Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:24, 16. 3. 2024.

Niški aerodrom u privatnom vlasništvu državne kompanije - strah aktivista i opozicije zbog "čistih" papira

Aerodrom Konstantin Veliki Niš Državna imovina iako je uvek u javnoj svojini, ovog puta napravljen je presedan; Foto: D. P.

Aerodrom Konstantin Veliki koji je predat Republici Srbiji, umesto u javnoj svojini kao što se očekuje, nalazi se u privatnom vlasništvu državnog preduzeća Aerodromi Srbije. O daljoj budućnosti “niškog” aerodroma, iz niške stranke Srce kažu da sada, ukoliko država odluči, može biti prodat privatnim avio-kompanijama ili investitorima, s obzirom na to da su papiri “čisti”. Da su to tome upozoravali i tokom protesta tvrdi nekadašnji direktor NKD-a Mladen Jovanović, kao i to je pripao privrednom društvu gde odluku može doneti pojedinac.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Miloš

    12:34 // 16. 3. 2024.

    Sedite kući na predstojećim lokalnim izborima, sedite i ćutite, neka vam raste vuna, a pljačkaši oštre makaze!

  • Smuk II

    15:05 // 16. 3. 2024.

    Lako im je "obraditi" nepismene" /sa budibogsnama "fakultetima" , bez fakulteta , sa VKV, NKV, PKV obrazovanima/ i ostalima cca 500.000 bez malog odmora od škole i sa onima koji "nit' smrde, nit' mirišu" tj. koji su protiv svih a najviše protiv sebe tj. ne glasaju jer im niko ne "odgovara" ! E , biće im odgovoreno - sam' tako!

  • slavko

    16:36 // 16. 3. 2024.

    Kad se skine rezim Bulatovica na klupu!

  • Torpedo

    16:51 // 16. 3. 2024.

    U vreme protesta, zbog otimanja aerodroma, malobrojni protestanti su se naslusali svega i svačega od onih ,koje su pozivali da im se pridruze- Bas me briga, necu nikad leteti avionom, za koje ste se tu zbrali, vlast je to, koj sme, ce apse, nesam iz Nis, sce ni avioni... U, zabokrecini, koju cini polusvet, sve prolazi!
    I, da se razumemo, aerodrom vise nije, niski, on se nalazi na teritoriji Nisa!

  • mile

    17:45 // 16. 3. 2024.

    Prva stvar koju treba uraditi nakon izbora je ponistavanje ove sramote i vracanje aerodroma pod upravu grada. Druga stvar, pohapsiti odgovorne.

  • Milos

    18:56 // 16. 3. 2024.

    Teško nama sa ovakvom opozicijom.

    Prodaja aerodroma bi za njega bila najbolje rešenje. Vlasnik bi se, za razliku od države, trudio da ima što više letova i linija, zato što tako zarađuju, dok se Beograd trudi da ga uništi skroz i svede na alternativu kada je u Beogradu loše vreme.

  • Goran

    11:43 // 17. 3. 2024.

    Naprednjaci bi prodali i rođenu majku samo da bi se održali na vlasti...ZLO

  • Kolaricu Panicu

    18:00 // 17. 3. 2024.

    PRIVATNA SVOJINA??? UZAS, CIST LOPOVLUK!!!

  • Građanin Niša

    00:10 // 18. 3. 2024.

    Vidite, svojevremeno je na sva usta govoreno kako se Srbija konektuje na gasovode i kako će građani imati mogućnost da se priključe i koriste gas za svoja domaćinstva, pa se i građani (ne lezi vraže) ponadaše..kada vi odete u YUGOROSGAZ koji inače drži ovo područje (dakle NE SRBIJAGAS) oni vam kažu da oko Niša postoji 'PRSTEN' a da u samom gradu ne postoji mreža na koju bi mogli da se priključite

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: