Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:05, 5. 5. 2023.

Vučić predložio uvođenje smrtne kazne, to nije prihvaćeno, ali jeste razoružavanje

Vučić Obratio se građanima nakon dva masovna ubistva u Srbiji; foto: printskrin

Nakon tragedije u osnovnoj školi, posle koje je usledilo masovno ubistvo sinoć u Mladenovcu, predsednik Aleksandar Vučić je rekao da je predložio Vladi da se uvede smrtna kazna u Srbiji, ali da to nije prihvaćeno. Najavio je razoružavanje Srbije, jer tvrdi da što manje cevi bude bilo manje je opasnosti za decu i građane. Kaže i da će biti više policajaca na ulicama i u školama, kao i da će proveriti 45.000 profila na društvenim mrežama "kojima se dopadaju ubice".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Rade

    12:15 // 5. 5. 2023.

    Imao si priliku zadnjih 11 godina da sa apsolutnom većinom u vlasti stvorio od Srbije pristojno mesto za život. Da si rečnik korigovao makar....

  • direktno iz Vojnegovac

    12:33 // 5. 5. 2023.

    naravno sniziti kriterijume kao za specijalne jedinice. i eto novih glasova i partijskog zapošljavanja. institucije treba da rade!!!

    • av demagogija

      14:04 // 5. 5. 2023.

      Videli smo te jedinice sinoc.600 njih nisu mogli da privedu pravdi jednog momka od 21 godinu,koji se na kraju sam predao.Kako li bi se borili s terorizmom.

  • Doktor

    12:53 // 5. 5. 2023.

    Ma daj bre dosta više praznih priča. Opet će sudije za male pare da oslobađaju kriminalce, opet će policija i hitna pomoć da dobijaju batine. Opet će tatini sinovi da gaze po ulicama. Opet će doktori da biju svoje supruge. I nikom ništa

  • Petar sns voli milomira cmarica

    13:50 // 5. 5. 2023.

    Kako bese, ne dam gasica, ne dam babica, ne dam kuma, ne dam ... Pa onda i lokalni serifi i sns biznismeni isto ne daju nekog svog. Kradu, otimaju, biju, voze bahato, ubijaju u saobracaju i nikad niko nije odgovarao jer ON ih ne da. Imao si celu deceniju apsolutnu vlast i mogo si da uredis drzavu! Populista i to onaj najgori. Al pink ce ovcama da uradi lobotomiju i opet ce da bude sve po starom.

    • TuRB●BOT

      08:37 // 6. 5. 2023.

      Odlican komentar druze. Pravo u srz !

  • Glumac

    16:00 // 5. 5. 2023.

    Kakav glumac bez oskara, odmah ostavke i policija na ulice, gde su noću, gde su čuveni žandarmi, svi ostavke pa iz početka.

    • Koluvija

      16:24 // 5. 5. 2023.

      Dramoser nije rekao gde se kupuju kalasnjikovi i gde se izdaju dozovle za njega?Jos lice od ranije poznato organima gonjenja kao a u samom selu je porodica poznata kao problematicna?

    • Milan

      22:01 // 5. 5. 2023.

      Žandarmi obezbeđuju klubove.

  • Бата Рака из Ниш

    17:34 // 5. 5. 2023.

    Џелат би да уводи смртну казну.

  • Milorad

    17:40 // 5. 5. 2023.

    Ne ulazeći u komentare pojedinaca, koji imaju ovakvu ili onakvo konotaciju, pitam - zašto je za jedno krivično delo kazna od 2 - 8 god. Zašto TAKAV RASPON. Razumnije bi bilo recimo od 6 - 8
    god. Da li je tako na Zapadu.

  • Tajanstveni Alan

    19:21 // 5. 5. 2023.

    Nazalost, zbog ovakve korupcionaske vlasti, na svi nivoima, samozivnog naroda, koji sebi kaze- ma nece na mene i moju porodicu pucati, stekli smo imidz drzave masovnog ubistva ! I, sve ce to potrajati do kraja zalosti u Srbiji a onda ,nanovo ! Kosovo, Solak, rat u Ukrajni, svi nas mrze,otvaranje robovlasnickih fabrika, dr.Milic je problem, najbolji smo u svemu... A, zivot prodje !

  • Vlada Jović

    20:51 // 5. 5. 2023.

    U pravu je predsednik, ovo je pravi trenutak za obračun sa psihopatama, ubicama, koljačima, manijacima, kriminalcima itd. Baš kao onomad kad se jednako nemilosrdno razračunao sa najjačim kriminalni klanom ko zna kako nastalim.

    • Ljuba

      17:25 // 6. 5. 2023.

      A,pa zna se kako je nastao klan.
      ON ga je stvorio...

  • radikalsko naprednjačka POŠAST

    21:49 // 5. 5. 2023.

    postrojila kompletnu VLADU i takozvanog, v d "premijera" . Ne smeju da pisnu a kamoli da kažu nešto.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: