Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:45, 21. 11. 2019.

Policija traži ubicu mladića sa niškog “Beverli hilsa” - malo detalja, mnogo pažnje

bulevar hils Policija intenzivno traga za ubicom; foto: JV

Identitet osobe koja je juče pištoljem ubila 25-godišnjeg Miloša Radojkovića u dvorištu kuće u niškom naselju “Beverli hils”, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu Niš, i dalje je nepoznat. Zvaničnih detalja za sada ima malo, a da je slučaj izazvao veliku pažnju među policijom govori i to što je uviđaju prisustvovao i sam načelnik niške Policijske uprave Slaviša Virijević.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dule

    12:21 // 21. 11. 2019.

    Naći će ga naši organi gonjenja kao i uvek do sad. Samo napred do pravde.

  • Dogorelo

    17:11 // 21. 11. 2019.

    Zato se i pojavio. Sva ova učestala zlodela i užasi koji se dešavaju na našim ulicama, ne idu u prilog njegovoj stambenoj imperiji, koja još nije završena. Još jedan mandat samo pa sve posle lagano.
    Rešavajte ovaj haos u gradu ili se sklanjajte

    • hm

      19:57 // 21. 11. 2019.

      Gde je ta imperija?

  • zoran

    18:08 // 21. 11. 2019.

    Najbolje rešenje je načelniče da odete u penziju.

  • Djunta

    18:28 // 21. 11. 2019.

    Dodjose selci,navuceni na Pink i tabloide i napravise od ovog grada ljudsku deponiju!

  • Bivši inspektor

    18:57 // 21. 11. 2019.

    To sto je načelnik Virijević prisustvovao uvidjaju govori o značaju rasvetljavanja tog dela za bezbedbost grada. Po principu, "ko može više, može i manje", niko ne treba da ospori njegovu zainteresovanost za kvalitet uvidjaja. Uostalom, on je stari operativac koji je nebrojeno puta i sam izvodio uvidjaj i rasvetljavao slična dela. Takav načelnik može samo da bude na čast ovog grada.

    • Miloš

      22:44 // 21. 11. 2019.

      Smešan ti je komentar.
      Čast je davno rekla zbogom u niškoj policiji.
      Tamo ih ima troje časnih, ali nisu šefovi.

    • odgovornost

      00:01 // 22. 11. 2019.

      Virijevic je iskusan operativac, iza koga stoje rad, red, i rezultati!.l Zasluženo se nalazi na mestu načelnika ! Lepo je neko napisao.. Bezbednost grada jeste odgovornost uniformisanog dela policije, tj. nadležnog načelnika. Sobzirom da je isti mlad i prethodno bio u saobracaju, teško da sa takvim iskustvom očuva mir u gradu ! Neophodan je neko sa visedecenijskim iskustvom !

    • Sova

      21:25 // 22. 11. 2019.

      Kakva cast? Gde god treba da reaguje policija tu je rasulo u ovom gradu. Bezbednost nula. Saobracajna policija nula. Umesto od pevca do ureda da posalju patrole da dezuraju i pisu debele kazne za parkiranje i zaustavljanje na tom potezu oni samo postavljaju radare. Ulica blokirana, vozaci bahati. Nista se ne radi po tompitanju. Drzava ne funkcionise, katastrofa. Bezbednost nula

  • Mikica

    19:27 // 21. 11. 2019.

    A oladi mu se kafa u Distriktu kod Neše

  • Naissus

    21:09 // 21. 11. 2019.

    Taj nacelnik bi trebalo da svakom slucaju posveti maksimalnu paznju a ne samo onim "odabranim". Ocigledno je da ima svoj interes za ovakav postupak i nikako zbog toga ne moze da sluzi na cast ovom gradu, kako rece gore "bivsi inspektor" u svom komentaru.

    "NN lica" su izgleda jedina lica koja ovogradska policija moze da identifikuje u datim slucajevima. Rostiljanje im ide mnogo bolje od ruke ...

    • Svetu se nemoze ugoditi !

      12:31 // 22. 11. 2019.

      Gospodin Virijević predstavlja PU Niš, organizuje/obezbedjuje sredstva da sluzbenici mogu da obavljaju poslove, a ne da rešava slučajeve! Za stanje bezbednosti u gradu zadužen je Načelnik policije, on podnosi raport Virijevicu o dešavanjima u gradu, on je taj koji mora da zna da organizuje pozornike i patrole! To što isti nema iskustva, to je nešto drugo, neka se vrati u saobraćaj!

    • neka svako radi svoj posao

      12:51 // 22. 11. 2019.

      Virijevic uspesno vodi PU Niš! Ne rešava on slučajeva, već obezbedjuje sredstva da uprava funkcioniše! Pozornike i patrole organizuje Načelnik uniforme, on je zaduzen za stanje bezbednosti, a slucajeve reseva krim.policija! Neka se isti obrati javnosti, i objasni zasto nema pozornika i patrola u gradu, a ne da se krije iza Virijevića! Ili neka se vrati na poslove saobraćaja, gde je ponikao!

  • Cudim se

    22:37 // 21. 11. 2019.

    na vest od septembra da je uhapsen mladic zbog ubistva starice, sto nema ni jedan komentar..... kao da nikoga nije briga sto je ubica pronadjen.

    • Bravo

      07:33 // 22. 11. 2019.

      Ubica živeo par godina u zgradi, snimila ga kamere kako ulazi i izlazi par puta.....svi ga u zgradi prepoznali na snimku.
      Pa još to da nije rešeno onda bi bio vrhunac njegove vladavine

    • Bul dr ZDjindjica

      07:46 // 22. 11. 2019.

      Pa isli su nam od stana do stana sa slikom. Ja sam ga prepoznala odmah, bio dve godine na drugom spratu kod nas , student. Dečko bio malo čudan bolestan.

  • Uvoz-izvoz

    09:49 // 22. 11. 2019.

    Niko po takvim naseljima nista ne radi, a svi zive raskosno. Kreditima od drzave kupuju i otvaraju firme.

    • Sova

      21:35 // 22. 11. 2019.

      Ne lupetaj. Ima tu i sportista koji su zaradili posteno svoj novac. Ima i normalnih ljudi.
      Naravno da ima i ovakvih kao sto je bio ubijeni. To je vec problem policije i suda. To sto je ceo sistem korumpiran od Predsednika drzave, plagijatora doktorata, premijera, ministra policije pa do nacelnika lokalnih sup-ova to samo moze metla da promeni.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: