Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:35, 23. 1. 2024.

Vučić i Grujičić saglasni da je niško porodilište "užasno" i "jadno", ali najavljuju različite rokove za obnovu

gak Predsednik kaže do 2027, ministarka - do kraja ove godine; ilustracija; foto: JV/V. Milić

Dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavljuje renoviranje niškog porodilišta do 2027. godine, ministarka zdravlja Danica Grujičić kaže da će ono biti rekonstruisano ili da će biti izgrađeno novo do kraja ove godine i da se traži najbrži način za to jer je postojeće “u jadnom stanju”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Robin Hud

    16:07 // 23. 1. 2024.

    Jos jednom je nas sveznajuci potvrdio da zna u kako losem stanju je niski GAK iako ga nije obisao. Mozda ga je ipak obisao rano pre 5 dok su svi spavali pa novinari nisu bili obavesteni? Uostalom njega nista ne kosta da obeca stagod hocete jer ce posle u svojim obracanjima da prica ono sto je spremio za taj dan a novinari nece da ga pitaju sta bi sa onim predhodnim obecanjima

  • Ivan

    16:37 // 23. 1. 2024.

    Šta će uopšte porodilište?
    Ovi koji su otišli poradjaju se tamo gde su otišli,a ovi što su ostali?,a oni glasaju i rade za ove što renoviraju porodilišta,prave auto puteve,održavaju ulice....znači za njihove,pa kako glasaju ,takvi su i uslovi...!?

  • Miomir Dinić

    17:23 // 23. 1. 2024.

    Porodilište se možda i može renovirati,ali teško će se renovirati odnos zaposlenih prema pacijentkinjamaI dan danas je tamo zapošljena doktorka koja je optužena za saučesništvo u ubistvu dve bebe iz Aleksinca.Inače,dotična se svakog dana oko 13h može videti u Čairu kako šeta svog psa.Radno vreme?

  • Miksa

    20:02 // 23. 1. 2024.

    Jel GAK Niš deo Novog UKC Niš ili nije? Ako jeste čemu stalno priča o Novom UKC kada izgleda da postoji i stari. U Nišu je sve polovično i improvizaci

  • Sladjana

    20:16 // 23. 1. 2024.

    U Nisu nije samo porodiliste "jadno" i "uzasno", u gradu su sve institucije u istom stanju, a prvo je GRADSKA UPRAVA!!! Toliko je jadna i uzasna da jadnija i uzasnija ne moze da bude!!!

  • Dragan

    21:07 // 23. 1. 2024.

    Sto se ne zapitate zasto je stanje uzasno,kao da niste na vlasti12 godina,a sad trabunjate o nekom EXPO 2027 i preskacete u skoku nekoliko godina koje su pojeli skakavci...zao mi je,ali to izmedju je pustos koju ste ostavili i gurate je u zaborav...LAZITE i dalje,ima nekih koji i dalje veruju u platu 1400 e...statistika mortaliteta ce mnogo pokazati,narocito"porasta zaposlenosti" i BDP...

  • zar ne primećujete da je sns beležio sve kritike opozicije i sada pred lokalne izbore iznosi

    22:42 // 23. 1. 2024.

    da će da "rešava" te gradske probleme na koje je ukazivala opozicija i tako nastavlja pred izbornu kampanju i manipulaciju

  • Kostic

    23:19 // 23. 1. 2024.

    Kao sto su nasusne potrebe renoviranja i izgradnja instituta ,isto je nasusna potreba smena dir.Perisica jel je uneo veliku podelu u kolektivu.

  • Olivera

    00:05 // 24. 1. 2024.

    Umesto Porodilista, napravite stale, pa da vidite kako ce zdrava deca da se radjaju.Kad moze telad , mogu i deca. I mi smo stoka, koja trpi stoku iznad nas.Dok nekome ne pukne film, ne dao Bog, pa napravi................

  • Porodilja

    00:42 // 24. 1. 2024.

    Osim strasnih uslova na klinici, jos je strasniji odnos pojedinih doktorki koje osim osionog obracanja i neznanja, ne bi smele ni podove da ciste! Jer je i ciscenje castan posao, a one osim- kao sto rece neko u komentarima- da setaju kuče u Čairu tokom radnog vremena, ne znaju za cast i strucno obavljen porodjaj. Takve zaposljava i placa porodiliste, tj. svi mi gradjani!

  • Mrki

    05:13 // 24. 1. 2024.

    Niš je jadan i užasan, ne samo porodilište. Propao, oronuo... A porodilište je odavno takvo, samo što ne gledate ništa i baš vas briga za sve ovde i za Niš. Pustili ste Niš niz vodu, prodali ga, trgujete. Ko da više biće glavni ovde i radi posao kako hoće i šta hoće. A sve za BG, BG druga država.

  • Значи тако

    08:27 // 24. 1. 2024.

    Има за балове, купове радивоја кораћа, има за прославе на трговима а нема за обнову породилишта, е моје нишије јадни сте где год да сте, били сте јадни 17. децембра 2023. биће те јаднији још више маја месеца.

  • Pazite se i ginekologa

    09:51 // 24. 1. 2024.

    Osim očajne higijene u porodilištu pazite se i pojedinih ginekologa koji su u stanju da svojom bahatošću zagorčaju život budućim porodiljama.Posebno je na lošem glasu ginekolog M. S. za kog se u pojedinim doktorskim krugovima priča da je najbolji,najškolovaniji,najuticajniji...A zapravo je samo nabeđen i prepotentan...Tako da za sve porodilje i njihove partnere savetujem oprez!

    • Mina

      11:16 // 24. 1. 2024.

      Sto si prepotentniji i nepristupacniji sigirno si skuplji.
      Kao ma zato je skup. Takav imidz fura.

  • Porodilja

    13:46 // 24. 1. 2024.

    M.S. nije jedini! Vecini zena koje je poradjala, ne samo psihicki vec i grubom i nestrucnom procedurom je zakomplikovala porodjaj cuvena V.H. , tako da pprodilje nakon njenog zahvata vise i ne pomisljaju na jos jedan porodjaj, ikada! A nekima je i sama V.H. svojim neznanjem tu mogucnost oduzela!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: