, iz niškog "Parking servisa" su ukinuli mogućnost kupovine povlašćene mesečne parking karte za drugi automobil stanara na parkiralištima u zoniranom sektoru. Novina je i uvođenje mogućnosti rezervacije parking mesta za do 10 sati parkiranja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kuku leleee

    13:20 // 6. 3. 2024.

    Pa kude će parkiraju auta silni ljudi kad se prijave po 50 na jednu adresu pred izbori?

  • Krajski

    14:08 // 6. 3. 2024.

    Cirkus kolorado...
    2-3 godine bez ijedne nove garaze i dodatnog parking mesta.
    To moze samo cuvena gradonacelnica Dragana Sotirovski !

  • BratSloba

    14:31 // 6. 3. 2024.

    Dajte ovim mučenicima što plaćaju stanarsku kartu u Pariske Komune dozvolu da mogu da se parkiraju i tamo gde su nekad bili teniski tereni. Taj parking je poluprazan, a oni ovamo da se poubijaju!
    Imate li vi u PS neku viziju šta ćete recimo 2027. godine kad bude bilo još više automobila? Da li razmišlajte o podzemnoj garaži recimo ispod parka na Bulevaru Nemanjića?

  • Super

    14:36 // 6. 3. 2024.

    Tako i treba,moje komsije tri automobila i kombi,a dva clana punoletna. I zabraniti sluzbene aitomobile ispred zgrada nek se parkiraju na parkingu firme za koju rade.

  • Kiše

    14:49 // 6. 3. 2024.

    Pravite metalne parkinge, na sprat. Svaki kvart u gradu treba da ima 50-tak. takvih mesta. Potrebna je i ozbiljna nova studija mirujućeg saobraćaja. Će ga nadrljamo!

  • Milos

    07:37 // 7. 3. 2024.

    Citam ove komentare i divim se prosto. Nikome nije palo na pamet da trazi ukidanje parking servisa kao neustavnog nacina na koji se ljudima izvlace pare nego se komsije bune jedan na drugog sto ovi imaju dvoja kola. Jad i cemer. Pa ova vlast je predobra za ovaj narod. Idite drzite skup podrske Breskvici, da vam Beogradjani naplate parking

  • Bravo

    12:01 // 7. 3. 2024.

    U Nisu ima 3 puta vise automobila nego pre 15 godina. Svaka shusha sada vozi auto i to koji krlja dim samo tako.. Mame vise ne zele da prepesace 200 m sa decom do vrtica. Do dragstora se pali auto. Guzve u saobracaju sve vece i vece.. po 20 min se putuje gde se nekada islo 5min. Imam jedan auto i vozim po potrebi. Postoji i gradski prevoz a zdravo je i pesaciti.

  • Milodbs

    14:28 // 7. 3. 2024.

    Mentalitet ovog naroda se nikad neće promeniti, problem se nikad neće rešiti, parkiraju na trotoaru a dvorišta prazna, ovde je lično dobro daleko iznad kolektivnog dobrog ako opšte i postoji.

  • saša

    07:17 // 8. 3. 2024.

    Parking servis zauzme mesto i ne dozvoljava ljudima da se parkiraju ispred svojih zgrada i kuća. Treba se pobuniti protiv toga. Valjda stanari imaju prioritet pri parkiranju ispred svojih objekata?

  • Noćni lutalac

    19:11 // 8. 3. 2024.

    Hoćemo garaže na sprat za stanare oko Doma zdravlja! Ovo je postalo nepodnošljivo. I cena treba da bude simbolična, jer parking servis i gradska uprava treba da rade u korist građana a ne u svoju ličnu korist. U 2024. godini da nemamo takvih garaža, pa to je ravno velikoj bruki i sramoti za ovaj grad. Jedno Skoplje ima nekoliko takvih garaža, a nije da je 10x ceće od Niša, bar ne po površini.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: