Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:35, 29. 4. 2011.

Unapređenje rada niškog aerodroma

Gradsko veće sa 187 miliona dinara finansira drugu fazu projekta za unapređenje rada niškog aerodroma “Konstantin Veliki”. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • leleeeee sta rade ovi...

    15:06 // 29. 4. 2011.

    Ma daj bre vi stvarno niste normalni vise AMAN ljudi dokle cete da sipate narodne pare u rupu bez dna!?!?!? Dali ste vec 2 mil.evra pa 60 milion.dinara Montenegru sad spremate jos 187 mil.dinara !!!!! To je za godinu dana 450 milona dinara ili 4,5 milona evra BRE JESTE VI NORMALNI ....!!!!!!????? Sto ne usmeriste te pare u socijalu,pomoc penzionerima,deci,sportu ili omladini,sto ne pomogoste javnim preduzecima u Nisu koja grcaju i nalaze se pred kolapsom !!!

  • Kursum_u_srcu

    00:58 // 30. 4. 2011.

    Grad Nis kao i cela juzna Srbija pa cak istocna Srbija.Treba pod hitno da osnuju Srpsku nisko tarifnu ili svoju avio kompaniju sa bazom u Nisu!Politicki pritisak mora da izvrse na vladu Srbije da se ovo dozvoli! Umesto sto finansiraju tamo neke Crnogorce,Zabare i ostale gluplje od sebe.Grad Nis bi mozda napravio dobar potez kada bi uspeo sa nekom od Ruskih law cost kompanija da uspostavi let
    Nis-Moskva i preotme deo putnika Beogradu i Sofiji.Zasto nemoze da se uspostavi linija Nis-Sarajevo-Banja Luka?Nemoguce da ne bi bilo putnika? Nadam se da ce Wizz i Ryan kasnije ili pre otvoriti neki let iz Nisa ka Nemackoj,Francuskoj ili Svajcarskoj.

  • Mika

    07:47 // 30. 4. 2011.

    A jel' ce i taj novac da gradonacelnik svojevoljno spljiska mimo znanja naroda bez ikakvih tendera i dodeli ga nekoj ZLJ kompaniji da vrsi prevoz 2 puta nedeljno do neke ZLJ destinacije u koju niko ziv nema razloga da ide niti preko koje moze da preseda??? Nekima su svrake stvarno popile mozak u Nisu..... ili mozda jednostavno nemaju nikakav obraz pa mogu da se tako plitkoumno i beskrupulozno ponasaju i rasipaju novac prikupljen od oporezivanja gradjana Nisa??? SRAMOTA! A ovom koji je komentarisao pre mene da se novac da javnim preduzecima koja su pred kolapsom: Pa ta preduzeca su pred kolapsom sa razlogom i TREBA da kolabiraju jer su sav novac gradjana sprckali na reprezentaciju, bancenje, pijancenje i obzderavanje po gradskim birtijama umesto na rad! NISLIJE: PROBUDITE SE VEC JEDNOM i pocnite da malo obracate paznju na to KO i NA STA trosi vas novac i pocnite da ostro reagujete na odluke gradskih namesnika! Da li vam je zivot do sada postao bolji ili gori sa Simonovicem, Ilicem i ostalim pasazerima?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: