Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:55, 13. 12. 2017.

Porodice iz Mramora uselile se u socijalne stanove u Duvaništu

Socijalni stanovi Odgovornost za kašnjenje radova je i Grada i izvođača radova; foto: JV/M.J.

Porodicama iz Mramora, koje su izgubile domove na klizištu na Mramorskom brdu, kao i onima koji stanove uzimaju na zakup, dodeljeni su ključevi “socijalnih stanova” u ulici Majakovskog u naselju Duvanište. Ipak, oni koji su domove izgubili na klizištu nezadovoljni su, jer stanovi i dalje nisu u njihovom vlasništvu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Gvozden

    17:22 // 13. 12. 2017.

    Gradili kuce za desetak hiljada eura, a dobili stanove od preko pedeset hiljada. Treba pomagati ljudima u nevolji, ali svima. Uslovi po kojima su stanovi stvarno dodeljeni nece biti poznati gradjanima, niti ce vise to nekog zanimati.

  • Milance

    17:27 // 13. 12. 2017.

    Zbog cega ja dajem novac na osiguranje stana, lepo desi se kliziste i grad meni da stan, a ne moram da ga osiguram!!! Nije pravedno!

  • Некоме мајка, некоме маћеха.Нека прво плате комуналне трошкове и таксе, па онда власништво

    18:20 // 13. 12. 2017.

    Градили без грађевинске дозволе, на дивље, а сад Граде, Државо помагај! Кад су зидали крили су се од грађевинских инспектора, ако су ови уопште и обилазили то клизиште. Шта је са нама којима је држава одбијала по читав радни век за изградњу станова, а нити смо добили државни стан нити стамбени кредит? Нека нам признају уложена средства са каматом, да се и ми стамбено збринемо. Прво платите комунал

    • dr Jakov Zlatar

      09:48 // 14. 12. 2017.

      Nekom majka...potpuno ste u pravu, ali u vreme kad su objekti građeni ta teritorija se nalazila na području Opštine Merošina.Što je tragičnije objekti su imali dozvole.Treba ispitati ko ih je dao i pokrenuti pitanje njegove odgovornosti.zaista su oni iz svoje krivice izvukli korist.Stanove na elitnom mestu, koje mi obični možemo da sanjamo.

  • Milivoj

    18:55 // 13. 12. 2017.

    Gradonačelniče nije fer, nije dobro rađeno, bilo je krajnje netransparentno.

  • Ratko Besparica

    20:03 // 13. 12. 2017.

    Socijalni stanovi? Ova zgrada mi izgleda pomalo elitnija.

  • Kosta

    22:24 // 13. 12. 2017.

    Kontejneri naravno direktno na ulici bez ikakve ograde. To su elitni stanovi. Djubre jutros čistili oko zgrade zbog ministarke. Već sutra biće djubreta do mile volje

  • Zakup

    10:33 // 14. 12. 2017.

    Stanovi otisli u zakup, pa ce verovatno ponovo biti izdati. Kakav zakup? Zasto se ne dele stanovi porodicama kojima su kuce unistile poplave, oluja i grad krovove i pola kuce, a na vremenske nepogode ne mozemo da uticemo, za razliku od mesta kad biramo gde cemo graditi kucu.

    • Zoran

      21:48 // 14. 12. 2017.

      Ne bih se slozio sa tobom,pre tri god.kada su bile one poplave u Zajcarskoj opstini gledao sam snimke kuca koje je vodena stihija srušila jer su sazidane 2m od obale potoka,jednaje bila u samom koritu izmedju dva potoka.Ni jedan ludak nije a ne bi ni smeo da im izda gr.dozvolu.E sada drzava pokazuje humanost troseci novac poreskih obaveznika, i oni su profititali isto kao i ovi sa stanovima.Pa po

  • Aca

    20:48 // 17. 12. 2017.

    Ja tim ljudima ne bi dao stanove jer su oni sami krivci jer su gradili kuce na potencijalnom klizistu trebali su da konsultuju inzenjere pre nego sto su uopste kupovali placeve na tim lokacijama!
    Surovo jeste ali istinito!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: