Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:09, 17. 11. 2023.

Delegacija EU najavila u Nišu: 6 milijardi evra za Zapadni Balkan

IMG-258047389e54eb14f0b821c353f532dc-V Predstavljen Izveštaja Evropske komisije o Srbiji i novi Plana rasta za Zapadni Balkanfoto: S. V.

Šef za informacije, komunikacije i medije u Delegaciji Evropske unije u Srbiji Manuel Munteanu najavio je u Nišu 6 milijardi evra pomoći zemljama Zapadnog Balkana za poboljšanje životnog standarda građana u regionu. On je u Nišu predstavio Izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije koji pokazuje da napredak u oblasti pravosuđa i stagnaciju u oblastima borbe protiv korupcije i slobode medija.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Seljak

    16:17 // 17. 11. 2023.

    Pre bih rekao 6 miliona evra. Možda je Rumun pogrešno pročitao cifru. Odakle Evropi 6 milijardi evra(jedino ako ih Bugari ne štampaju)? Što nije rekao koliko kojoj zemlji zapadnog Balkana pripada? Možda mu je naređeno da lupa? Kada će Srbija dobiti te neke evre? 2024 ili u narednih 20 godina? Šta je uslov? da prizna Kosovo i da uvede sankcije Rusiji. Trebao je detaljnije to da obrazloži. Ovako???

  • o kom napretku u pravosudju vi pričate kada se za Jovanjicu

    16:36 // 17. 11. 2023.

    odlaže po 21 put ročište

  • ne možete da nas kupite

    16:38 // 17. 11. 2023.

    nismo na prodaju...i baš u Nišu pričate jer SNS gubi zbog svoje bagatosti i malverzacija. Ne vredi vam trud. Živela Srbija bez SNS zla

  • Mungos

    17:07 // 17. 11. 2023.

    6 milijarde za kriminalce koje EU podržava, narodu sipak i plata od 500e koja vredi 200e kada bi bio realan kurs a penzija samo za leba i vodu i to teškoooo

  • zahav

    17:31 // 17. 11. 2023.

    za te pare bi sva na zapadnom balkanu mogli da kupe po jednu lizalicu dnevno za naredne 3 godine! osim zlatnog doba ima da nam bude i slatko doba.

  • Ma da

    08:28 // 18. 11. 2023.

    Ovo su priče i pričice za malu decu ko još kome daje tolika sredstva ne nasedajte na slatke laži sve ako nije tako.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: