Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:53, 20. 2. 2024.

Sloga: Radnici nam umiru za mašinama, a premijerka bi da eksperimentiše sa e-bolovanjem

leoni Izjave premijerke veliki pritisak na radnike, ističu iz Sloge; Foto: Lj. M.

Na najavu premijerke Ane Brnabić o uvođenju elektronskog bolovanja reagovali su iz sindikata "Sloga" saopštenjem u kojem traže od nje da se više ne bavi digitalizacijom, jer se "zbog njene ukupne dosadašnje "stručnosti" boje se da bi se i lični zdravstveni podaci radnika mogli naći na meti zloupotreba".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jonca

    18:08 // 20. 2. 2024.

    Radnici su tako glasali, a sto se tice doticnog premijera, kao i predsednika drzave, savet za nacionalnu bezbednost Kosova i Metohije koji su osnovali Srbi 99.zatrazili su njihovo hapsenje, zbog izdaje i gazenja Ustava

  • ђура

    18:11 // 20. 2. 2024.

    Kapitalizam je to! Nehuman sistem ali glasanjem smo se izjasnili za njega !

  • Tajanstveni Alan

    18:30 // 20. 2. 2024.

    Uvazeni gospodine Veselinovicu, manite vise saopstenja, vec dignite obespravljene radnike na protest ,ako ste u mogucnosti !
    U,konacnom, to je uloga sindikata! Nema fajde da saopstavate, odgovorni i vlastodrsci na to gledaju sa podsmehom i ne haju !
    Ako niste sposobni, predajte sindikat Sloga, sposobnijima i hrabrijima !

  • Jura Leoni

    19:21 // 20. 2. 2024.

    A da predju ove firme malo do Beograda,mozda Novog Sada,mislim da bi gore imali bolje uslove,gore su vredni ljudi,mogli bi i ovi poslanici sto nista ne rade mogli da probaju motanje kablova,mozda im dobro krene.Pozdrav za sve radnike

  • Saki

    19:32 // 20. 2. 2024.

    Ako ovo nije kap koja je prelila casu, onda ne znam sta je! Koliko jos mozemo da trpimo bahatost ove vlasti? Kad je trenutak da kazemo “ E sad je dosta”? I jos jedna stvar, draga gospodjo Brnabic, mi, Srbi, koristimo rec izostanak, a ne apsentizam!

  • Sale

    21:44 // 20. 2. 2024.

    Ne lazite! Imam nekoliko rodjaka po tim fabrikama (nisu menadjeri) i primaju jako lepe plate, znaju raspored rada,kada su praznici dobiju mnogo vise slobodnih dana nego drugi (za Bozic Zummtobel 8 dana); zna se red,a nasi bi lovu i nered. Svi su oni nakon nekoliko meseci obnovili po kuci namestaj, kupili kola, uplacuju redovno letovanja i zimovanja bas kao i ostale "jadne" Nislije.Tako da pst!

    • deki

      04:51 // 21. 2. 2024.

      Žvaći parizer i tapši vođi.

  • Tigrovac

    23:53 // 20. 2. 2024.

    Ne vidim da je "sloga" ucinila nesto za radnike tigra,cak sta vise pohvalili su sns menadzment tigar tyresa.Sve lazni sindikati i opozicionari.

  • MG

    00:34 // 21. 2. 2024.

    Toliko su bahati i sigurni u nasu " juznjacku glupost " da dolaze vredjajuci nas cak i pred lokalne izbore. Ajde da se ugledamo na beogradjane sto ih vise kaznite, sve vise u vas ulazu kako bi vas kupili za sledece izbore. To je jedini jezik koji oni razumeju, a ujedno i bolja buducnost za decu koja ce rasti na bednom jugu.

  • Glasali ste

    07:30 // 21. 2. 2024.

    Neka eksperimentiše, tako nam i treba

  • Anđeo

    08:26 // 21. 2. 2024.

    Ovo stvarno nije u redu iznad svega je najbitniji čovek njegovo zdravlje šta znači bolovanje pa odlaze ljudi na bolovanje valjda zato što su bolesni potreban im je oporavak i siguran prihod za tih mesec dva da imaju da kupe lekove hranu da odmore kod kuće a ne da jurcaju na posao u krcatim i prljavim autobusima u kojima i pokupe sve te bolesti, ovo stvarno nije u redu!

  • Miloš

    10:44 // 21. 2. 2024.

    Fikus MnogosGadnosVikus!

  • SRBIN

    13:08 // 21. 2. 2024.

    Kod lekara kao u katastar preko privilegovano-ovlascenih predstavnika uz placanje usluga od 200€,i nema vise bolovanja,radi i crkni na radnom mestu.

  • Mila

    21:00 // 21. 2. 2024.

    A tek Magna u Aleksincu. Tu se cak i zatruju radnici, pa nikom nista. Pozove ih lepo predsednik pa ajd nazad cuvena 3 smeno na novo trovanje , i opet nikom nista.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: