Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:52, 4. 2. 2024.

Više od 20 uginulih pasa video u Leskovcu, još nema reakcije nadležnih

uginuli psi Sumnja da su svi namerno otrovani; foto: FB Miloš Ljubomirović

Dok je trčao u Leskovcu pre dva dana, na putu od restorana Groš do mosta za Donje Stopanje, Miloš Ljubomirović primetio je više od 20 uginulih pasa, a sumnja da ih je neko otrovao, jer je potom video i kombi i čoveka kako jednog ubacuje unutra. Iz policije i Tužilaštva još nema informacija o tome.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dezmond

    18:47 // 4. 2. 2024.

    Pa šta !

    • Maja

      20:02 // 4. 2. 2024.

      Pa nista za Hitlerove sledbenike.

    • slavko

      23:17 // 4. 2. 2024.

      Pa sta? Ne mogu da verujem.

  • Otpor

    23:44 // 4. 2. 2024.

    I u nemackom nacizmu zivotinje su bile zasticene,jedino kod srbskih radikala se ubijaju a ljudi su robovi i botovi.

  • Petra Mitić

    02:13 // 5. 2. 2024.

    Ako se na ovakve zločine najhitnije i najstrožije ne reaguje od strane nadležnih institucija, nemamo ali zaista nikakvo pravo da se žalimo kada nam se ponovo desi na nekom sasvim drugom mestu Mladenovac i Dubona. Jer skoro sve serijske ubice su svoj sadizam najpre ''vežbali'' na životinjama.

  • aca

    04:19 // 5. 2. 2024.

    Ne birini i ti ces uskoro to isto pojesti, dvoje njih negde sam procitao da su vec locirani., i nece ih prijaviti policiji kako sam razumeo.. druga varijanta ce biti, jer su otrovali kera koji je bas zverka jak lik u svakom smillu, ovo se nece dobro zavrsiti.

  • Aleksandra

    09:06 // 5. 2. 2024.

    Gde će duša tim zverima koji ubijaju pse, te čiste dušice?

  • Aleksandra

    10:31 // 5. 2. 2024.

    Ne mogu da verujem da na komentare koji osuđuju ovo zverstvo ima negativnih ocena! Ljudi, šta vas motiviše da negativno ocenjujete? Da li podržavate UBIJANJE nedužnih bića? Da li vi to podržavate KRIVIČNO DELO?!

  • Путник

    11:29 // 5. 2. 2024.

    Проблем је направила држава игнорисањем проблема паса луталица. Не воле сви да их лају и уједају пси док ходају, трче или возе бицикл. или да газе по псећем измету. Формирани су по градовима чопори које "љубитељи животиња" хране и поје по тротоарима, играилиштима и улазима у зграде. Пси нису нежне плишане играчке него звери које једу месо других животиња и боре се без милости за територију.

  • Aleksandra

    21:20 // 5. 2. 2024.

    Putnik
    Izgleda da se ne razumete u životinjske vrste. Mačke spadaju u red zveri, psi ne. A naša država bi mogla da se ugleda na Tursku i obezbedi uličnim životinjama sve što im treba. Odraz civilizovanog društva je briga o životinjama. Tužno je što ne znate kakvu ljubav pružaju ulični psi kada ih nahranite, napojite i pomazite.

  • Zoran Radovanović

    21:30 // 5. 2. 2024.

    Da su "ljubitelji životinja" bar malo realni ne bi došlo do ovoga. Nisu videli problem u tome što kučići laju na kog stignu a pogotovo na decu.

    • Путник

      12:39 // 6. 2. 2024.

      Јутрос су мене и моје дете напали пси у чопору. Неког воле неког не али пас aко мисли да живи слободан на улици не сме да показује агресивност ни према коме. Плаћам порез као да живим у Паризу а псета по улици кидишу као у Пакистану. Погледајте само семафор код маргера. Не може колима да се прође. И још им кућице монтирају по пешачкој зони.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: