Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:33, 15. 9. 2022.

U sudaru autobusa i automobila u Nišu povređeno šest osoba

sudar Uviđaj je u toku; foto: F. A.

Na raskrsnici ulica Stefana Prvovenčanog i 7. juli, kod crkve Svetog Luke, u sudaru autobusa i automobila povređeno je šest osoba. Na terenu je policija i uviđaj je u toku.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Naissus

    22:11 // 15. 9. 2022.

    Kad bi moglo da se telefonira i da se vozi autobus, onda se ovakve stvari ne bi dogadjale. Autobus je udario u vozilo pozadi. Ocigledno je ko je krivac. Onaj sto udara pozadi je uvek kriv

  • Koci

    23:04 // 15. 9. 2022.

    Tipično za vozače gradskih autobusa da ne drže dovoljno rastojanje, svaki put mi se lepe na 20cm do branika.. Nije mi jasno u čemu je fazon..Glupost

  • brm brm

    06:24 // 16. 9. 2022.

    Opet somborac ucestvovao?
    Skoro razvali jedan auto kod cuvenog kruznog toka u somborskoj...nije imao prednost

  • Pera

    08:20 // 16. 9. 2022.

    Semafor na toj raskrsnici menja svetlo na svakih 10 min. Dugo traje crveno svetlo, svi nervozni što se toliko čeka bespotrebno i zato nastaju sudari. A ovi iz gradske uprave za saobraćaj treba da izađu malo po ulicama Niša i da vide probleme po ulicama. Sede i primaju platu za ništa!

    • peterz88

      09:19 // 16. 9. 2022.

      Upravo tako! Zeleno svetlo za pešake na tom pelazu traje 10 sekundi-merio sam, sto je nedovoljno za normalan prelaz; bukvalno je "knap" i to brzim korakom!

    • coa

      09:41 // 16. 9. 2022.

      Ma da be! Na svakom prelasku ulice (pesackom) po 2-3 automobila se svercuje na zuto, i prolazi pesacki kada se vec otvorilo zeleno za pesake,vrlo opasno! Frekventnost vozila je ogromna iz svih pravaca i zato nije bespotrebno cekanje! Jedino za nocnu "tarifu" da se programira da to ide malo brze..:)

  • Dragan Ranđelović

    12:43 // 16. 9. 2022.

    Često koristim gradski prevoz.
    Onaj ko ne zna ko i kako vozi autobus, neka sedne u bilo koji... Skoro svi vozači su katastrofalni,daju gas do deset metara pred semafor,pred stanicu,pred pešački prelaz...a onda koče u mestu .
    Kad uđe invalid ili trudnica u autobus, umesto da sačekaju bar desetak sekundi da nađu mesto i da sednu, odmah daju gas do daske...

    • Dragisa Nikolic

      19:34 // 17. 9. 2022.

      Da ne bi bilo tako trebalo bi za svaki polazak da se doda jos najmanje 10-15 minuta a to znaci vise autobusa na liniji,kojih nema,kao i vozaca.
      Sa sadasnjim vremenom, za koje treba da odradis krug drugacije ne biva.A moras na svakom okretistu da napravis pauzu od 5 min.Tako kaze zakon.
      Sa sadasnjim brojem a-busa i vozaca treba smanjiti broj polazaka a povecati vreme po krugu i bilo bi sve ok.

  • Očevidac

    14:12 // 16. 9. 2022.

    Ljudi pišu, samo da bi ispali pametni. Vozač putničkog automobila je iz susedne trake naglo prešao u traku kojom se kretao autobus i naglo zakočio. I bio je pod dejstvom alkohola (vozač putničkog auta).

    • W

      17:22 // 18. 9. 2022.

      sve jedno, udaren odpozadi, po zakonu kriv ovaj iza jer nije drzao dovoljno rastojanje :)

  • Vozač gradskog autobusa

    14:27 // 16. 9. 2022.

    Zar mislite da je lako upravljati gradskim autobusom u gradu Nišu, gde još uvek vozači putničkih automobila ne znaju pravila u kružnom toku...dođite, vozite se sa nama u osmočasovnoj smeni da vidite čega se sve nagledamo i izbegnemo i tako šest dana u nedelji. Lako je pričati kad svoj auto vozite petnaest minuta u toku dana, a znamo kako ste došli do vozačke dozvole...

    • Torpedo

      19:00 // 16. 9. 2022.

      Sve si u pravu ! Ko je kako dosao do vozacke dozvole je cinjenica a ni ti nisi mogao da dodjes u politicku firmu, bez sns knjizice ! Sedi di si...

    • mare

      09:19 // 17. 9. 2022.

      Nije tacno, ne treba sns knjizica.
      Niko nece da radi u ekspres, samo ko nema gde ide u ekspres, provereno.
      A i treba da si lud da radis tamo

    • Naissus

      19:10 // 17. 9. 2022.

      Ma jeste, vi toliko znate pravila kruznog toka da ne umete da smotate autobus u desnoj traci nego secete pola leve, da ne govorim o kruznim tokovima kod IDEA-je na L. Steni i o kruznom kod Minovog Naselja. Tu ulecete kao Niki Lauda ne postujuci nikog ko je vec u kruznom toku (iako nailazite na obrnuti trougao!!).

      Ja sam 12 sati za volanom, 7 dana u nedelji. Znam odlicno kako vi vozite

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: