Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:42, 25. 1. 2012.

Volonteri pomažu u Kliničkom centru

Ivan topalovic, konfetencija

Nevladina organizacija „Proaktiv“ pokrenula je inicijativu da ubuduće volonteri pružaju dodatnu negu teže obolelim pacijentima u Kliničkom centru.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • anche

    11:50 // 25. 1. 2012.

    lepo, samo sto bi ministarstvo zdravlja tj. drzava morali da organizuju ovu stvar a ne da se civilni sektor bavi time. zbog cega placamo obavezno zdravstveno osiguranje? ovo je neko dao dodatne pare da topalovic dobije honorar za okupljanje volontera, a drzava vec placa (tj. mi -njeni gradjani) ogroman zdravstveni aparat koji efektivno radi 3 sata dnevno a 5 sati bleje i ogovaraju se...

    • gospodja

      18:25 // 25. 1. 2012.

      sramota!!!!!!!!!zaposlite decu!!!!!a ne samo da rade deca doktora i onih koji imaju para da plate,imam troje dece koji su volontirali po godinu dana a nijedno od njih vec cetiri godine nijednom nije pozvan ni na zamenu...zalosno!!!!kakva drzava??

  • Milan

    12:46 // 25. 1. 2012.

    Dokle bre!? Malo li je sto svi srednjoskolci i studenti moraju da volontiraju tamo zbog drzavnog nego sada traze jos. Da im nije "opterecenje" da saradjuju sa NSZ, ne bi im falili volonteri, sta vise, mnogo veci broj bi se prijavio jer i ta sica mnogo znaci kad nisi zaposlen. BRUKA!

  • toza

    19:35 // 25. 1. 2012.

    Ministarstvo drzi URS, Ministarstvo za omladinu i sport takodje URS (oni daju pare za one akcije za mlade), KC Niš - iz koje stranke je nacelnik ako ne URS? Proaktiv - dal su oni podmladak URSa?
    Nema danas nista nevladino! Ko drzi funkcije i pare taj odlucuje ko ce da radi za dzabe - posto je "volontiranje" jedini nacin da se radi u zdravstvu ako nisi u rodbinsko/stanackim vezama. Mladi bolje da prespavaju jutro, da zaborave na dan, cekaju dzeparac od baba i deda (Boze daj da pozive jos dugo) nego da pod ovakvim uslovima rade/robuju!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: